Bir zamanlar bu ülkede Türk olmak zordu .Bunun anlamını açıklamam lazım. ***'den kaçan akademisyenlerden bazıları Türkiye'ye gelip Üniversitelerde göreve başlarlar.Sonraları Türk tabiyetine geçenlerin o aykı maaşları yarı yarıya düşünce nedenini sorarlar..Cevap..Siz Türk oldunuz.Türklerin aldığı maaş bu kadar.! Artın Türk olmuşlardı Türk olduktan sonra maaşın lafımı olurdu..!? Susmuşlar..Şimdi biz Assubaylara da diyorlar ki ''Siz ....'' On yıllardır bu zihniyeti anlayamadım.. Komutan 2 yıllık H.okulu mezunu toplantıda..Astsubayla aynı dereceden maaş almayı zül sayarım diyordu..Oysa o topluluktaki assubayların bir kısmı yük.okl. ve fakülte mezunuydu..Eh biz ,assubaydık .
Bir değil birden fazla üniversite bile bitirsek albayım benimle aynı derece nasıl olabilirdi..(!)Çook büyük bir zül'dü. Üzgünüm ama ,oldu.
Şimdi ben alamadım ama 1/4 nü alan arkadaşlarımız var..Helal olsun.. Güçlü bir orduda adalet en önemli bir olgu olduğunu düşünenlerdenim..TSK evimizdir ,ocağımızdır..onun daha güçlü olması için daha çok adalet ihtiyaç var..Mücadeleye devam.
tazminatlar için , 3.derecedeki arkadaşlar için. Malülen emekli olmuşlar için..Başlangıç dereceleri için ...Mücadeleye devam.. Sağlıkla kalın.
Ünal DEMİRAĞ
(E)Hv.Mu.Kd.Bçvş
Ankara 23°C
Açık
Ankara
23°C
Açık
Cts
24°C
Paz
25°C
Pts
25°C
Sal
23°C