Dolar 36,6383
Euro 39,8878
Altın 3.522,82
BİST 10.840,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 26°C
Çok Bulutlu
Ankara
26°C
Çok Bulutlu
Paz 22°C
Pts 13°C
Sal 2°C
Çar 2°C
Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

polisle-catisma

YORUMLAR

  1. ibrahim dedi ki:

    Sayın Çam,assubay benim teğmenimden fazla maaş alamaz,sen kimsin ki hak istiyorsun,ben ne verirsem onunla yetineceksin,fazla ileri gitmeyin elinizdekileride alırız diyenlerin,şapkalarını önüne koyup düşünme zamanı gelmiş geçiyor.Saygılarımla.

  2. Oktay Kaya dedi ki:

    Sayın ÇAM, bu yazınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Anlayacakları kadar sert bir yazı olmuş. Özellikle yabancıların da bizim durumumuzu bilmelerine rağmen, sorunlarımıza çare olacak yetkililerin TSK’daki Subay- Assubay arasındaki memnuniyetsizliği ve sıkıntıları fark edememeleri veya bilerek fark etmek istemedikleri büyük bir handikaptır.Dilerim meydanlara inmeden ve bu memnuniyetsizliği basit bir olaymış gibi görmeden, sorunlarımızı çözmek amacıyla ilgilenmeleri ve bizleri oyalamamalarını hasleten yetkililerden rica ediyorum.

  3. Murathan SİPAHİOĞLU dedi ki:

    Bir amirimiz, sınava girerek subay olan meslektaşlarımız için; “Subay, benim yetiştiğim okuldan çıkar, bunlardan subay olmaz ki.” demişti.

    Doğrudur, bu eski meslektaşlarımız onun gibi “demirbaşa kayıtlı, silâh ve mermilerle” avlanıp, erat mutfağında pişirterek, yemiyordu.

  4. metin ayan dedi ki:

    Sayın Çam “sizden istemiyoruz ,hükümetten istiyoruz”cümlenizi biraz değiştirmek istiyorum ,genkur teklifiyle hükümetten beklentilerimiz belli idi fakat genkur alttakileri ezmeye devam ediyor; her darbe muhtıra sürecinde kendilerini o kadar devleştirdiler ki onlar devleşirken bizleri erittiler erittiler, kendilerinden başka kimseyi düşünmez oldular ve hâttâ temsil ettikleri halkını onların içinden gelen bizleri yok saydılar küçük gördüler, hakir gördüler, köle gördüler! Hükümetten maddi haklarımızı isterken onlardan da isteyeceğimiz çok şey pek çok şey olduğuna inanıyorum, olduğunu biliyorum, görüyorum yaşıyorum kanun yönetmelik yönerge talimatlarla konmuş haksız kölelikten beter maddelerin varlığını ve hâlâ değişmediğini biliyoruz, yaşıyoruz,sırası gelince bunlara karşı da mücadelemize başlayacağız hâttâ geç bile kaldık,hükümet yeni anayasa diye bağırırken,bizler de yeni kanunlar talimatlar yönetmelikler yapılmasını STATÜMÜZÜN yeniden BELİRLENMESİNİ İSTİYORUZ, bu da hakkımız görelim bizler masa başı memuru muyuz düz polis muadili miyiz,yoksa danışman ,bürokrat mıyız,müdür amir miyiz,yoksa ”STATÜMÜZ ÖZEL STATÜ MÜ ?”