Değerli Meslektaşlarımız,
Milletin ordusu TSK yıllardır haksızlıklara, hukuksuzluklara uğratıldık, emekli olunca maddi sıkıntılarımız dışında bu kahrolası baskılardan kurtulmuş olduk. Görevdeki arkadaşlarımız büyük özveri ve sabırla katlanmaya çalışıyorlar.
Dünyada ifade özgürlüğü sınırsız olmasına bizde teröristlere ve destekçilerine bu hak tanınmış olmasına rağmen görevdeki arkadaşlarımız ifade özgürlüğünü kullanamıyorlar.
Arkadaşlarımıza mevcut yasalar çağ dışı olsa da bunlara uyma zorunluluğunu hatırlatıyoruz ve onlardan gelen taleplere isimleri saklı kalmak kaydıyla bizler tercüman oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz. Arkadaşlarımız bizimle paylaşmak istedikleri konuları bilgi@emekliassubaylar.org adresinden site yönetimine yazabilirler. Sevgi ve saygılarımızla.
Arkadaşlarımızdan gelen bazı mesajlardan satır başları
1) ŞAHİN ADINI VERDİĞİMİZ MESLEKTAŞIMIZ:
1'inci Taktik hava kuvvetleri komutanı biz assubayları topladı amaç aba altında sopa göstermekti, komutan genel değerlerlendirmelerinin satır başları:
-Vakıflara üyeliğiniz devam etmelidir (yoksa siz düşünün)
-Balyoz Ergenekon davaları böyle geldi böyle gitmeyecek (Gitmeyeceği zaten belli oldu)
-İnternete bilgi ve ses kayıtlarını göndermek hainliktir varsa sorunu
bizimle paylaşın (sanki umurlarında)
-Assubay hakları karşısında genelkurmay gereğini yaptı teklifleri yolladı gerisi bizim işimiz değil ( Saldım çayıra mevlam kayıra,kendi tekliflerini sonuçlandırıyorlar)
2)BARIŞ ADINI VERDİĞİMİZ MESLEKTAŞIMIZ
Askerlik mesleği harp sanatını öğrenmek ve yapmak mükellefiyetidir,kimse kendi isteği ile KIBRIS-BOSNA-AFGANİSTAN-LÜBNAN-GÜNEYDOĞU'da görevlendirilmiyor, kimi tayin ederseniz o gidip görevini yapmak durumunda.
KIBRIS'ta tek mermi atmayanlara bile GAZİ ünvanı verildi, bunlar rütbeli sosyal güvenliği olan insanlar olmasına rağmen MAAŞ bağlandı. Peki GÜNEYDOĞU'da zor şartlarda görev yapanlar neden gazi sayılmıyor?
Gazilik manevi bir değer olmalıdır.İlgililere iletiyorum.
Ankara 25°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
25°C
Parçalı Bulutlu
Pts
25°C
Sal
22°C
Çar
18°C
Per
16°C