Ankara 11°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
11°C
Parçalı Bulutlu
Paz
10°C
Pts
11°C
Sal
12°C
Çar
12°C
İki,iki daha dört eder gerçeği gibi Genelkurmay maksadı aşan eleştirileri nedeni ile görüşmelerini sonlandırdığı TEMAD genel merkez yönetimi ile tıkanan yolları açmak için yeni alternatifler deniyor, yağdanlıklar bu görüşmeleri sayın Keser sağlıyor derse şaşırmayın, başarı için tek yol bu yönetimden kurtulmaktır.
Taktiksel bir manevra, 63 yıldır Assubay sınıfını sosyo-ekonomik/kültürel ve psikolojik anlamda devre dışı bırakan adeta ezen militer vesayet düzeninin yaklaşım samimiyetine kim inanır ? Kontak kuramadıkları TEMAD’dan gedik açmaya çalışıyorlar. İnşallah biz haksız çıkarız ama ilerleyen zaman bu zihniyetin perspektif ve yaklaşımlarının değişmediğini gösterecektir.
Genelkurmay bizim sorumlarımızın kaynağı olduğu kadar çözümün de kaynağıdır, bu gerçek unutulmamalıdır. Elbette eleştireceğiz, adaletsizliklere dikkat çekeceğiz, ancak diyalog olmadan temsiliyet olmaz. TEMAD yönetimi kişisel hesaplarla bu diyaloğu sonlandırdı. İzmir şubeleri bölge için önem taşıyan sorunları görüşmeler yapmadan çözebilir miydi? Genelkurmay da inanıyorum ki assubayların artık bir çok konuda tahammülü kalmadığı bilinci ile bu görüşmeleri dolaylı olarak yaparak çözüm getirmek istiyor, bunun için her iki görüşmeyi de önemsiyorum.
Müjdeler olsun dostlar! görüyorsunuz sorunlar hayli çözülmüş,pantolondan siyah şerit atılmış,şapkadanda siyah kayış.Daha ne istiyorsunuz.Nankörlük etmeyin!diyorlar.Haa,siz başlangıç derecelerinin düzeltilmesi,makamtazminatı gibi şeylermi istiyordunuz.Onları biz vermiyoruz,varsa gücünüz siz alın.