TERÖR VE DESTEKÇİLERİ ALLAH BELANIZI VERSİN ....

 

"AI kanıyIa suIuyor toprağımı şehidim. Bu vatana veriyor aziz canını şehidim. Dünya duysun biIinsin Türk’te şehit tükenmez. Bayrak inmez, şehit öImez, bu aziz vatan böIünmez!"

 

Bu ülkede tüm vatandaşlık haklarından eşit yararlanmasına rağmen emperyalistlerin kölesi olan şerefsiz, haysiyetsiz, vicdansızlar ve onun destekçileri  bu kez  İstanbul’da  hain tuzaklarlarla   evlatlarımızı şehit etti;  Şehitlerimize rahmet, kederli ailelerine  ve Türk milletine sabırlar diliyoruz.

Yüreğimiz yanıyor ancak dimdik ayaktayız, bu soysuzlar çirkin emellerine kesinlikle ulaşamayacaktır.

Demokratik yollardan bölge halkının sorunlarını çözmek için kendilerine fırsat verilip milletvekili seçilenler de bu hain terörün destekçisidirler.

Sürekli olarak papağan gibi KÜRT SORUNU diyenler; Hangi kürt kökenli vatandaşımızın İŞ-EŞ-AŞ-OKUL-İKAMET-SEÇME VE SEÇİLME-SEYAHAT-MAL EDİNME gibi temel vatandaşlık haklarının kısıtlandığı konusunda tek kelime örnek verememektedirler. SORUN İHANET SORUNUDUR.  Bu ihanete dolaylı olarak ya da tehditler yüzünden destek veren kürt kardeşlerimiz bu ihanet çetesinin bölge halkının refahını huzurunu engellediklerini görmelidirler.

Ülkelerinde birkaç terör olayında ayağa kalkanların ülkemizdeki teröre sessiz kalmaları hâttâ desteklemeleri onların SEVR’İ yeniden hortlatma amaçlarını açıkça ortaya koymaktadır.

Biz, millet olarak her gün daha da güçlenip kenetlenerek bu ihanetin sona ermesini sağlamak zorundayız. Bunun için de parlemento acil toplanıp teröre anlayacağı dilden karşılık vermek üzere gerekli yasal düzenlemeleri yapmalarını bekliyor. TERÖR VE DESTEKÇİLERİNE LANET EDİYORUZ.

SİTE VE ASSUBAY GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ

terörb1b

 




Ögeyi Oylayın
(15 oy)

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

Yorumlar  

#1 adalet arayan 11-12-2016 12:31
Sınırlarımızın yol geçen hanına döndüğü bir zamanda, gerçek sayılarını ülkeyi yönetenlerin dahi bildiğine emin olmadığım ve içlerinde kimlerin geldiği, kaç teröristin olduğu asla bilinmeyen Suriye'liler bir yandan, Satılık batı uşağı alçaklar bir yandan topluca saldırıyorlar bu masum insanımıza, asla başaramayacaklar Asla... Daha acısı bazı basın organlarında bu kadar kayıp görmezden gelinip, başkanlık haberlerinin yapılmasıdır. Yazıklar olsun.
Alıntı
genclige-hitabe

Son Yorumlar

Son Eklenen Mesajlar

SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN Her şeyin gönlünüzce gerçekleşeceği; sağlık, başarı ve mutluluk dolu nice yıllar diliyoruz. SİTE VE ASSUBAY GÜÇ BİRLİĞİ YÖNETİMİ
Pazar, 31 Aralık 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
Baş öğretmenimiz ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi şahsında tüm öğretmenlerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN... Demokrasinin, adaletin, huzurun ve refahın hakim olduğu nice öğretmenler günü kutlamak dileklerimizle sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.
Cuma, 24 Kasım 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
BAÄžIMSIZLIK SAVAÅžIMIZIN KAHRAMANI, LAÄ°K, DEMOKRATÄ°K CUMHURÄ°YETÄ°MÄ°ZÄ°N KURUCUSU, EBEDÄ° ÖNDERÄ°MÄ°Z VE BAȘKOMUTANIMIZ BÃœYÃœK DEVRÄ°MCÄ° GAZÄ° MUSTAFA KEMAL ATATÃœRK'Ãœ BEDENEN ARAMIZDAN AYRILIȘININ 85. YILINDA SAYGI, ÖZLEM VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ... RUHU ÅžAD, MEKANI CENNET OLSUN. 10 KASIM 1938 ! Bir devre damgasını vurmuÅŸ, dünyanın gidiÅŸatını deÄŸiÅŸtirmiÅŸ, yalnızca yaÅ...
Cuma, 10 Kasım 2023

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ