HAİN TERÖR VE DESTEKÇİLERİNE LANET OLSUN
Acı haberler art arda geliyor...
24 saat içinde 21 şehit.
Saygıdeğer Meslektaşlarımız
Bu ülkenin tüm vatandaşlık haklarından eşit yararlanmasına rağmen emperyalistlerin kölesi olan hain terör örgütü PKK'lı teröristlerin saldırıları durmak bilmiyor,acılarımız durmaksızın yenileniyor.
Van, Hakkari Çukurca ve Şemdinli'de PKK'liler çıkan çatışmalarda 20 kahraman askerimiz daha şehit oldu,34 kahraman askerimiz ise yaralandı. Diyarbakır'da bir kahraman polisimiz ise geçirdiği trafik kazasında şehit oldu.
Aziz şehitlerimize ALLAH'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar vermesini diliyoruz.
Not:Genelkurmay Başkanlığı web sitesinden bu haberlerle ilgili şu *** kadar bir basın duyurusu yapılmamıştır.
[URL=http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/kara-cumartesi-20-sehit-1376653/]http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/kara-cumartesi-20-sehit-1376653/[/URL]
Ankara 23°C
Açık
Ankara
23°C
Açık
Cts
24°C
Paz
26°C
Pts
25°C
Sal
23°C