Dolar 37,8390
Euro 40,9493
Altın 3.679,92
BİST 9.044,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 15°C
Az Bulutlu
Ankara
15°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 23°C
Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

osym-sifre1

YORUMLAR

  1. Mustafa Savaş EVRAN dedi ki:

    Sayın ÇAM

    O dilekçeye ben imzamı atıyorum.Saygılar.

  2. Hüseyin ÇETİN dedi ki:

    Sayın Ahmet ÇAM yaramıza en derinden parmak basmışsınız, size katılıyorum. Her zaman olduğu gibi Nisan ayında Genkur.Bşk. bizleri yok sayarak sadece subaylar için bir iyileştirme teklifi yaptı ve bütçe irdelenmeden teklif sessizce onaylandı. Sayın başbakanımız da Genkur.Bşk.nın teklifini onaylarken Silahlı Kuvvetlerde başka personeliniz var mı yok mu diye sormadı, bizleri ÖTELEDİ.
    Peki biz kimiz? Biz de subaylar ve diğerleri gibi bu ülkenin insanlarıyız, başka ülkelerden paralı asker olarak da gelmedik, DEVLETİN MİLYON DOLARLARINI İHALELERLE ÇALMADIK. ÖTELEMEK, DIŞLAMAK NEREYE KADAR? Silahlı Kuvvetlerimizin işleri yalnızca MEMNUN EDİLEN KESİMİN sırtında değildir, bu gün assubaylarımızın nereyse %75’i üniversite mezunudur, içlerinde doktorasını yapanlar da vardır, yani bir assubay mesaide sekiz ( 8 ) saatini yatarak geçirmiyor.
    Tekelden işçi olarak emekli olan biri 1600 TL., ESHOT’dan emekli olan bir şoför 2000 TL. veya üzerinde maaş alırken bizlerden fazla mı tahsil yaptılar? Bizlerden çok mu çalıştılar?
    Genkur.Bşk.lığı ve hükümet elbirliği ile bizleri mahalle bekçilerinden bile maaş konusunda alt seviyelere getirdi. Bizler Silahlı Kuvvetler için verimli değilsek assubaylık mesleğini kaldırın. Araçları ve tankları nasıl yürüteceksiniz görelim, uçakları nasıl uçuracaksınız görelim veya karargahlarda evrak işlerini ne kadar yürütecekler görelim. HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.

  3. f.sduranoglu dedi ki:

    Assubay mesleğini sanki “VESİKALI” gibi gören zihniyet, tv’lerde açık oturumlarda assubay mesleğini geçmişte kısa da olsa yapmış ama sonra ayrılmış olan kişilere nasıl saldırıldığına çokça şahit olduk. Bu mesleği “çıban başı”gören beyinler 1970 yıllarındaki hak arayışını “kazan kaldırmak”la özdeşleştirmediler mi.? Türkiye’de maalesef beyinler kolay kolay değişemiyor,lanet ediyorum bu beyinlere..

  4. Ahmet DUVAR dedi ki:

    Sayın Çam,yazılarınız öyle net ve anlaşılır ki;ölü toprağı örtülmüş ölünün,kış uykusuna yatmış varlıkların,yabancı ülkelerin medyasının bile ülkemizdeki Assubayların sorunlarını anlamışlardır.Ne hikmetse Assubayların sorunlarını duyması ve çözmesi gerekenler neden; duymak ve çözmek istemezler. Assubaylara duyulan bu kin ve nefretin sebebini bilen var mı? Bu sorunu çözmez iseniz,Assubaylığı kaldırınız.Sizler de, bizler de ve ülke de rahatlar. BU KADARINA DA PES YANİ.

  5. Erdal Günşer dedi ki:

    Sayın Çam maalesef o kadar haklısınız ki…
    Vatandaşlık hakkını kullanamayan bir birey neden vatandaş olarak kalsın ki… Maalesef oligarşik bir düzen içindeyiz.
    Kaleminize sağlık…

  6. yusuf karakoyun dedi ki:

    Bürokratik oligarşinin hükümetler üzerindeki etkileri aynen bu gün de devam etmektedir. Kimse aksini söylemesin.Personel kanununun hazırlandığı 1970 yılından bugüne kadar askeri bürokrasinin hükümetlerden subaylar için elde ettiği kazanımlar son sürat devam etmektedir,kimse aksini söyleyemez .

  7. Tuncer KÜÇÜK dedi ki:

    Sayın ÇAM
    Bu şekilde yapılacak bir dilekçe eyleminde ilk imzalı dilekçeyi vermeye şimdiden hazırım.Saygılar.

  8. Fuat Hayri DURAN dedi ki:

    Sayın Çam; Vatandaşlıktan çıkma konusu iyi aklına gelmiş, bu konuyu tartışmaya açıp facebook’taki oluşumda duyurmaya çalışalım. Temad da tv. proğramlarında bu konuda iki kelime laf etsin. ” Artık o hale geldik ki vatandaşlıktan çıkmayı düşünüyoruz vs. ” bu konuda yapılacak olan her işte varım.

  9. Mustafa Savaş EVRAN dedi ki:

    KU KLUX KLAN

    Aşağıdaki linkte Ku kulux klan’ın şöyle bir tanımıyla ve altında da aşağıdaki şiirle karşılaştım.Sanırım bizim haklarımızı engelleyen böyle bir yapı var.

    “Ku klux klan:Beyaz olmayı bi halt sanan kukuletalı maymunlar derneği”.Günümüzdekiler kukuleta bile takmaya gerek duymadan istediklerini yapıyorlar. Ve şiir.

    “Sevgili beyaz adam
    Doğarım,siyahım
    Büyürüm,siyahım
    Üşürüm, siyahım
    Korkarım,siyahım
    Hastalanırım,siyahım
    Ve ölürüm,hala siyahım.

    Ve sen beyaz adam
    Doğarsın,pembesin
    Büyürsün,beyazsın
    Güneşlenirsin,kızarırsın
    Korkarsın,sararırsın
    Hastalanırsın,yeşilsin
    Ve ölürsün,grisin
    Ve hala utanmadan,bana renkli dersin.
    http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=ku+klux+klan

  10. KEMALETTİN SÖZEN dedi ki:

    İhtilalleri yaparken de söyleyecekleri çok şey vardı,fakat bu gün artık kalmamıştır, son sözlerini ve çaresizliklerini söylesinler bakalım. Elbet o da bitecektir. Halktan, zümrenden, görev yaptıklarından bu kadar kopuk olursan bunları yaşarsın…

  11. Hüseyin ÇETİN dedi ki:

    Hazır tepsiyi fırına vermişken kadayıfın altını da kızartmaya ne dersiniz? Tv. ve basın son günlerde bizden bahsederken Genkur.Bşk.lığına imzalı birer emekli dilekçesi gönderilmesini öneriyorum.

  12. metin ayan dedi ki:

    Sayın Çam, ilk olarak TSK’dan ayrılıp emsalimiz bir kadroya atanmak isteği olmalı birinci hareket tarzı,hükümet buna sessiz kalırsa ikinci hareket tarzı olarak TC vatandaşlığından çıkarılma isteği gündeme getirilmeli düşüncem,her ne olursa olsun ARTIK KISA SÜREDE uygulamaya konacak bir plana ihtiyacımız var yoksa GÜNDEMLER ARASINDA sıkışıp kalacağız, bir bakmışız ŞEÇİM sürecine girilmiş bir sürü vaatler ve taleplerimiz tekrar seçim ertesine taşınmış!