09 MART 2016
Kara, Deniz, Hava Kuvvetleri ile Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığından toplam 185 Komutanlık Astsubayının katılımı ile 07-09 Mart 2016 tarihleri arasında Genelkurmay Başkanlığı Karargâhında TSK Komutanlık Astsubayları Semineri icra edilmiştir.
Anıtkabir ziyaretini takiben icra edilen seminer faaliyetinde; TSK’nın bütüncül yapısında astsubay mesleği ve kurumsal bağlılık, liderlik ve etkili iletişim, kurum içi iletişim konuları görüşülmüştür.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR, seminer faaliyetlerinin ikinci gününe katılarak astsubaylara hitaben yaptığı konuşmada Komutanlık Astsubaylarına rol model olarak düşen önemli görevler olduğunu belirtmiş,birlik beraberlik ve aidiyet duygusunun önemini vurgulamıştır.