Her açılan yeni şube yeni bir güç demektir. 10 dairelik bir apartman yöneticiliği yapmanın bile zorluğu ortada iken, büyük bir cesaret, özveri ve kararlılık göstererek ağır bir taşın altına elini koyan Polatlı Şubemizin kurucu yöneticilerini kutluyor, hayırlı olmasını diliyorum.
Çağımızın en etkili kurumları Sivil Toplum Örgütleridir. Aynı amaç ve ortak çıkarları olan kişilerin hakları için mücadele edecekleri yerler bu kuruluşlardır. Emekli Astsubay’lar için de bu yer TEMAD’dır. Bu nedenle; bu güne kadar yaşanan olumsuzlukları, hantallaşmış ve gerçek kuruluş amaçlarından kopmuş uygulamaları öne sürerek derneğimizden uzaklaşmamalıyız. Devamlı şikayet etmek yerine, bu şikayetlerimizi ortadan kaldıracak girişimlerde bulunmalıyız. Bunun için ilk yapacağımız şey ise, bulunduğumuz yerdeki TEMAD Şubesine üye olup, yöneticilerimizi TEMAD’ın gerçek amaçları doğrultusunda yönlendirmek olmalıdır. Elbetteki, eksiklikleri de her zaman dile getirmekten çekinmeyeceğiz.
Eğer, TEMAD bizim sıkıntılarımıza çare olmuyorsa, günün ve çağın gerektirdiği şartlara ayak uyduramıyorsa, hala bir Sivil Toplum Örgütü olduğunun farkına varamayıp, emir komuta zinciri içerisinde faaliyet gösteriyorsa, şubelerimiz kahve ortamından kurtulamıyorsa; bunun sorumlusu sadece yöneticiler değil, bu yöneticileri seçen üyelerdir de. Bu nedenle ümitsiz olmayıp, derneğimize üye olmalıyız ve bizler için yetersiz kalan bu yönetimleri değiştirmeliyiz.
Ankara 23°C
Açık
Ankara
23°C
Açık
Cts
24°C
Paz
26°C
Pts
25°C
Sal
23°C