Dolar 44,9247
Euro 52,6490
Altın 6.844,59
BİST 14.328,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
17°C
Hafif Yağmurlu
Per 6°C
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

image031

YORUMLAR

  1. Ersen Gürpınar dedi ki:

    TEMAD’ın yasal temsilcimiz olduğu konusunda kimsenin itirazı olamaz; Mücadelenin başarısı için maddi ve manevi destek verdiğimiz yöneticiler Tüzük’teki görevlerini ve verdikleri vaatleri unutup “Sizden sorunların çözümü için yetki almadık” sözleri ile itiraf ettikleri başarısızlıkları,kişisel hesapları sorgulamak da bizlerin kendimize ve mesleğimize saygının gereğidir.
    Yönetim yalakalarının çirkin iftira ve hakaretleri kendimize ve mesleğimize saygımızın gereğini kesinlikle engelliyemiyecektir

  2. DEDE ERSEL AKSU dedi ki:

    Assubayların temsilciye değil, sorunlarını çözecek, görüşecek masaya oturacak kişilere ihtiyacı var. Şark kafası ile “küstüm oynamıyorum” diyenler sadece kendilerini değil, tüm assubay sınıfını da mağdur eder ve ediyorlar.

  3. MEHMET KAYALI dedi ki:

    Teşekkürler sayın Ersel Aksu
    ZEVAHİRİ KUTARIP, başarı görüntüsü adı altında,uyutma devam ediyor. Assubaylar için olumsuzluklar hazırlanırken TEMAD denilen kuruluşumuzdan tık çıkmadı, hatalı davranışları nedeni ile zaten Genelkurmayın kapısından içeri bile girilemedi, oluşumların hazırlandığı yere ulaşamayan uğradığı haksızlığı kime anlatabilir ki.Bu yönetimin bırak kazanımlarını, assubayların hak ettikleri konusunda, tek fayda sağladığı örneğini gösterebilmek olası değil, ancak fikir olarak kendilerine karşı olanları bir bahane yaratıp ihraç etmekten başkaca bir işleri olmadı. İhraç edilenlerin hepsi aidatlarını ödeyen, üyelik gereklerini yerine getiren arkadaşlar idi. Biri gidip İstanbul’da kilitleri kırdı, diğeri gezi, TURİZM ve inşaat sektöründe çaba aradı; oysa assubaylara yapılan haksız uygulamalar daha da arttı. Bir de disiplin adı altında İHRAÇ ortaya çıktı, oluşurken bunu görüp engelleyemediler.

  4. Orhan SELIŞIK dedi ki:

    Sevgili Erselciğim,yazdıklarının her bir harfine gönülden katılıyor ve seni yılmaz mücadele azminden ve korkusuzca gerçekleri dile getirerek 10 puanlık uzmanlık sorularından dolayı tebrik ediyor,teşekkürlerimi sunuyorum. Eğer bu sorularına doğru cevap veren olursa sözüm söz her birine bir CUMHURİYET ALTINI vereceğim.