BİR MESAJ
BİR BAKIŞ...
ORG MESAJ PANOSUNDAN ALINMIŞTIR.
**
Orhan SELIŞIK Salı, 25 Şubat 2014 15:45
Sayın ABAYLI,
Bu güne kadar TEMAD'ımız için gece gündüz demeden verdiğiniz bütün destek ve çalışmalar,işte bu düşüncelerinizi açıkladığınız için bir kalemde SIFIRLANDI (!), Dede Ersel AKSU ve Bülent CİVAN'dan sonra siz de İHRAÇ EDİLECEKLER LİSTESİNE dahil oldunuz, benim gibi. **
Genellikle kabul edilen bir düşünceye göre, ifade özgürlüğü demokrasinin “olmazsa olmaz” şartıdır. Çünkü, ifade özgürlüğü toplumda kanaat-oluşumunun ve kamusal tartışmanın varlığını mümkün kılar, bu demokratik amaçların gerçekleşmesi bakımından vazgeçilmezdir. Bu bakımdan demokrasi açık uçlu, Fikirlerin serbestçe dile getirilemediği bir toplumda kamusal meseleler hakkında sağlıklı bilgi/fikir edinmek ve neyin kamunun iyiliğine olduğunu hep birlikte tespit etmemize imkan verecek bir tartışma ve müzakere ortamını oluşturmak mümkün değildir.
Her konuda evet her konuda yazan,çizen,konulara farklı gözler ile bakanlar vardır buda bir realitedir.
TEMAD canımdır benim yönetimi 22 agustoz sonrası icraatları ve yaklaşımlarındaki ile tabiiki eleştrisel hakkımı kullanıyorum.
Dogru ise kolay gelsin genel merkez ....
Atilla ABAYLI
Ankara 24°C
Açık
Ankara
24°C
Açık
Paz
26°C
Pts
25°C
Sal
23°C
Çar
21°C