Değerli Üyelerimiz Yönetim Kurulumuz olarak, eski yılın hüzünlerini unutmak yeni bir yıla bir arada umutla girmek amacı ile bizlere maddi ve manevi ölçülere uygun bir otel arayışı içerisine girdik. Kemer Göynük mevkiinde 5* Royal Palm Resort otel ile kişi başı bir gece konaklamak isteyenlere 140+5=145 TL, iki gece konaklamak isteyenlere ise kişi başı 80+5=85 TL.(+5 TL ler derneğimize kalacak şekilde) bir organizasyon planlanmıştır.
Otel, oda sayısını sınırlı tutmuş olduğundan öncelik üyelerimize olmak üzere katılmak isteyenlerin 26 Aralık pazartesi saat 17’ye kadar derneğimize bizzat müracaatları rica olunur.
Otel konsepti Herşey dahil sistemidir.
Yılbaşı galası (canlı müzik, oryantal, animasyon şov),
Gece çorbası,
Hamam, sauna, fin hamamı,
Kapalı yüzme havuzu,
Disko (Diskoda yiyecek ve içecekler de ücrete dahildir),
Yerli alkollü ve alkolsüz içecekler ücretin içinde olup yabancı içecekler ücrete tabidir.
Çocuklarda 0-12 yaş grubunda bir çocuk ücretsiz, 2.çocuk %50 indirimlidir.
Otele giriş saati isteğe bağlı olup çıkış en geç saat 12 de oda anahtarının resepsiyona teslim edilmek zorunluluğu vardır.
Antalya TEMAD Yönetim Kurulu
Ankara 23°C
Açık
Ankara
23°C
Açık
Cts
24°C
Paz
25°C
Pts
25°C
Sal
23°C