Dolar 44,8573
Euro 52,8184
Altın 6.966,26
BİST 14.587,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Çok Bulutlu
Ankara
22°C
Çok Bulutlu
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 14°C
Sal 17°C

JANDARMADAN BABALAR GÜNÜ JESTİ.

JANDARMADAN BABALAR GÜNÜ JESTİ.
22/06/2015 8:59 PM
5

21 HAZİRAN 2015

Kahramanmaraş’ta askeri personel, Babalar Günü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret etti.

Türkoğlu İlçe Jandarma Komutanlığında görevli personel, eşleriyle ziyaret ettiği şehit ailelerinin Babalar Günü’nü kutladı.

İlk olarak 21 Mart 2014’te Niğde’nin Ulukışla ilçesindeki saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Adil Kozanoğlu’nun Akçalı Mahallesi’ndeki evini ziyaret eden askeri personel, şehidin kızları Irmak ve Belinay ile yakından ilgilendi. 

Kıdemli Başçavuş Osman Topaloğlu, ziyarette, Babalar Günü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret edip ihtiyaç ve sıkıntılarını dinlediklerini söyledi.

Her fırsatta ailelerin sorunlarıyla ilgilendiklerini ifade eden Topaloğlu, “Şehit ailelerimiz bizlere emanettir. Devlet ve millet olarak imkânlarımız dâhilinde bize bırakılan bu emanetlere en iyi şekilde sahip çıkmanın gayreti içerisindeyiz. Bizler şehit babalarının bir evladı, şehit evlatlarının ise babası sayılırız. Bugün de her zaman onların yanında olduğumuzun bilinmesi amacıyla ziyaretlerine geldik” dedi.

Şehit annesi Hatice Kozanoğlu ise askerin bir an olsun kendilerini yalnız bırakmadığını belirterek, oğullarının yokluğunu hissettirmediklerini, her türlü sorunlarında yardımcı olduklarını ifade etti.

Ardından;

17 Temmuz 2007’de Şırnak’ta şehit olan Astsubay Kıdemli Üstçavuş Ahmet Tündü’nün ailesini ziyaret eden askeri personel, şehidin yakınlarıyla bir süre sohbet ettikten sonra Tündü’nün anısını yaşatmak için oluşturulan müzeyi gezerek, hatıra defterini imzaladı.

Daha sonra 2009’da Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde şehit düşen Uzman Çavuş Abuzer Doğan’ın Beyoğlu Mahallesi’ndeki evine geçen heyet, şehidin eşi Ayşegül ve kızı Elif Doğan ile sohbet etti.

Şehidin eşi Doğan, çok zor günler geçirdiklerini ancak Silahlı Kuvvetlerin bir an olsun kendilerini yalnız bırakmadığını söyledi.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette karnesini gösterdiği komutandan hediyesini alan şehit kızı Elif Doğan ise babasını kaybedeli 7 yıl olduğunu ancak her asker gördüğünde babasının gözünün önüne geldiğini dile getirdi.

fft81 mf4935399 

Manavgat’ta jandarma ekipleri, Babalar Günü’nde baba olmanın heyecanı yaşayan kişi ile eşini ziyaret etti.

Bayram Gazi’nin eşi Ayşe Gazi, Side Anadolu Hastanesi’nde Esila adını verdikleri bir kız çocuğu dünyaya getirdi. 

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığından Teğmen Emre Keven ve Astsubay Çavuş Derya Keskin, ilk çocukları olan çifti hastanede ziyaret etti.

Babalar Günü’nde baba olma sevinci yaşayan Bayram Gazi’yi kutlayan Keven ve Keskin, eşi Ayşe Gazi’ye de verdi.

İlçede esnaflık yapan Bayram Gazi, jandarmanın yaptığı jest için teşekkür ederek,“Babalar Günü’nde baba oldum, çok mutluyum. Ziyaretten dolayı eşim ve ben gerçekten çok mutlu olduk. Jandarmayı bu özel günümüzde görmek bizi çok sevindirdi” ifadesini kullandı.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.