Sn.Akkaya, ben de şahsen sizin dile getirdiğiniz hususların tamamına katıldığımı belirtmek istiyorum, bu konuyu haklı olarak birçok arkadaşımız dile getirmektedir, ancak TEMAD yönetimi bu haklı taleplere ve yasal zorunluluğa rağmen yanıt vermemesini anlamak mümkün değildir.Suskunluk TEMAD yerine onun sözcülüğüne soyunanların tepkileri mücadelemize ve TEMAD'a zarar vermektedir.
FARZ EDELİM Kİ : Tüm kazanımlarımızı TEMAD sağlayacak, peki TEMAD'a üye olmayan ya da destek vermeyenler bu haklardan yararlanmayacaklar mı? ELBETTE YARARLANACAKLAR, o halde bizler tamamen gönüllülük esasına göre TEMAD'a üyelik ve desteğimizi mücadeleye ve kendimize saygımızın gereği yerine getiriyoruz. Temsilcilerimizin de bize karşı sorumlulukları vardır. Bizler desteğimiz kadar merak ettiğimiz ya da yanlış bulduğumuz hususları iyi niyetle eleştirme hakkına sahibiz, bunun için kimsenin kimseyi suçlama hakkı bulunmamaktadır.
Hâlâ ayağından postal çıkaramamış olanların eleştirenlere adeta saldırmaları tamamen gündem değiştirmeye yöneliktir.Bu nedenle TEMAD yönetimi dışındaki kişiler muhatabımız değildir. Eleştirinin mükemmele açılan kapının anahtarı olduğu unutulmamalıdır.Mücadele bir bayrak yarışıdır ve birlikte kazanılacaktır. Saygılarımla.
Ankara 23°C
Açık
Ankara
23°C
Açık
Cts
24°C
Paz
25°C
Pts
25°C
Sal
23°C