Bu sayfayı yazdır

TEMAD ANTALYA İL BAŞKANI İHRAÇ EDİLDİ

Saygıdeğer Meslekdaşlarımız

Bu site assubayların özgür sesidir, yıllarca bizlere ön yargılarla yapılan haksızlıkları, hukuksuzlukları önlemek, imtiyaz değil adalet talebimizi kamuoyu ve yetkililere duyurmak, arkadaşlarımız arasında birlik ve dayanışmayı ön plana çıkarmak temel amacımızdı.

Bugüne kadar haklarımızla ilgili birçok mail kampanyası yaptık, basında günlere, haftalarca süren yazı dizilerine imza attık, TEMAD ve mücadelemize desteği misyon edindik. 

Editörlerimiz, mesleğimizi ilgilendiren konuları sizinle paylaşırken hep müjde vermeyi amaçladı, ama ne yazık ki bazen hepimizi derinden yaralayan konuları da paylaşmak zorunda kaldık.

Bizleri temsil görevi verdiğimiz TEMAD sitesinde de ne yazık ki bu yönetim zamanında da müjdeli haberler göremedik, son olarak aşağıdaki duyuru ile TEMAD Antalya şube başkanının ihraç haberi çoğumuzun tepkisine neden oldu. Bazı arkadaşlarımız kimsenin suç işleme özgürlüğü olamaz diyor elbette haklılar, ancak gönüllü destek verilen bir dernekte ihraçlar kabul edilemez suç işleyen birlik ve beraberliğimize, mücadelemize zarar verenler hakaret ve iftirada bulunanlar TEMAD'ı ve Assubaylığı kişisel çıkarlarına alet edenler elbette hoş görülemez, ama bunun çözümü ihraç olmamalı savcılıklara suç duyurusunda bulunulmalı sürecin uzunluğu dikkate alınarak savcılıkların dava açması halinde tedbiren ihraç uygulanmalıdır. 

TEMAD YÖNETİMİNDEN BU TÜR FAALİYETLER YERİNE SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜMÜNE ODAKLANMALARINI BEKLİYORUZ 

TEMAD yönetim kurulunun ihraçla ilgili duyurusudur;

TEMAD GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU KARARI DUYURUSU (2020/12)

TEMAD GENEL BAŞKANLIĞI

 

Ögeyi Oylayın
(0 oy)
Son Düzenlenme Pazar, 21 Haziran 2020 16:24

Son ekleyen Assubay Haberleri