ERDEMİR HAKINDA YATIRIMCI BİR ARKADAŞIN YAPMIŞ OLDUĞU BU YORUMU SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARIMLA PAYLAŞMAK İSTEDİM.
“TÜRKİYE’NİN pırlantası diye tabir ettiğimiz ERDEMİR''i keşke OYAK almasaydı.
OYAK aldıktan sonra şirket yerlerde sürünüyor. Dünyada DEMİRÇELİK şirketleri %35-40 lara kadar üretim artışı yaparlarken. ERDEMİR %10–15''ler de kalıyor. Neden acaba?
Şirkette bir pürüz varsa yapılanmaya neden gitmiyor?, Daha önce sözleşmesini feshettiği ABD''li pazarlamacı Şirketle tekrar sözleşme niçin yaptı?, OYAK ERDEMİR''i aldıktan sonra stoklarını kimlere ucuz fiyattan verdi?, Devletimizin elinde iken üretimde rekor üzerinde rekor kırarken neden OYAK''a geçtikten sonra üretimi NEDEN düştü.?, biz yatırımcılarla neden bilgiler paylaşılmıyor. %49 dan fazlası borsada olan bir şirket yatırımcıları neden madur ediliyor?, ERDEMİR neden sürekli ceza alıyor? SPK Aydın DOĞAN''ın şirketlerini didik, didik incelerken neden ERDEMİR''i incelemiyor. ERDEMİR YOK EDİLMEK Mİ İSTENİYOR bunu biz yatırımcılara açıklayacak kimseler yok mu?
Bu yoruma benimde fantezi olarak aklımda geçenleri siz arkadaşlarımla paylaşmak istediğim bir konu var. Acaba Ak Parti iktidarı OYAK’ IN güzide bu şirketlerini baskı altında tutarak, bilinçli olarak kar etmelerini engelliyor mu?
Bu Ülker gurubunun bir intikamı olabilir mi?
Ankara 23°C
Açık
Ankara
23°C
Açık
Cts
24°C
Paz
26°C
Pts
25°C
Sal
23°C