TEAS SENDİKA DUYURUSUDUR.
2.ŞUBAT,2014
1.Türkiye Emekli Astsubay Sendikası TEAS –SEN Bugün İstanbulda aşağıdaki kurucularla resmen kurulmuştur.
2.TEAS-SEN.Avrupa EURO-MİL Üyesi olacaktır.
3.TEAS-SEN ,Derneğimiz olan TEMAD’ın alternatifi ve karşısında bir sendika değildir. Bilakis mümtaz Astsubay Camiasını ve onun güzide tüm kuruluş,dernek,gurup,larının yanında ve yardımındadır.Bu tarih boyu devam edecektir.
4.TEAS-SEN,Görevdeki tüm Assubayların sendikal hakkı kazanmasında ve devamında ve birleşiminde tüm gayretleri ve hukiki yolları deneyecektir.
5.Ülkemizde içinde bulunduğumuz sistem,Assubayları açlık sınırına mahkum etmiş,görevdeki üniformalı meslektaşlarımızı ise İnsan hak ve onuruna yakışmayan bir takım haksız uygulamalar ile meşakkatte en ön sırada olurlarken,paylaşımda ve adil sosyal haklarda görmemezlikten gelmiştir.Subayı birinci sınıf ve üstün ırk,Emekli subayı Türk Silahalı kuvvetler vakıfları aracılığı ile Roketsan-MKE-Aselsan-Havelsan-Tai-Mehmetcik vakfı. Vb.Vakıflara yerleştirip onlara altın tepside bir hayat sunarken Assubayının emeklisini açlığa mahkum etmiştir.Bu sistemi yıkacağız.Darbeler yapılmış subay ve emeklileri,mevcut kanunlarla garanti ve koruma altına alımıştır.Oyak başka bir çarpık kuruluş ve sitemdir.Generallere emekli olurken müthiş tazminatlar İş% 60 hisse sahibi Assubaya gelirken dalga geçilmiştir.Daha binlerce hukuksuz ve insan onuruna yakışmayan uygulamalar ile Astsubay ve emeklileri sefalete sürüklenmiştir
.Bu mümtaz camia ile daha fazla oyun oynatmayacağız.Diş diş mücadele edeceğiz ve bu durumu dünya geneline duyuracağız.Bizlerin haklarını görmediniz,Tenis topu gibi bizimle oynadınız ,Haklarımızı istediğimizde,Yüce Askerlik mesleğini Emir Komuta zinciri,Hiyerarşi gibi duygularımızla oynadınız ve ülkemizin savunma değerlerini dayattınız.Söz bitmiştir.
Sözü artık TEAS –SEN SöYLEYECEK.Ya bu sistemi, değiştireceğiz
.Ya bu kafaları,Ya da her ikisini birden,Yok öyle yağma YETER ARTIK,ASSUBAYIN HAKKI İNSAN HAKKIDIR.ONU EZDİRMEYECEĞİZ.
Ankara 24°C
Açık
Ankara
24°C
Açık
Paz
26°C
Pts
25°C
Sal
23°C
Çar
21°C