HAKARET EDERSEN SONUCUNA KATLANACAKSIN

Assubay olmak meÅŸakkat ister,özveri ister, saÄŸlam sinir ister, bilgi ister bunlardan yoksunsanız at kıçında kelebek gibi onursuzca yaÅŸarsınız ayakta durmak için de  birine  yaslanmanız gerekir 

 

Görevde iken zaman,zaman sustuk susturulduk evlatlarımızı düşünerek yutkunduk yoksa kim cingeneye padiÅŸahlık vermiÅŸler önce babasını asmış dedikleri gibi astlarına hakareti haksızlığı reva gören bazı zavallıların karşısında yutkunur, çaresiz kalır ,haksızlıkları kabul etmediÄŸinden  yüreÄŸindeki isyanın fırtınasını ya sabır diye susturmaya çalışır?

 

Emekli olunca yıllardır ön yargılarla yapılan haksızlığı hukuksuzluÄŸu yasal mücadele ile sürdürmek için coÅŸtuk, yasal temsilcimiz TEMAD'ın ÅŸemsiyesi altına koÅŸtuk, hatta 3 yıl öncesine kadar sosyal medyada yazılı ve görsel basında fırtınalar kopardık ama  umut olarak gördüğümüz Temad genel baÅŸkanı  Ahmet KESER önce yol arkadaÅŸlarını yolda buldukları ile deÄŸiÅŸtirip bu fırtınada ters manevra ile TEMAD gemisini kayalara çarptı umutlarımız yok oldu.

 

Bu aymazlıklara kiÅŸisel hesaplara elbette sessiz kalamazdık nasıl destek olduysak aynı ÅŸekilde bu desteÄŸin hesabını sormak hakkımızdı; nitekim öyle yaptık ama dedik ya birine yaslanmadan ayakta duramayan görevdeki olumsuz davranışları ile bizleri zor durumda bırakan  bir avuç nemacı emekli olunca da bu kez  Ahmet KESER’e yalakalık yaparak  yönetimin yanlışlarını  eleÅŸtirenlere  insanın düşmanına söyleyemeyeceÄŸi hakaretleri sırf gündemi deÄŸiÅŸtirmek baÅŸarısızlıkları gizlemek adına assubay sevdalısı meslektaÅŸlarına  assubay adını kullandıkları sitelerde kiÅŸisel sayfalarında   PİÇ-PAÅžA YALAKASI -FÃœHRER- PKK YANDAÅžI -HAYSÄ°YETSÄ°Z - LAVUK  VB  kendi sıfatları ile  saldırdılar.

 

Birçok arkadaşımız meslektaşı ile mahkemelerde davalı olmak o çirkinliklere daha fazla bulaşmamak için şikayetçi olmadı birçok assubay sevdalısı LANET OLSUN diyerek mücadele kulvarından çekildi.

 

Elbette sabır bir yere kadar, Ahmet KESER'e biat edip saldıranları örgütleyen ne yazık ki bizi temsil etmesi gereken derneÄŸe  baÅŸkan yardımcısı olarak alınan sonra da biat ettiÄŸi Ahmet KESER tarafından ihraç edilen Sami BaÅŸkaya bu kadar aymazlığı hakareti yaptığı için  bana göre edebi deÄŸeri olmayan bir kitabını  TEMAD adını kullanarak  pazarlamasını kabullenemediÄŸim için farklı bir ÅŸekilde protesto ettiÄŸimden "kitabımı yaktı "diyerek PÄ°S YOBAZ-MECZUP SOYTARI-ONURSUZ PİÇ-SAHÄ°BÄ°NÄ°N KUCAÄžINDA ÇEMKÄ°RÄ°YOR-KANSIZ YOBAZ -NAMUSSUZ gibi hiçbir ahlaki deÄŸere sığmayan hakaretleri  sıralaması üzerine  birçok arkadaşımız gibi HERKES KİŞİLİĞİNÄ° ORTAYA KOYAR-KÖTÃœ SÖZ SAHÄ°BÄ°NÄ°NDÄ°R diyerek bu kez susmaktan vazgeçip kendisi hakkında suç duyurusunda bulundum.

Savcılık şikayetimi yerinde görerek dava açtı.

Ä°zmir Karşıyaka 2nci Asliye ceza mahkemesinde görülen davada mahkeme Sami baÅŸkayayı suçlu görüp önce 8 ay hapis cezasına çarptırıp bilahare sabıkası olmaması mahkemedeki iyi hali gibi nedenlerle  2.000 lira ödemesine hükmedip CMK 231/8 maddesi gereÄŸince 5 yıllık denetime tabi tutularak hükmün açıklanmasının ertelenmesine karar vermiÅŸtir.

Bu hakaretlerin altına beğeni ve destek yorumları yazan başta Turgay İyialkan olmak üzere diğer küfürbaz destekçileri ve bu kişinin karşısında çıkar ilişkisi nedeniyle ceket ilikleyip başkanım diyen riyakarlar da bu kararla maddi olarak mahkum olmasa da astsubay kamuoyu vicdanında manen mahkum olmuşlardır.

 

Bu kişi hakaret suçundan daha başka cezalar da almıştır bunların kesinleşmesi durumunda ceza ertelemeleri kaldırılacaktır.

Her ne kadar cezayı fazlası ile hak etmiÅŸ olsa da bir meslektaÅŸ olarak üzüldüm, diÄŸer üzüldüğüm husus bizlere yapılan hakaretler sırasında  susan tepkisiz kalan Karşıyaka TEMAD ÅŸubesinin duruÅŸmaya kadın kollarından iki temsilci göndererek  kendilerinin açtığı davayı unutarak meslektaÅŸlar birbiri ile mahkemelik olmamalıdır diyerek davadan vazgeçmemi istemeleridir.

Benim hırsızım iyidir mantığı ile hareket edersek adaleti gerçekleştirmemiz mümkün değildir...

 

DÄ°LERÄ°M BU DURUM BAZILARINA VE BÄ°ZÄ° TEMSÄ°L ETMEKLE GÖREVLÄ° OLUP OLUMSUZLUKLARININ BAÅžARISIZLIKLARININ ELEÅžTÄ°RÄ°LMESÄ°NE TAHAMMÃœL EDEMEDİĞİ İÇİN  TOPLUMUN BÖLÃœNMESÄ°NE NEDEN OLAN TEMAD YÖNETÄ°MÄ°NE DERS OLUR VE  BU KABUL EDÄ°LEMEZ TAVRINDAN  VAZGEÇİP TÃœZÃœKTEKÄ° GÖREVLERÄ°NÄ° YERÄ°NE GETÄ°RÄ°RLER;ÇÜNKÃœ ONLAR SALTANAT SÃœRERKEN TÃœM EMEKLERÄ°MÄ°Z BEKLENTÄ°LERÄ°MÄ°Z YOK EDÄ°LEREK ASSUBAYLAR KAYBETMEKTEDÄ°R .

SAYGILARIMLA.

Atilla ABAYLI 

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, güneş gözlüğü, selfie ve yakın çekim


Ögeyi Oylayın
(22 oy)

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

Yorumlar  

#3 atilla abaylı 25-07-2017 12:33
Ve sonuç:Kişisel çıkarları için onurunu şerefini hiçe sayarak birilerine körü körüne yapılan biatçılığın, yalakalığın, kendisi gibi düşünmeyenlere haksızca, alçakca saldırmanın sonucunun hukuk önündeki sonucudur.Sayın Önceki temad ikinci başkanı AYHAN YILDIRIM arkadaşımızın actıgı dava 'da bir yıl sekiz ay hapis cezası ile noktalandı.Kısa süre sonrada yaş üyelerinin davası sonuçlanacak.
ADALET ADALET ADALET ...!!!
Alıntı
#2 Ersen Gürpınar 24-07-2017 22:58
Küçük hesaplar uğruna değermiydi Sami Başkaya ?
Bunca hakaret bunca düşmanlık bak yalaklık yaptığın Ahmet KESER seni ihraç etti TEMAD avukatı duruşmalarından çekildi önünde çeket ilikleyen nemacı yalakalar arkandan teneke çalıyor sen geceleri rahat uyuyabiliyorsun
Bana bile utanmadan hain PKK ve Feto destekçisi demiştin ben seni dava etmeyip çukurundaki çamurunda bıraktım bu toplumun umutları ile oynadınız bizi birbirimize düşürdünüz bunun ayıbı senin ve senin gibilerin yakasında bir yafta olarak kalacaktır
Alıntı
#1 EMEKLÄ°ASSUBAYLAR 24-07-2017 22:26
Küçük adamların beklentileri de küçüktür. Görevde iken kantine seçilmek,karargahta görev almak,nöbetten eğitimden kaçmak için komutana riyakarlık yapan bir avuç olumsuz kişinin emekli olunca da huyları değişmediğinden bu kez yönetimde görev almak,kooperatife seçilmek,avanta gezilerde 5 yıldızlı otellerde ağırlanmak kısaca mücadeleden nemalanmak için genelbaşkana biat edip riyakarlık yaparlar;
Biz bunlara rağmen haklı davamızı başaracağız onlarda bunun ayıbını yaşayacaklardır
Alıntı
genclige-hitabe

Son Yorumlar

Son Eklenen Mesajlar

SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN Her şeyin gönlünüzce gerçekleşeceği; sağlık, başarı ve mutluluk dolu nice yıllar diliyoruz. SİTE VE ASSUBAY GÜÇ BİRLİĞİ YÖNETİMİ
Pazar, 31 Aralık 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
Baş öğretmenimiz ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi şahsında tüm öğretmenlerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN... Demokrasinin, adaletin, huzurun ve refahın hakim olduğu nice öğretmenler günü kutlamak dileklerimizle sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.
Cuma, 24 Kasım 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
BAÄžIMSIZLIK SAVAÅžIMIZIN KAHRAMANI, LAÄ°K, DEMOKRATÄ°K CUMHURÄ°YETÄ°MÄ°ZÄ°N KURUCUSU, EBEDÄ° ÖNDERÄ°MÄ°Z VE BAȘKOMUTANIMIZ BÃœYÃœK DEVRÄ°MCÄ° GAZÄ° MUSTAFA KEMAL ATATÃœRK'Ãœ BEDENEN ARAMIZDAN AYRILIȘININ 85. YILINDA SAYGI, ÖZLEM VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ... RUHU ÅžAD, MEKANI CENNET OLSUN. 10 KASIM 1938 ! Bir devre damgasını vurmuÅŸ, dünyanın gidiÅŸatını deÄŸiÅŸtirmiÅŸ, yalnızca yaÅ...
Cuma, 10 Kasım 2023

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ