Bu sayfayı yazdır

ADALET RÜTBEYE/MAKAMA GÖRE (Mİ)?

 

(1) ...  ASB. Özgür Örs :

 

özgür örs ile ilgili görsel sonucu


1 Ocak 2015'de görev yaptığı sınırda, IŞİD'li teröristlerle mücadele ederken bu teröristler tarafından kaçırılır , olaydan beş gün sora MİT'in bir operasyonu kurtarılıp Ülkeye getirilir . 
Dönemin Başbakanı Sn. A.Davutoğlu miting meydanlarından ülkeye müjdeyi verir ;
"Milletimizin gözü aydın ,  teröristlerce kaçırılan Assubayımız  kurtarılmıştır ve artık ülkesindedir, milletimizin ve ailesinin gözü aydın".
Peki , Bu güzel sözlerden sonra ne olur ?
Assubay Özgür Örs , Ülkenin ve TSK'nın  itibarını düşürmekten ordudan atılır ...

 

(2) ...  Musul Konsolosu Öztürk Yılmaz :

 

musul konsolosu öztürk yılmaz ile ilgili görsel sonucu


Haziran 2014'de  Konsolosluğu basan IŞİD'li teröristlerce personeli ile birlikte Türkiye'den verilen emir gereği  mukavemet etmeksizin teslim alınır,  tüm konsolosluk çalışanları, koruma polisleri  tam 101 gün esir düşer , sonra kurtarılıp ülkeye getirilirler, tamamı kahramanlar gibi karşılanır , o  günün Başbakanı tarafından alınlarından öpülür, sonra bir siyasi parti tarafından Milletvekili adayı gösterilir ve 1 Kasım seçimleri ile seçilerek T.B.M.M.ye girer.
Ne 101 gün esir tutulan Konsolos hakkında, ne personel hakkında, ne de tek kurşun atmayan koruma polisleri hakkında hiç bir işlem yapılmaz . Şu an herkes görevinin başındadır .

(3) ...  Orgeneral Hulisi Akar.

 

hulusi akar boynu ile ilgili görsel sonucu

 


15 Temmuz gecesi Mel'un darbe girişimi esnasında en yakınındakiler tarafından derdest edilip kaçırılır, insanî olmayan şartlarda Mürted (Akıncı) üssüne götürülür, kendi anlatımı ile boğazını kemer ile sıktıkları anlaşılır. Sonra kaçırılan, alıkonulan  diğer general / Amiraller gibi kurtarılırlar .

(4) ...  Yine o Mel'un gece bazı yüksek rütbeli generaller davetli oldukları düğünde yerlere yatırılıp elleri arkadan kelepçelenerek derdest edilirler.

SONUÇ :

*** Ordudan atılan Assubay Özgür Örs şu an Ailesi geçindirebilmek için günlük 30 tl yevmiye ile bir çay ocağında çalışmaktadır,

*** Kaçırılan Musul Konsolosu şu an Milletvekilidir , diğer personel ve koruma polisleri görevleri başındadır ,

*** Kaçırılan Gen.K.Bşk'nı ve diğer general / Amiraller görevleri başındadır.

Şimdi yazının başlığını bir daha soralım ,

ADALET RÜTBEYE / MAKAMA GÖRE(Mİ) ?


Mehmet ÖZTÜRK 
Ögeyi Oylayın
(192 oy)
Mehmet ÖZTÜRK

Son ekleyen Mehmet ÖZTÜRK