Değerli arkadaşlarımız
"Terör,kim tarafından kime karşı yapılırsa yapılsın insanlık suçudur" diye her zaman belirtiyoruz.
Birisi Köktendinci kanlı terör örgütünü hafife alırken "IŞİD terörist bir örgüt değil, öfkeden bir araya gelmiş insan topluluğu" diyor.
Birisi daha düne kadar bir başka kanlı terör örgütünü 30 yıldır koruyup kollayıp destek olurken Fransa'daki kanlı terör eylemi için "Bu terörü biz 5 yıldır yaşıyoruz." diyor.
Yurdumuzda otuz yıldır on binlerce masum insanımızın ölümüne neden olmuş kanlı terör örgütü ve militanlarını özgürlük savaşçıları diye para, silah, uluslararası toplantılarda siyasi olarak desteklerken tarifsiz acılarımızı görmezden gelen Fransa'nın baş şehri Paris'te art arda yapılan eş zamanlı terör eylemlerinde şu *** kadar yetkililerin yaptığı açıklamalara göre 127 insan hayatını kaybetti. Fransa'ya baş sağlığı dilerken kanlı eylemi gerçekleştirenleri ve destekleyenleri şiddetle lanetliyoruz.Bir başkasının acısını yüreğinde hissetmeyen insan olamaz.
Terör mutlaka bir gün koruyup destekleyenleri de vuracaktır, sözde çağdaş emperyal ülkelerin bir başka ülkeye yapılan terör eylemlerini görmezden gelme hakkı olamaz ve kendi silah kartellerinin ürettikleri silahları satmak için özellikle müslüman coğrafyasında kanlı terör örgütlerini besleyip büyütüp destek olmalarından derhal vazgeçerek terörle topyekün mücadele etmelidirler.
"İnsan olduğunuzu hatırlayın, geriye kalan her şeyi unutsanız da olur. Albert Einstein"
Saygılarımızla.
Ankara 23°C
Açık
Ankara
23°C
Açık
Cts
24°C
Paz
25°C
Pts
25°C
Sal
23°C