Dolar 44,9122
Euro 52,7368
Altın 6.873,44
BİST 14.375,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Az Bulutlu
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 7°C
Cum 13°C
Cts 15°C
Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

image010

YORUMLAR

  1. Atalay Akkaya dedi ki:

    Seçim sonuçları bana göre halkın özgür iradesini yansıtmamaktadır, algı operasyonları ile bir kısım vatandaşın oylar yönlendirilmiştir. AKP iktidar olmasın diyenler alternatif partilere değil de güneydoğu oylarını engellemek için HDP’ye oy vermişlerdir. Seçimin tek galibi olan HDP dileriz emanet oyların kıymetini bilir ve teröre sırtını döner demokrasi de çözüm üretir.Koolisyon şansı bana göre yoktur,hayırlara vesile olsun.

  2. İSMAİL TURAN dedi ki:

    Seçim sonuçlarının, Assubayların özgür iradelerine uygun olduğunu düşünüyorum. Çünkü; büyük ihtimalle, MHP veya CHP olmadan hükümet kurulamayacaktır. Geçtiğimiz yıllarda MHP ve CHP Asssubay hakları konusunda ciddi girişimlerde bulundular. Hükümet ortağı olurlarsa ve aynı ciddiyeti devam ettirirlerse beklediğimiz birçok kanunun çıkma ihtimali doğmuştur.