Son günlerde genel merkezdeki 2 değerli arkadaşın istifası çok yazıldı değerlendirmeler kişilerce yapıldı herkesin merak ettiği neden? İstifa ettiler
Sayın Yalçın kaçar ve sayın Naim örengül’ün çalışkan dürüst ve temad için her türlü fedakarlık yapacakları bilinerek yönetime aday olmuşlardır ve bugüne kadarda hiçbir sıkıntı olmadan çalışmışlardır kendilerine hepimizin teşekkür etmesi gerekir.
Her ailede çeşitli nedenlerle kavgalar, fikir ayrılıkları olabilir çok normaldir arkadaşlarımızın da hoşuna gitmeyen belki bir şeyler olmuştur ki istifa etmişlerdir bunu deşmek, nedenini illa söyleyin demek için ısrar etmek niye hadi söylediler ne yapacaksınız? Bu siteler herkesçe okunuyor bizleri sevende var sevmeyende yazdıklarımızla dostu düşmanı sevindirmeyelim, bu aşamada birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekirken nedenlerini araştırmayalım. Seçime girerken asil üyelerden sonra yedek üyeler yazılır ve onlarda delegelerin oyları ile seçilir her türlü ayrılmalara karşı.
Nedeni ne olursa olsun sayın genel başkanımız Ahmet keser’in ilk toplantıda her 2 arkadaşımıza çalışmalarından dolayı teşekkür etmesi ve şilt ile onurlandırması çok uygun olacaktır. Bu olaya sevinenler umutlanmasın kimse avuçlarını ovuşturmasın yola devam bu ekiple saygılar.
Erhan KOLAĞASI
KONYA
Ankara 25°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
25°C
Parçalı Bulutlu
Pts
25°C
Sal
22°C
Çar
18°C
Per
16°C