Dolar 34,7784
Euro 36,7823
Altın 2.946,32
BİST 10.081,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 11°C
Az Bulutlu
Ankara
11°C
Az Bulutlu
Paz 14°C
Pts 14°C
Sal 11°C
Çar 7°C
Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

alay-etmek

YORUMLAR

  1. Erdal Günşer dedi ki:

    13 Mart 2012 Tarihli makalemde Zonguldak’tan küçük bir kesit sunmuştum. Benim yazdığım tarihten bu yana iki yıldan fazla geçmiş, kitaptaki olayların yaşandığı tarihten bu yana da seksen yıl geçmiş. Ama gelin görün ki toplum kendini ileriye taşıyamamış. Benim görüşüme göre eğer sermayenin gücüne karşı devleti koruyamıyorsak kölelik düzenine imza atarız. O nedenle sendikal özgürlük adına yasal olmasa bile bizler adına Sendikal her türlü organizasyonu destekleyeceğim…

  2. Celal ELBİR dedi ki:

    Sevgili Günşer, 2012’de yazdığınız bir yazı, Türkiye’ye bomba gibi düşen Soma faciası üzerine, güncelliğini korur bir şekilde tarafınızdan tekrar gündeme getirilmiş. İçimizi kavuran Soma, örgütlü toplum olabilmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir. Adına sendika denilen Maden-İş, faciadan sonra işçinin hakkını savunmak yerine, patrona övgüler düzebilecek kadar alçalmıştır. Bunca kayıptan utanmayan, insanların zekasıyla alay eden bu zihniyetle mücadelenin yolu, örgütlü toplum olabilmekten geçer. O yüzden adam gibi sendikalara ihtiyaç vardır.
    Soma’nın acısını paylaşıyor, bunun son facia olmasını diliyorum.