Genkur. Başkanlığımızca, her kuvvet komutanlığından davet ettiği iki kişi olarak belirlediği muvazzaf Assubay meslektaşlarımıza, yaptığı davette bizlerin ne istediğimizi sormak için değil, mensup oldukları komutanlıklardaki diğer meslektaşlarımıza, muhtemelen susmaları için talimat verecektir. Bu görüşmeler başlamadan, yine bu görüşmeye katılacak olan iyi niyetli meslektaşlarım, bağlı bulundukları kuvvet komutanlığınca belirlenecek, bu ortama uyumlu olan Assubaylar belirlenecek, talimatlarla konuşma sınırları ve sözleri ezberlettirilecek, bunları söyleyeceksin diye tembihlenecek, tabiri caiz ise ''EZBERLETTİRİLEREK'' sahaya sürüleceklerdir.
DİKKAT!
İki ucu .b... değnek misali.
O toplantıya katılacak olan meslektaşımızın ne derece söz ve savunma hakkı olur ki? İsterlerse söz haklarını kullansınlar. Derhal dava açılır, bu kişiler kakkında ''EMRE İTAATSİZLİKTE ISRAR'' suçundan dolayı meslekten men edilirler.
Değerli TEMAD yönetimini kutluyorum. Sn. Başkanımız günah ''keçisi olarak'' ilan edilmiştir. Bizler başkanımızın daima yanındayız. Yılmak yok yola devam. Saygı ile.
Ankara 24°C
Açık
Ankara
24°C
Açık
Paz
25°C
Pts
24°C
Sal
22°C
Çar
19°C