Dolar 35,6798
Euro 37,4767
Altın 3.181,09
BİST 10.104,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 11°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
11°C
Hafif Yağmurlu
Paz 10°C
Pts 10°C
Sal 12°C
Çar 12°C
Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

oyaktan-talepler

YORUMLAR

  1. Mustafa Levent dedi ki:

    Böyle bir girişim başlatmışlar hayırlı olsun diyorum ve merakımı çeken iki konuyu sormak istiyorum.
    1. Boş durmayan şeytan kim? SENDİKAYA KARŞI OLANLAR MI YOKSA BİZE HAKSIZLIK YAPANLAR MI?
    2.MÜCADELEMİZE DAİMA IŞIK OLAN SİTE YÖNETİMİ VE DEĞERLİ ERSEN GÜRPINAR BU KONUDA NE DÜŞÜNÜRLER
    ——————————————————-
    YÖNETİCİ NOTU.
    Sn.Levent, 1’inci sorunuzun muhatabı sanırım yanıt verir.2’nci sorununa gelince,Sitemiz assubay onur mücadelesine destek olan her oluşumu ve çalışmayı destekleyecektir, ancak Sendika konusunda çalışmaları sizler gibi izliyoruz,bu konuda çekimser kaldığımızı daha önceki yazılarda belirtmiştik. Sn.Gürpınar da site yöneticilerinden biri olduğuna göre aynı düşüncede olacağını sanıyoruz.

  2. Ahmet ZENGİN dedi ki:

    Mümtaz,camiamızın güzide okurlarına yazımda geçen “ŞEYTAN”kelimesi yanlış anlaşılmaya sebep olabileceği için; hakkımızı bu güne kadar gasp eden sistem kastedilmiştir.Kişi, gurup,hele hele kesip attığı tırnağına dünyaları değişmeyeceğimiz dava arkadaşlarımızdan biri veya herhangi bir arkadaşımız asla düşünülmemiştir. Allahın tüm yarattığı canlı kutsaldır.Beni uyaranlara teşekkür ederim.Eleştiriler,sendika konusunda hassas olanlar aceba TEMAD Bölünüyor mu gibi düşünce sahipleri,bunun böyle olmadığını,sorunlarımızın ve meslekteki üniformalı arkadaşlarımızın da yakında sendikalı olup haklarını çatır,çatır masada tartışacağımızı görecek ve bizi anlayacaklardır.Şimdi ülkemizde çözemediğimiz sorunlarımız Avrupa Parlementosu ve AB de tartışılır hale gelecektir.

  3. Celal ELBİR dedi ki:

    Son bölümüne kadar belli bir anlayış çerçevesinde kabul edilebilecek yazı, son iki satırında “okuru tarafından bilinmeyene” açık bir mesajla, bölünmenin işaret fişeğini şimdiden çakmıştır. Boş durmayan şeytanla, tagut kod adlı kişi veya kişilerle, bu platformdan mesajlaşmak şık değildir. İşlenmiş veya işlenmemiş günahlarla, yani mistik ögelerle verilmek istenen mesaj, okurunca net olarak anlaşılamamaktadır. Bunun yaratacağı rahatsızlığın hesaplanmaması, her ne kadar TEMAD’ın karşısında olunmayacağı ifade ediliyorsa da, pratikte böyle olmayacağı görülmektedir.
    Bu işe soyunanların, bu davaya zarar verme ihtimalini iyi değerlendirmelerini diliyorum.