Dolar 36,2225
Euro 38,0047
Altın 3.352,91
BİST 9.877,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 10°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
10°C
Hafif Yağmurlu
Paz 10°C
Pts 5°C
Sal 2°C
Çar -1°C

EGE’DE ESEN TEMAD FIRTINASI

"Yazarların yazıları kendi düşünce ve sorumluluklarını taşır"
27/04/2013 10:18 PM
1

 

Saygıdeğer Meslektaşlarım

Assubaylar verilen her görevi zaman, zaman imkansızlıkları aşarak yerine getirmelerine,  ülkelerine  ve orduya sadakatlerini teri,kanı ve canları  ile ispat etmelerine  rağmen ön yargılarla tahakküme varan haksızlıklara uğratılmışlardır.

 

Görevdeki meslektaşlarımızın hukuksuzluklara  isyanı sicil,tayin ve ceza korkusu ile bastırılmaya, emeklililerimizin haksızlıkları dile getirmesi  ise Türk Silahlı Kuvvetlerini yıpratmak olarak değerlendirilmeye  çalışılmaktadır.

 

Ancak unutulmamalıdır ki kurumları, haksızlıkları dile getirenler değil yapanlar yıpratır…

 

Yıllardır sustuk,susturulduk artık yeter diyerek TEMAD önderliğinde onur mücadelesinde haksızlıklarımızı her platformda dile getiriyoruz ve hukukun üstünlüğü tesis edilinceye kadar bu mücadelemiz devam edecektir.

 

Bizler, başkalarına altın tepside sunulduğu gibi imtiyaz ve ayrıcalık talep etmiyoruz.Talebimiz sadece adalet,eşitlik ve insan onuruna saygıdır.

Bir üniforması kefen olan assubayları birçok kamu personelinden önemsiz görüp,  emeğini alın terini yok sayarak  o personeli bir emirle nasıl ölüme gönderebilirsiniz? Bunu bugüne kadar  vatanseverlik duygularını istismar ederek yaptınız daha ne kadar devam edeceksiniz? Assubayların moral motivasyonu ve kurumlarına olan aidiyet duygusu sona ermek üzeredir.

 

İSTANBUL,KONYA  ve BALIKESİR illerimizden sonra 27 Nisan 2013 günü İzmir’de assubayların birlik,beraberlik ve mücadele kararlılığının ifadesi olan bölge bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Binlerce assubay  TEMAD Gn.Başkanı Sn.Ahmet KESER ve ekibine güvenlerini ve mücadelele kararlılıklarını gösterdiler. Sn.Keser bir liderde bulunması gereken liyakat,kararlılık,özveri,güven tesisi  gibi tüm nitelikleri ile assubayları bilgilendirip  mücadelede   başarı umudunu yüreklerimize taşıdı.

Genelkurmay başkanlığı hukukun tesisi talebimizin gerçekleşmesi ile  ordumuzun daha da güçlenmesinin sağlanacağı gerçeğini artık görmelidir.

 

Bu başarılı organizasyonu düzenleyen,emek veren  İzmir İl ve İlçe teşkilatlarımıza,koordinatör TEMAD Gn.Başkan Yrdc.Sn.Yüksel BİNİCİ’ye,  Gn.Mrk.yönetimine ve yüreklerindeki haksızlıklara isyanı dile getirmek adına muhtelif il ve ilçelerden teşrif eden yönetici ve astsubay sevdalısı arkadaşlarımıza,eşleri hanımefendilere sonsuz minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum.    

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.