Bu site kurulurken çıkış noktamız “Assubayın Özgür Sesi” olmaktı.

Hakaret içermediği sürece her görüşe açık olmak, özgürce herkesin kendisini ifade edebilmesini sağlamak, asla sansür uygulamamak, ancak; kişilerin kendi kendilerine oto sansür uygulamaları için ilkelerimizi ana sayfamızda yayınlamak, istedik ki meslektaşlarımız asgari düzeyde bu ilkeleri gözeterek yazsın, yorum yapsın.

Sizler sadece yayınlanan yazıları gördünüz, Sitenin mutfağını görseniz şaşar kalırsınız! Ölçüsüz, amacını aşan, hakaret dolu, kimi zaman küfürlü, bazen meslektaşları, bazen yetkili mercileri hedef alan ağır yazılar-yorumlar geldi, geliyor. İstisnasız hepsine, nezaket ölçüleri içinde, sabırla, kırmadan yanlışlarını anlatan cevaplar verdik. Küsenler, kırılanlar, bu kez de bize hakaret eden meslektaşlarımız (!) oldu. Sineye çektik, çekiyoruz.

İlkelerimize büyük ölçüde uyduğumuzu, eksiklerimize rağmen büyük ölçüde hedeflerimizi gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz.

Bir yandan assubayların özgürce görüş belirtecekleri bir Site olmayı hedeflerken, bir taraftan da BİZ assubayların sesi olalım istedik. Assubaylar adına soralım, araştıralım, öneriler getirelim, önerileri destekleyelim istedik.

Özellikle TEMAD’ın kurumsal kimliğine sahip çıkalım, yönetimlere yapıcı eleştirilerde bulunalım, ama TEMAD’ın kurumsal kimliğini özenle koruyalım istedik.

Samimi şekilde assubaylar adına yönetimleri eleştirdiğimizde, sorguladığımızda bazı meslektaşlarımız bize kızdı, kızıyor.

Doğruyu alkışlayalım, yanlışı da mı alkışlayalım?

Yanlışa yanlış demeyelim mi?

Hangi kurumda olursa olsun, hangi sivil toplum örgütünde olursa olsun, yönetime talip olanların hedefleri, planları, kilometre taşları vardır, olmalıdır. Bir önceki yönetimden “FARKLARI” olmalıdır, mevcut yönetimin yaptıklarını “aynen” yapacaklarsa, hatalarını bile tekrarlayacaklarsa yönetime gelmenin topluma ne yararı olabilir ki?

Mevcut TEMAD Yönetimi bir yılını doldurmak üzere!

TEMAD Dergisi çoktandır çıkmıyor!

Yönetimden istifalar oluyor, açıklama yok! Ne istifa eden neden istifa ettiğini açıklıyor, ne de TEMAD Kurumsal açıklama yapıyor. TEMAD Dergisinin hazırlanmasından, yani basın yayından sorumlu Sayın Osman AKTAŞ istifa ediyor. Dergi yine bir başka bahara kalıyor anlaşılan!

Lütfen araştırın, TESUD dergisi bir kere bile aksamış mı? Çıkmadığı hiç olmuş mu?

Bir yıllık süreçte yapılanlara bakıyoruz, ziyaretler ve resim çektirmeler!

Başka?

Muhalifleri budamalar!

Hem de hukuksuz bir şekilde!

Hakaret var mı?

Yok!

Sadece eleştiri, hem de çok haklı eleştiri, kişi olarak bir siyasi partiye sempatiniz vardır, buna kimsenin diyeceği olamaz, ama bir Sivil Toplum Örgütünü temsilen hangi parti olursa olsun angaje olamazsınız, çünkü temsil ettiğiniz sivil toplum örgütü içinde her partinin sempatizanı vardır.

Bu eleştirilince eleştireni İHRAÇ!

Şimdi sizin adınıza, assubay toplumu adına, mağrur ve mağdur meslektaşlarımız adına soruyoruz; bu bir yıllık sürede ne yaptınız?

Kalan sürenizde ne yapacaksınız?

Kıdemli başçavuşlara tazminat verilmesi  konusunda muhataplarınızdan kesin bilgi aldınız mı yoksa "çalışmalar devam ediyor" diyerek oyalanıyor muyuz?

Bizler için bir onur meselesi olan "Bir üniforması da kefen olan assubayın klimalı ofisteki memurdan değersiz görülme adaletsizliğini" önlenmesi konusunda bizzat Sn.Cumhurbaşkanının seçim meydanlarında ve Kayseri Komando tugayında verdiği sözün hayata geçmesini ek taleplerle kimler sulandırdırıyor da bugüne kadar neden gerçekleşmedi ? 

TEMAD bu sözün hayata geçmesi için sürekli görüştüğünü gerçekleşeceğini ifade etmesine rağmen çalışma takvimi konusunda somut bilgileri neden paylaşmıyor? 

 Sormayalım mı?

Ögeyi Oylayın
(3 oy)
Son Düzenlenme Salı, 20 Kasım 2018 23:09

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

Yorumlar  

#1 Zeki Yıldız 21-11-2018 20:01
Bu eleştiriye Temad saygı ile yaklaşmış ise umut vardır aksi halde vay ki vay saygıyla
Alıntı
genclige-hitabe

Son Yorumlar

Son Eklenen Mesajlar

SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN Her şeyin gönlünüzce gerçekleşeceği; sağlık, başarı ve mutluluk dolu nice yıllar diliyoruz. SİTE VE ASSUBAY GÜÇ BİRLİĞİ YÖNETİMİ
Pazar, 31 Aralık 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
Baş öğretmenimiz ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi şahsında tüm öğretmenlerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN... Demokrasinin, adaletin, huzurun ve refahın hakim olduğu nice öğretmenler günü kutlamak dileklerimizle sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.
Cuma, 24 Kasım 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
BAĞIMSIZLIK SAVAŞIMIZIN KAHRAMANI, LAİK, DEMOKRATİK CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU, EBEDİ ÖNDERİMİZ VE BAȘKOMUTANIMIZ BÜYÜK DEVRİMCİ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü BEDENEN ARAMIZDAN AYRILIȘININ 85. YILINDA SAYGI, ÖZLEM VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ... RUHU ŞAD, MEKANI CENNET OLSUN. 10 KASIM 1938 ! Bir devre damgasını vurmuş, dünyanın gidişatını değiştirmiş, yalnızca ya...
Cuma, 10 Kasım 2023

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ