DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM;
İster eğitim deyin,ister kültür deyin,ister meslek yaşamımızdaki eziklik,baskı,kamuoyu algılaması v.b.mazeretleri gösterin içimizdeki değerler sayesinde bugün kamuoyu önünde assubay toplumu gündeme geliyorsa,haklarını arayabiliyor,sorgulayabiliyorsa ne mutlu bizlereki içimizde böyle değerleri yetiştirebilmişik.
Eğer bugün hakettiğimiz haklarımızı alamıyor,hakettiğimiz yerlerde olamıyorsak bunda en büyük sorun bizlerin toplum olamayaşımızdır.
Gözümüzdeki at gözlüklerini bir kenara atarak,çıkar,siyaset,bencillik v.b.bizlere zarar veren gerçekleri bir kenara bırakıp birbirimize sevgi,saygı, anlayış çerçevesinde yaklaşmayı öğrenip,kendi ayağımıza kurşun sıkmayı bıraktığımızda bizler en kısa zamanda hakettiğimiz yerlerde olacağız.
Ülkemizin en zor mesleklerden birini ifa etmiş olan bu toplum,silahlı kuvvetlerimizin orta direği olarak eğer omuzlarına yüklenmiş bu ağır yükün altından başarıyla kalkabiliyor,dimdik ayakta durabiliyorsa,ne bizlere,ne silahlı kuvvetlerimize,ne de ülkemize hiçbir zarar gelmeyeceği aşikar olduğu gibi kamuoyuda inanın bizlerle gurur duyacaktır.
19 Ekimde Ankara'daki kortej yürüyüşünde ağzımızdaki bantlar konusunda Temad Genel Sekreteri Sn.Yüksel BİNİCİ'ye basının sorusuna verdiği cevap maalesef sosyal medyada meslektaşlarımız tarafından eleştirilmeye başlandığı,kendisinin bu konuya sahip çıkmadığı izlenimi ortaya çıkmıştır.Bu kişilerin kendi görüşleri olup elbette demokrasilerde bu tür eleştiriler olacaktır.Saygı duyarım.
Benim şahsi fikrimce elbette eksiklik ve yanlışlıklar olacaktır,Sn. Yüksel BİNİCİ meslektaşımız meslek yaşamındaki bir rüyasını gerçekleştirerek bizlere DÜNYA ASSUBAYLAR GÜNÜ gibi anlamlı bir günü hediye etmiş olması ve bugünün sayesinde bizlerin kendimizi kamuoyuna ifade edebilmemize vesile olmalarıdır.Kendilerine buradan şükranlarımı sunuyorum...
Bizim dışımızdaki kurum,kuruluş ve kişiler tarafından bu günlerimiz ve mücadelemize ilgi gösterilip destek verilirken binlerce meslektaşımız tüm bu konulara halen duyarsız kalıyorsa bizlerin görevi böylesine değerli arkadaşlarımızı sorgulamak,hesap sormak yerine bu binlerce duyarsızı Temad çatısı altında toplayarak bu mücadeleye ortak etmek olmalıdır.
Zaman kucaklaşma,zaman sevgi ve saygının her zaman varolduğu birliktelik dönemidir.
Hiç kimsenin bu mücadelede kahraman olma gibi bir niyeti olamaz.
Bu ülkenin tek bir kahramanı vardır o da Ulu Önderimiz Mustafa KEMAL ATATÜRK'TÜR.
Eğer bugün birilerine Türkiye seninle gurur diye bağırıyorsak eminim ATATÜRK Türk insanının kendiyle gurur duymasını istemiştir.Kahraman olmak değil,gurur duymak istiyorsanız sizleride aramıza bekliyoruz kardeşlerim...UNUTMAYIN;
SEN YOKSAN BİR KİŞİ EKSİĞİZ...
Ankara 24°C
Açık
Ankara
24°C
Açık
Paz
25°C
Pts
24°C
Sal
22°C
Çar
19°C