Saygıdeğer Meslektaşlarım
Her gün assubay adını kullanan yeni bir grup kurulduğunu görüyoruz, bunların amacı mücadeleye ve TEMAD'a destek ise saygı ile karşılarım; ancak kişisel hesaplarla yapılan her faaliyet mücadelemize zarar verecektir. Bölünerek çoğalmak ve birlik sağlamak mümkün olabilir mi ?
Şimdi "15 OCAĞA KADAR BİR ŞEY DEĞİŞMEZSE BEN DE VARIM" grubunu kuran arkadaşlarım, biz zaten mücadele için varız ve buradayız, lütfen siz açıklar mısınız 15 OCAK tarihine kadar bir şey değişmezse ne yapacaksınız, alternatif çözüm yollarınız nelerdir?
Yasal temsilcimiz TEMAD dışında bir oluşum mu düşünüyorsunuz? Sizlerin yaptırım gücü ne olacaktır?
Mücadele uzun solukludur. Bizler, yıllardır karınca kararınca mücadelemize ve TEMAD'a destek için çalışıyoruz. Sizler bu kadar sabırsızdınız neden 9 yılımızı heba eden M.Erol ekibine karşı bir oluşum içinde olmadınız da gayet başarılı bir çizgi izleyen Sn.Keser ve ekibinin biraz sabır tavsiyesine karşı bir gurup kurma ihtiyacını duydunuz? Zaten aklına gelen bir sayfa açıyor, aklına gelen ben diyerek ortaya çıkıyor, bölünerek çoğalmak mümkün mü? Bir zamanlar birileri de kendi başlarına basın açıklaması yapmaya kalktı 10-15 kişi ile mücadeleye katkı mı verdiler yoksa zarar mı?
Bunun tahlilini kendi başına hareket edenler yapmalıdır. Bizim yapmamız gereken sadece mücadele ve TEMAD'a destek vermektir.
Elbette yönetime eleştiri ve öneri getirebiliriz ama bunu iyi niyetle yapmamız gerekiyor. Mücadeleyi kişiselleştirdiğimiz zaman sonuç hüsran olur,buna da kimsenin hakkı olduğunu düşünmüyorum.Sevgi ve saygılar sunuyorum.
Ankara 25°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
25°C
Parçalı Bulutlu
Pts
25°C
Sal
22°C
Çar
18°C
Per
16°C