Dolar 37,8390
Euro 40,9493
Altın 3.679,92
BİST 9.044,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 5°C
Çok Bulutlu
Ankara
5°C
Çok Bulutlu
Cum 9°C
Cts 14°C
Paz 15°C
Pts 19°C

TBMM-İKTİDAR-GENKUR BŞK.LIĞI BU SESE KULAK VERİN!

"Yazarların yazıları kendi düşünce ve sorumluluklarını taşır"
14/11/2013 12:13 PM
2

Duymayan, görmeyen, görevini yapamayan, işlevlerini yerine getiremeyen KURUMLARA var DENİLEBİLİR Mİ?

Assubaylar 50 yıldır genkura, mevcut İKTİDARA 11 yıldır SORUNLARI olduğunu, bu sorunların TSK’da BÖLÜNMEYE  gittiğini SORUNLARIN çözülmesi gerektiğini bildiriyorlar.

Duyan, Gören YOK. Görevlerini yapacak KURUMLARIN yetkilileri ÜÇ maymunu oynuyorlar.

Genkur Bşk.lığınca AYIRIM olmadığı, Personelin BÜTÜN olarak değerlendirildiği SÖYLENDİĞİ ama uygulamada bunun tam TERSİ olan;

AYIRIM,

HAKSIZLIK,

HUKUKSUZLUK ,

MOBBİNG,

HAKARET,

BASKI

hele hele son zamanlarda sanki bir yerlerden İŞARET verilmiş gibi artan DARP-CEBİR ve ŞİDDET eylemlerinin büyük bir İVME kazandığı TSK’da yapılanlar DÜŞMAN KUVVETLERİNE dahi yapılamaz.

Bu yapılanlara Assubayların artık DAYANABİLMESİ ve Subayları SİLAH arkadaşı olarak görmesi MÜMKÜN değildir. Yapılanlarla PERSONEL arasına KİN-DÜŞMANLIK tohumları ekilmektedir.

TSK bölünmek BİTİRİLMEK istenmektedir.

Birlik önünde Uzm Çvş.u DÖVEN, Hakaret eden Albayın ŞİKAYET edilmesi engellenmiş, bu olayların önüne geçmesi gereken Tuğgeneral, görevini yapıp YASAL yollara başvurma yerine, Uzm Çvş’ a “sizler G….nüz. Bizler başız biz ne dersek o” diyerek kendini YASALARIN üstünde görmüş, Genkur Bşk.lığınca da hakkında YASAL işlem yapılmayarak korunmuştur.

Kıbrıs’ta Kurmay Albay Rütbesine gelmiş kişi Assubayı makamında DARP edip, hakaret ediyor, yine YASAL işlem yapacağına olayı kapatmak için makamında Assubaya ÇİKOLATA vererek “ŞİKAYET etme, al eşinle ÇİKOLATA ye ağzınızı tatlandırın” diye görevini yapmayıp SUİSTİMAL eden ÇİKOLATACI Tümgenerale YASAL işlem yapılmamıştır. Genkur görevini BİLEN ve YAPACAK Asker yetiştireceğine ÇİKOLATA dağıtan Tümgeneral yetiştirmiştir.

Yine Kıbrıs’ta yine Kurmay olan Yarbay Assubayı makamına çağırarak HAKARETTE bulunmuş, Assubayın İNTİHARINA sebep olmuştur.

Darp etmeyi-Cebir ve ŞİDDET uygulamayı-Mobbing yapmayı GÖREVDEN sayarsan bu OLAYLARIN önüne geçebilir misin? Subayı KORUMAK için bu kadar BÖLÜCÜLÜK ve AYIRIM yaparsan TSK’yı AYAKTA tutabilir misin? Personel arasında oluşacak DÜŞMANLIĞI önleyebilir misin?

Tüm bu yapılanlar sonunda Assubaylar bu tür DÜŞÜNCE ve EYLEMDE olan SUBAYLARI tesbit edip, KIŞLA dışında bunları yakalayıp DARP-CEBİR ŞİDDET uygularsa bunların SORUMLUSU YASAL görevlerini YAPMA yerine, KORUMACILIK YAPARAK TSK’yı  KANUNLARIN uygulanmadığı KANUNSUZ bir KURUM haline getiren GENKUR ve SIRALI AMİRLER olmaz mı? 

TSK’da yaşanan tüm bu AYIRIM-HAKSIZLIK-HUKUKSUZLUK-HAKARET-MOBBİNG uygulamalarını dile getirmek, YETKİLİLERE tekrar DUYURMAK ve gelecekte TSK’da yaşanabilecek  BÜYÜK FELAKETLERİN ÖNÜNE GEÇEBİLMEK için TEMAD Başkanı Sn. Ahmet KESER Dernek üyelerimizle birlikte 16 KASIM 2013 tarihinde BAĞIMSIZ ve VESAYET altında olmadığına İNANMAK istediğimiz TBMM’nin kapısına giderek bir DEKLARASYONDA bulunacaktır.

Hey TBMM’nin

Başkanı,

Başbakanı, (Garip, gurebba hakkı yedirmeyeceğiz, Haksızlıkların önüne geçeceğiz diye İKTİDAR olan)

Milletvekilleri 

Vatanın BÜTÜNLÜĞÜ,TSK’nın BİRLİK BERABERLİĞİ ve DİRLİĞİ için artık bu SESE kulak verin, Duyun ve gereğini yapın.

Çok geç olmadan MECLİSTE etmiş olduğunuz YEMİNİ hatırlayarak  BU SESE KULAK verin Görevlerinizi yapınız.

Baskılara ve Vesayete FIRSAT vermeyiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.