Bu sayfayı yazdır

ASSUBAY TOPLUMU HAK ETTİĞİNİ YAŞIYOR

ASTSUBAY TOPLUMU HAK ETTİĞİNİ YAŞIYOR!

En tehlikeli insanlar büyük makamlara gelmiş küçük insanlardır. (ALINTI)

30 Eylül 2021 günü Ankara’da delege seçimleri vardı, salgın hastalık nedeniyle fazladan yaklaşık bir yıl daha hükümranlığını sürdüren mevcut TEMAD Yönetimi nihayet delege seçimini yaptı ve Genel Kurul için hazır.

Geçen dört yıla yakın sürede astsubay toplumu için en ufak bir kazanımı olmayan, Uzmanlar için dernek kurulmasına katkı sağladığını düşünüp, tek icraatı ve övünç kaynağı bu olan yönetim, öyle görülüyor ki tekrar seçilmek için çok iyi çalışmış.

Genel olarak divan başkanı seçimleri muhalefet ile yönetim arasındaki ilk bilek güreşidir ve genelde divan başkanının seçimi, seçim sonucu ile örtüşür. TEMAD Genel Merkezi delege seçiminde de sonuç değişmedi. Divan Başkanlığını açık ara kazanan Yönetim, delege seçimini de kazandı. Divan Başkanlığına seçilen meslektaşımıza cevap hakkı doğmaması için kişiliğinden söz etmiyoruz, herkes herkesi tanıyor sonuçta.

Eski Başkan Sayın Ahmet Keser’i eski başkan olarak savunmak gibi bir derdimiz yok, bu sitede yaptığı olumlu şeyler takdir edildi, hataları en sert şekilde eleştirildi. Ancak; hem eski bir başkan, hem de bir astsubay olarak salona alınmaması Divan Başkanı’nın ayıbıdır. Kişiliğinin bir göstergesidir. Mevcut yönetimin de baştan beri kıyımlarla, ihraçlarla sürdüregeldiği yönetim şeklinin sonucudur.

Yazının başlığı her şeyi anlatıyor ancak, yine de konuyu biraz açalım.

Bu toplum ciddi haksızlıklara uğramış, halen de haksızlıklara uğramakta olan, mazlum, mağdur, sahipsiz bir toplumdur. Tek çıkar yolu bu toplumun birlik olup, kendi kendine sahip çıkmasıdır. Bu birlikteliğin sağlanacağı yer de TEMAD çatısıdır.

Yaklaşık dört yıldır topluma hiçbir kazanım sağlayamayan, biat etmeyen her ismi gönüllülük esasına dayalı bir dernekte, “sen yoksan bir eksiğiz” sloganı ile iş başına gelip, sonra da TEMAD tarihindeki en yüksek ihraç sayısına ulaşan yönetime destek veren bir toplum, yaşadıklarını hak ediyor demektir.

Hiçbir başarısı olmayan assubaylar için önyargının kırılma noktası olan başlangıç derecesi sorununu 1 yıl içinde çözmezsek istifa edeceğiz sözü veren bir yönetime destek vermenin mantığını biz anlayamadık, anlayamıyoruz.

Hamza DÜRGEN’in egosunu bir üç yıl için daha tatmin etmek için seçiyorsa bu toplum, halinden memnun demektir. Toplumun tek sorunu Hamza DÜRGEN’in siyasi ajandasına hizmet, egosunu tatmin ise yaşadıklarını kesinlikle hak ediyordur.

Bastonuyla titreye titreye gelip aidat yatıran seksenlik büyüklerimizin,

Üç kuruşa özel güvenlik görevlisi olarak çalışan meslektaşlarımızın,

Açlık sınırındaki tüm emeklilerimizin,

Eli-dili bağlı çalışan meslektaşlarımızın vebali kim olursa olsun TEMAD Yönetimini sırf kendi egoları için kullanan ve onları oy verip seçenlerin olacaktır.

Bu vebal size yeter. 

Ögeyi Oylayın
(6 oy)
Son Düzenlenme Cuma, 01 Ekim 2021 16:03
EMEKLİ ASSUBAYLAR

Son ekleyen EMEKLİ ASSUBAYLAR