Değerli Arkadaşlarım
TEMAD Genel Merkez yönetimi erken seçim kararı aldı; nedenlerini tartışırız, Sn.Ahmet KESER'e muhalefet edebiliriz, bunu demokratik kural ve temaüller içinde yaparsak saygı duyulur. Bunu temin için assubayların özgür sesi www.emekliassubaylar.org sitesinde herkesin kendini ifade etmesi için SEÇİM GÜNDEMİ adında bir bölüm açılmıştır, orada veya muhtelif platformlarda desteğinizi, eleştirinizi ifade edebilirsiniz, ama seçim nedeniyle belden aşağıya vurmak, çamur atarım yapışmazsa izi kalır demek ahlaka aykırıdır,bize yakışmaz, biz seçimden sonra kim kazanırsa kazansın birlikte aynı amaç için mücadele edeceğiz.
Delege avına çıkıldı bazı şubelere ayrıcalık tanınıyor gibi söylentilerin dolaşması Seçim gündeme gelmeden aylar önce birçok platformda paylaştığımız nedenlerle TEMAD BALÇOVA şubesine BORÇ verilmesini seçim desteği için şubeye yapılan yardım gibi lanse etmek etik dışı bir davranıştır. Esirgediğiniz adalet birgün size de gerekecektir.
Bizler, siyasi partiler gibi davranamayız, bizim ortak noktamız ASSUBAY olmamızdır; bizim sorunumuz bir,amacımız bir, mücadelemiz bir olmalı bu bayrak yarışını birlikte kazanacağız. Sevgi ve saygılar sunuyorum.
Ankara 25°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
25°C
Parçalı Bulutlu
Pts
25°C
Sal
22°C
Çar
18°C
Per
16°C