Değerli meslektaşlarım,
Uzun zamandır yazmıyordum; çünkü birbirimize tahammül etmiyoruz; çünkü çoğunluk kendi egosunu tatmine çalışıyor, buna bir de Temad yönetiminin sözde savunucusu olanlar (Nemalananlar) eklenince suçlamalar, polemikler hakaretler aldı başını gidiyor, bunlar sağduyulu meslektaşlarımızı rahatsız ediyor, TEMAD yönetimi kimimize göre haklı kimimize göre eleştiriyi aşan konuşmalarından dolayıdır ki komutanlıklar tarafından orduevi yasağı suç duyurusu ardından muhatap kabul edilmemektedir. Bunu onaylamamızı kimse beklemesin, yönetimin muhatap kabul edilmemesi bizleri yok saymaktır, suç varsa ceza vardır bunun cezasını hepimize fatura edemezler.
Eylemler bence istenilen etkiyi yapmamıştır. ÖLÜM ORUCU eyleminden sonra ne yapacağımız hiç düşünüldü mü? Bilboard ve gazete ilanlarının etkisini göz ardı ettik, mücadele için gönderilen paralar çar-çur edildi, totaliter bir davranış sergileniyor, kendi kurumumuz bizi ezmek yok saymak için hukuksuzluk yapıyor, her gün yeni bir iyileştirme değil yeni bir haksızlık,hukuksuzluk yaşanıyor, işte askeri disiplin yasa yönetmeliği çıktı bu herkes için geçerli masalına karnımız tok, bu yönetmelik assubay ve uzmanlara uygulanacağını herkes biliyor.Hazırlanırken Temad müdahil olmadığından tek kelime etmiyor, peki torba yasa veya personel yasasında tesadüfen ağzımıza sürülen balla mutlu mu olacağız? Temad bunu ben yaptım diye övünüp biz de alkış mı tutacağız? Bunlara yanıt bulmalıyız.
Birkaç arkadaş genelkurmayla görüştü nerede ise hain oldu, tabii ki özellikle 2 arkadaşın konuyu taktim şeklini kabul edemeyiz iyi niyet şart, kendini ön plana çıkaranlar iyi niyetli olamaz ne yapılacağı şube başkanları ve akil arkadaşlarla yapılacak bir toplantı ile tespit edilmeli bu kez gerekirse çok ciddi aylar süren AÇLIK GREVİ-ÇADIRDA OTURMA EYLEMİ yapılmalıdır.Sorun hepimizin, çözümü hepimiz istiyoruz.
Ankara 23°C
Açık
Ankara
23°C
Açık
Cts
24°C
Paz
25°C
Pts
25°C
Sal
23°C