Ankara 8°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
8°C
Hafif Yağmurlu
Çar
6°C
Per
6°C
Cum
5°C
Cts
6°C
Değerli arkadaşım,tespitleriniz için teşekkürler,site yazarlığına hoşgeldin,saygı ve sevgilerimle,sağlıcakla kal.
Sn. Bağrı; konuya net yaklaşmış ve net bir özet geçmişsiniz.Kutlarım. Gerek bu platformda yazanların, gerek yazılanlara yorum yazanların artması; görüşlerin daha iyi anlaşılmasına, yeni fikirlerin doğmasına yol açacaktır.
Saygılarımla…
Değerli meslektaşlarım
Bizim sorunlarımız sır değil;isteklerimiz de imtiyaz ve ayrıcalık değil. Tek isteğimiz adalet,eşitlik ve insan onuruna saygıdır. Bu isteğimizi yıllardır sağır sultana duyurduk da yüreği ve kulağı nasırlaşmış olanlar duymak istemiyor. Bu adaletsizliğin hepimizi derinden yaralayan ordumuzun güç ve itibar kaybının nedenleri arasında olduğunu artık görmelidirler. Değerli meslektaşımız Sn.Fahrettin BAĞRI’ya değerlendirmeleri için teşekkürlerimi sunuyorum, eline yüreğine sağlık.
HOŞGELDİNİZ VE TEŞEKÜRLER SAYIN MESLEKTAŞIM FAHRETTİN BAĞRI.BİTEVİYE ŞUNU YAPMALIYIZ BU SON ŞANSIMIZ DERİZ.ASLINDA ŞANSIMIZ HER ZAMAN VARDIR AMA ZAMANINI BİLMEK VE DEVİNİME GEÇMEKTİR.GÖRSEL VE YAZILI BASINDA BELİRTİLDİĞİ GİBİ TEKİL DEĞİL ÇOĞUL TARTIŞMALI PROĞRAMLARIN REYTİNGİN DÜŞÜK OLDUĞU AMA HALKIN İZLENEBİLİR ZAMANLARINDA TERTİBİNİN SAĞLANMASI TERCİH EDİLMELİ VE BUNA MEDYAYI MECBUR KILMALI VE YİNE BAŞTA ANKARA OLMAK ÜZERE BÜTÜN ŞUBELERDE YÖNETİMLERİN VE ÜYELERİMİZİN KATILIMI İLE SOSYAL ETKİNLİKLERDE EŞ ZAMANLI BULUNULMALI VE EN ÖNEMLİSİ BU BİZİM SON ŞANSIMIZ DİYEREK AMA ASLINDA EN KISA EMELE ULAŞMA ŞANSIMIZ OLARAK BU BÜTÇE YILI SONUNA KADAR YASAL DÜZENLEMEYE MECBUR BIRAKILMALI MECLİS.
ÖNÜMÜZDE YEREL SEÇİMLER ARDINDAN GENEL SEÇİMLER VE HÜKÜMETİN HER GÜN GÜNDEM DEĞİŞTİREN EYLEMLERİNİ DE GÖZ ÖNÜNE ALIRSAK EMELLERİMİZ 2015 SONRASINA KALIR.BU NEDENLE ADINA MUHTIRA MI NOTA MI ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK Mİ NE DENİRSE DENSİN 2014 OCAK AYI DÖNÜM KIRILMA NOKTASI OLMALI BİZİM İÇİN DEĞİL SİYASİLER İÇİN.BU NEDENLE DE YEREL İÇİN BU A-MUHTIRAYI VERMELİYİZ SİYASİLERE…. SAYGILARIMLA .
Televizyonlarda gereksiz eleştirilerden mütevellit genelkurmayla ilişkiler koparılmıştır. Personel yasasına bizlerin mail kampanyası dışında bir katkı sağlanmamıştır. Temad’ın suskunluğu bunun kanıtıdır.
Çeşitli sorunlarımız var ama en önemlilerinden birisi maddi sorunumuz.Biz mi davamızda haksızız da kimse görmezden geliyor. Yoksa Sorunumuzu hiç mi anlatmıyoruz.Yetkililerimiz tarafından yetkililere.