Saygıdeğer Meslektaşlarımız
Ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor etrafımız ateş çemberi. 35 yıldır binlerce can alan emperyalist destekli PKK terörü ile mücadele ederken bir de hain feto örgütünün 15 Temmuz darbe girişimi ile ortaya çıkan ihanetin temizlenmesine uğraşılıyor.
Hatırlarsanız kamuoyunu fazlası ile rahatsız eden suçlu milletvekilleri için 20 MAYIS 2016 tarihinde TBMM 376 oyla suçlamaları içeren dosyalarla sınırlı AKP 29 - CHP.55 - HDP 53 - MHP 10 ve 1 BAĞIMSIZ milletvekilinin dokunulmazlıkları kaldırdı.
Bunun üzerine dokunulmazlıkları kaldırılan (HDP hariç) milletvekilleri davete uyarak T.C. Savcılıklarına ifade verdiler.HDP milletvekillerinin bir kısmı ifadeye giderken diğerleri gitmeyeceklerini açıklayarak devlete,bağımsız yargıya karşı olduklarını belirttiler.
Bunun üzerine zorla gözaltı ve tutuklamalar olunca yurt içi ve yurt dışından DEMOKRASİ-ÖZGÜRLÜK tepkileri geldi.
DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜK SUÇ İŞLEME VE TERÖRÜ DESTEKLEME ÖZGÜRLÜĞÜ OLAMAZ.
Bu nedenle karara saygılıyız. Bağımsız yargının en doğru kararı vereceğine inanıyoruz.
ÜLKEMİZDE HUZUR DOLU GÜNLER DİLEKLERİ İLE SAYGILAR SUNUYORUZ.
Ankara 23°C
Açık
Ankara
23°C
Açık
Cts
24°C
Paz
26°C
Pts
25°C
Sal
23°C