Yapılan eleştirilere,ithamlara karşı yanıt hakkı talep edeyim,olurya insafa gelen olur belki.
ELEŞTİRİ HAKKI, HAKARET ETME HAKKI DEĞİLDİR’i içinde hiçbir hakaret olmayan bir yoruma karşı yazarak aklınızca öğretici olmak komik değilmi?
“””””””Söz konusu raporu beğenip olumlu görüş belirten meslektaşlarımız olduğu gibi, beğenmeyip Sn. T.H.Koçak gibi olumsuz görüş belirtenlerde olacaktır. Bunu normal karşılamak gerekir. Herkes her şeyi beğenmek zorunda değil! Ancak, eleştiri hakkının olabileceğini normal karşılamak, yapılan o eleştirinin haklı bir eleştiri olduğunu göstermez. Bu nedenle Sn. Koçak’ın eleştirisi de AMACINI AŞAN, ÇELİŞKİLERLE DOLU, KABUL EDİLEMEZ HAKSIZ BİR ELEŞTİRİDİR. “””””” NEDEN? DOĞRULARI UYGUMALI OLARAK YAŞAYAN VE BİZZAT UYGULAYAN BENKEN ALAKASIZ OLANLARIN SÖYLEMİMİ DOĞRU OLMAK ZORUNDA?NE AMAÇ AŞILMIŞTIR,NEDE ÇELİŞKİ VARDIR.VAR OLAN, GEÇMİŞTE YAŞADIKLARINIZI ŞUANDAKİ GERÇEKLERE ADAPTE EDEMEMENİZDEN KAYNAKLI ALGI EKSİĞİNİZİN DIŞA VURUMU.
“”””””Eleştiri hakkı hiç kimsenin kimseye hakaret etme hakkını vermez.”””””””” PARDON KİME HAKARET ETMiŞİZ? İFTİRA ATMAKTA YAKIŞMAZ. “””””””Oysa, Sn. Koçak ’’’’ EY BÜYÜ YARGI ERKİ!..... ELBETTE ADAM GİBİ ASKERLİK YAPMAZSANIZ BİLMEZSİNİZ.’’ Sözleriyle tüm yargı mensuplarına hakaret anlamına gelecek ifadeler sarf etmiştir. Bu ifadeler hem kendisini, hem de siteyi zor durumda bırakabilir. Bu nedenle Sn. Koçak’ın bu yazısının derhal yayından kaldırılmasının ve dolayısıyla tüm yargı mensuplarından özür dilemesi, o erdemi göstermesi gerekir. Bunun en başta Sn. Koçak’ın yararına olacağını düşünüyorum. Hiçbir meslektaşımın zor duruma düşmesini istemem.”””””””””” MERAK ETMEYİN VE KAYGILANMAYIN, BİZ SUÇ İŞLEMEYİZ, İŞLERSEKTE HESABINI VERİRİR. ÖZÜR SUÇ İSLENİRSE HATA YAPILIRSA DİLENİR.SORUN OLMAZ.ANCAK BENİM ZARAR GÖRMEME SEBEP OLACAK İŞLEMLERE GÖZ YUMAN,DESTEK VEN BU SİTENİN ZARAR GÖRME RİSKİ DE ARTIK BENİ HİÇÇÇ İLGİLENDİRMEZ.YAYINDAN KALKMASI VE ÖZÜR MÜ? LÜTFEN BU KADAR KOMİK OLMAYIN, BİLDİRİN DE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNSUNLAR VE BAZILARIDA SEVİNSİN.BENİM HAKARET OLMADIĞI GİBİ TEŞEKKÜRÜ ETTİM AMA DOĞRUYUDA YAZMAYACAK KADAR DA UMURSAMAZ OLAMAM.AMA NE YAZIKKİ BURDADA ANLATILMAK İSTENENİDE ANLAMIŞSINIZ. ADAM GİBİ ASKERLİĞİ BİZİM GİBİ İÇİ DOLU ASKERLİK BOYUTUNDA YAŞAMAYINCA ASKERLİKTEKİ GÜNLÜK GERÇEKLERİ, DİSİPLİN İŞLEYİŞİNİ, GEÇMİŞTEN GELEN DİSİPLİN CEZALARININ İÇERİĞİNİ VE BUNLARI YETKİSİ OLANLARIN KEYFİYETİ İLE NERELERE GETİRDİĞİNİ BİLMEYİNCE TEK BASINA İNCELENEN KANUNDAN ÇIKAN RAPORDA, İŞTE BÖYLE 477 SY.KANUNUN, YENİ KANUNDAN İYİ OLDUĞUNU SAVUNARAK ,1 YZB.NIN 7, ALB.14,TUĞGENERALİN 21 GÜN ODA VE GÖZ HAPSİ VERMESİNİ SAVUNMASININ NESİ DOĞRU.ŞİMDİ YENİ KANUNLA O YZB. 1 GÜN, ALB. 2 GÜN, TUĞGENERALİN 3 GÜN GÖZ VE HİZMET YERİNİ TERK ETMEME CEZASI VEREBİLECEK KADAR ETKİSİZLEŞTİRMESİNİ KÖTÜ SAYMAK NASIL DOĞRU KABUL EDİLEBİLİR.? DİSİPLİN MAHKEMESİNDE HAKİM VARDIDA ,DİSİPLİN KURULUNDA MI YOK.?
Ankara 25°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
25°C
Parçalı Bulutlu
Pts
25°C
Sal
22°C
Çar
18°C
Per
16°C