×

Uyarı

JUser: :_load: 6532 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

ASSUBAYLARI İHRAÇ DEĞİL, TEMAD'A İTHAL EDİN!

 

 TEMAD'DA BÄ°TMEYEN Ä°HRAÇLAR!


 Mevcut TEMAD Yönetimin,  ilk ihraç ettiÄŸi kiÅŸi olmanın onurunu ve gurunu yaÅŸayan biriyim.


Bunlarla birlikte olmaktansa, ihraçlı olmayı tercih ettiÄŸimi defalarca dile getirmiÅŸtim.  Ya bunlarla beraber olsaydım! Düşünmek bile istemiyorum.


Mevcut yönetim, ihraca ilk önce ÅŸahsım  ve Sn. Bülent CÄ°VAN ile baÅŸladı.  Ã–mür boyu TEMAD'dan Ä°hracıma neden olan cümle aynen ÅŸudur;


"
Meselemiz TEMAD ile değil, TEMAD'ı kullananlarladır. Mücadelemiz hem içimizdeki egemenler ve onun köpekleri ile, hemde egemen güçlerle sürecektir."


Bu yorum yüzünde en baÅŸta anlı ÅŸanlı utanmaz bir Ä°l  BaÅŸkanı "dede TEMAD'ın köpekleri" dedi diye özelden insanlara mesaj attı. Tabi bu mesajlar bana ulaşınca yerin dibine geçti. Çünkü böyle bir ÅŸey yoktu. Aynı il baÅŸkanı, Sn. CÄ°VAN ve ÅŸahsımı kastederek, "bunları ihraç etmezseniz, mahkemeye vermezseniz hakkımı helal etmem"  diye yazılar yazdı. Åžimdi o koca il baÅŸkanı silindi gitti, delege bile olamadı ama biz aynı yerimizde ve çizgimizdeyiz. 


Bize sürekli hakaret eden kiÅŸi, önce adeta ödüllendirilerek Genel BaÅŸkan yardımcılığına yükseldi, hızlı çıktığı yerden, daha hızlı ÅŸekilde  düştü ve O da  ihraçtan nasibini aldı, yetmedi 2 kez de mahkemeden hapis  ve para cezası alarak yaptığı yanlışın bedelini ödedi ve ödemeye devam ediyor. Ä°nanın bu kiÅŸinin başına gelenlere sevinmiyorum, sadece acıyorum. 


Yine, Antalya TEMAD'a üye olmamıza engel olan Genel Başkan Yardımcısı da, ihraçlardan nasibini aldı. Biatının bedelini ihraç olarak aldı!


 O kadar çok insan ihraç edildi ki isimleri ve sayısını unuttum. Bu kadar ihraçla emin olun yeni bir dernek bile kurulur.


Bu kez,  ihraç konusu gündeme gelen kiÅŸi ise çok farklı. Hemen hemen sosyal medyada her konuya cevap veren, adeta herkesi bıktıran ve "Stajyer TEMAD Genel BaÅŸkan Adayı" olduÄŸunu açıklayan biri.


Bu arkadaşın da maalesef,  "üyesi olduÄŸu ÅŸubece  disiplin kuruluna sevk edildiÄŸi" ilgili ÅŸubenin sosyal medya hesaplarından açıklandı.


Söz konusu kiÅŸi, kurucusu olduÄŸu ÅŸubenin baÅŸkanı olan devresi emekli jandarma assubay ve yönetimi tarafından disipline sevk edilmiÅŸ olması ayrı bir konu. Yani ikisi de jandarma, aynı devre, beraber okumuÅŸlar, kader arkadaşı olmuÅŸlar. Birlikte dernek kurmuÅŸlar, ÅŸimdi biri diÄŸerini disipline sevk ediyor! 


Söz konusu iki devre arkadaşı, kaybettikleri İl seçimi sonrası, mevcut şubeye 500 metre bile olmayan bir mesafede Genel Merkezin izni ile yeni şube kurmuşlar şimdi bu durumdalar. Yazık.


Disipline sevk edilen kişi ise sosyal medyadan başkanlık adaylığını açıkladığı paylaşımda aynen şu cümleyi kullanmıştı; Gn.Bşk.Adaylığı için Gn.Mrk.de Gn.Bşk.lık stajıma başladım. Ben başkan olursam çirkinlik yaparak Assubaylığa yakışmayanların ihracına devam edilecek."


Kaderin cilvesi olsa gerek,  ihraçlar devam edecek diyen kiÅŸiye de ihraç yolu göründü.


Åžimdi kendisine kendi ifadeleri ile  sormak lazım;  Ã§irkinlik yaparak Assubaylığa yakışmayan bir iÅŸ mi yaptın da  disipline sevk edildin?


 

Cevabını ben yazayım; HAYIR!



Yüz kızartıcı suç iÅŸlemediÄŸi müddetçe hiç bir assubay ihraç edilmemelidir. Ana ilkemiz bu olmalıdır. 


 Ä°ÅŸte en bariz örnek benim;

 

Ahmet KESER beni ihraç etti de ne oldu? Susturabildi mi?


Mahkemeye verdi! Ne oldu?


Yazmaktan vazgeçtim mi? 


 


***



Disipline sevkedilen Arkadaşın son paylaşımı ise daha da manidar?


Bakın ne diyor?

 

"KOLTUK UÄžRUNA BU CAMÄ°YA KIYMAYIN"

 

Günaydın. Dün maharetmiş gibi nutuk attığı ihraç konusu, bugün başına gelince "Koltuk için bu camiaya kıymayın" diye paylaşım yapıyor. Bir doğruyu görmek için illa başınıza bir iş mi gelmesi lazım?


"Sen yoksan bir kiÅŸi eksiÄŸiz" derken, en yakınındaki Genel BaÅŸkan Yardımcılarını ihraç eder, koskoca Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanlığını kapatır, oy alamadıkları ÅŸubelerin yanına çakma ÅŸubeler açar duruma düşenler, adeta birer ibret vesikası gibi karşımızda duruyor. 

 


 Ã‡Ã¶züm Astsubayı dernekten ihraç etmek deÄŸil, derneÄŸe ithal etmektir!

 


Saygılarımla

Dede Ersel AKSU


 Not: Sn. Eyup YILDIZ'ın bir yazısı var. Çok yakında onu  yorumum ile birlikte sizlerle paylaÅŸacağım. Olayları hep beraber deÄŸerlendireceÄŸiz. 

 

Ögeyi Oylayın
(19 oy)

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

Yorumlar  

#3 Ersen Gürpınar 04-06-2017 11:26
Değerli meslekdaşlarım RİYAKAR-NEMACI-YALAKA TAKIMI'nın kim olduğunu bilmeyenler için ibret olması bakımından açıklanmasını talep eden arkadaşlarımız var; Hafızanızı biraz zorlarsanız eleştirenlere hakaret ve iftiralarda bulunan, Hiçbir resmi sıfatı olmadan mücadeleye destek için gönderdiğimiz paralarla ziyafet sofralarında 5 yıldızlı otellerde ağırlanan,yönetimin olumsuzluklarını,fahiş fiatla satılan turları,dağ başındaki tarlaları savunan emek olmadığı halde yılların mücadele ve kazanımlarını sahiplenenlere destek olan,belirtilen sıfatlara sazan gibi atlayan görevden tanıdığımız bize bedduayen deselerde mücadeleye zarar veren bu tiplere lanet olsun
Alıntı
#2 Ersen Gürpınar 03-06-2017 16:50
Hiçbir emeği olmamasına rağmen tüm mücadeleyi ve kazanımları sahiplenen TEMAD Gn.Bşk. Ahmet KESER olumsuzlukların, başarısızlıkların giderilmesi için eleştiren assubay sevdalılarına hakaret ve iftiralarda bulunanları adeta teşvik etti;
Nerede o rüzgarın fırtınaya döndüğü günler nerede TV proğramları? Başarısız, Blançosu zararla kapanan bir derneğin yönetimini polemiklerle algı operasyonları ile kim savunur? RİYAKAR-NEMACI YAKALA TAKIMI dediğimizde kendilerini bilen,üzerine alınan zavallılar; Gerisi teferruattır
Bunlara rağmen haklı mücadelemiz mutlaka başarıya ulaşacaktır. Saygılarımla
Alıntı
#1 EMEKLÄ°ASSUBAYLAR 03-06-2017 16:38
Yazmaktan bıktık, söylemekten dilimizde tüy bitti; Farzedelim tüm haklarımızı TEMAD kazanıyor peki üye olmayan destek vermeyen yararlanamıyormu? ELBETTE HAYIR O halde TEMAD üyeliği ve destek gönüllülük esasına dayanır Gönüllü destek veren birini sırf olumsuzlukları dile getirdi diye İHRAÇ etmek hangi değer yargısı ile haklı olabilir? Gerçekten suç işleyen varsa yargıya başvurursun kendin savcı ve yargıç olamazsın; Sen yoksan bir kişi eksiğiz diyerek yola çıkanların mücadele tarihinin en büyük ihracını,başarısızlığını,umutsuzluğu ve birbirimize tahammülsüzlüğü yarattılar; Ahmet KESER yönetiminden kurtulmak başarının ilk adımı olacaktır..
Alıntı
genclige-hitabe

Son Yorumlar

Son Eklenen Mesajlar

SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN Her şeyin gönlünüzce gerçekleşeceği; sağlık, başarı ve mutluluk dolu nice yıllar diliyoruz. SİTE VE ASSUBAY GÜÇ BİRLİĞİ YÖNETİMİ
Pazar, 31 Aralık 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
Baş öğretmenimiz ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi şahsında tüm öğretmenlerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN... Demokrasinin, adaletin, huzurun ve refahın hakim olduğu nice öğretmenler günü kutlamak dileklerimizle sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.
Cuma, 24 Kasım 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
BAÄžIMSIZLIK SAVAÅžIMIZIN KAHRAMANI, LAÄ°K, DEMOKRATÄ°K CUMHURÄ°YETÄ°MÄ°ZÄ°N KURUCUSU, EBEDÄ° ÖNDERÄ°MÄ°Z VE BAȘKOMUTANIMIZ BÃœYÃœK DEVRÄ°MCÄ° GAZÄ° MUSTAFA KEMAL ATATÃœRK'Ãœ BEDENEN ARAMIZDAN AYRILIȘININ 85. YILINDA SAYGI, ÖZLEM VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ... RUHU ÅžAD, MEKANI CENNET OLSUN. 10 KASIM 1938 ! Bir devre damgasını vurmuÅŸ, dünyanın gidiÅŸatını deÄŸiÅŸtirmiÅŸ, yalnızca yaÅ...
Cuma, 10 Kasım 2023

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ