"TEMAD'ı yılın derneği seçen KAMU-DER"in yöneticileri ile birlikte toplam 107 üyesi varmış"
TEMAD'a en büyük ödülü biz assubaylar verdik, tarihinin en büyük maddi ve manevi desteğini alan yönetim kendisinden mucize beklenmemesine rağmen başarısızlıklarını kişisel davranışlarını gizlemek adına önce eleştirenlere desteklediği kişilerce hakaret ve iftiralarda bulunuldu, ardından "siz başarısız diyorsunuz ama bakın KAMU-DER TEMAD'ı yılın derneği seçti biz başarılıyız bunu diğer STK görüyor siz göremiyorsunuz" algısı yarattılar.
Bu başarı(!) haberi günlerce sosyal medyada paylaşıldı. Özel günlerde demokrasiye destek adına tek kelime paylaşılmayan TEMAD internet sayfasında manşetten yayınlandı.
TEMAD'ın başarıları elbette bizi gururlandırır, ama yöneticileri ile birlikte 107 üyesi olan bir derneğin ödülü ile övünmek,bunu başarı olarak lanse etmek derneğime saygısızlık değil midir? Saygılarımla.
Ankara 24°C
Açık
Ankara
24°C
Açık
Paz
25°C
Pts
25°C
Sal
22°C
Çar
21°C