Bu sayfayı yazdır

O BİR ASSUBAY VE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Siyaset hayatın parçasıdır. Biz assubaylara ön yargılarla yapılan haksızlıklar,  hukuksuzluklar ancak hukukun üstünlüğü ilkesinin gerçekleşmesi ile son bulacaktır. Birçok milletvekili bizlerle ilgili yasa teklif leering, soru önergeleri vererek adaletin sağlanmasına gayret göstermekteler,  kendilerine minnettarız; ancak mecliste bizden birinin olması konuyu çok farklı noktalara taşımaktadır.

Unutmayın ki Atalarımızın ELİN İYİSİNDEN KENDİ KÖTÜN DAHA İYİDİR sözündeki gibi bizi ancak aynı çileleri çeken arkadaşlarımız anlayabilir.

Çeşitli partilerden arkadaşlarımız milletvekili aday adayı olduklarını açıkladılar,hangi partiden olursa olsun hepsine sonsuz başarılar diliyoruz. Bunlardan biri birikimi mesleğine ve meslektaşlarına saygısı ile ön plana çıkan Sn. Ömer BAYRAM'ı sizlere tanıtmayı amaçladık diğer adaylara da sayfalarımız açıktır. 

Ömer BAYRAM 1970 Bolu Mudurnu doğumlu olup babasının memuriyetinden dolayı farklı ilçelerde eğitimini tamamlamış 1989 yılında  çok sevdiği Hava kuvvetlerine Asb olarak katılmıştır.

Hava kuvvetlerinde  farklı birliklerde görev yapmış 2012 yılı itibarıyla meslek hayatına emekli olarak son vermiştir. Emeklilik sonrasında siyasete atılmış bir yandan da sivil toplum örgütlerinde gönüllü olarak görev almıştır. Özellikle Emekli meslektaşlarının kurduğu T.E.M.A.D. derneğinde İzmir il başkan yardımcı olarak bir dönem  gönüllü görev almıştır.

Kendisinin de yaşadığı Mesleki sorunların ve üstlerin egemenliğinde yaşanan  hak gasplarının düzeltilmesi için etkin olarak mücadele etmiştir. Bunlar Eylem bazından yazılı görsel basında meslektaşlarının sorunlarını dile getirmiş,hiçbir baskı karşısında korkmadan her plartformda yaşanılan haksızlıkları dile getirmiştir. Aynı zamanda üyesi olduğu ve siyasi mücadele verdiği Cumhuriyet Halk Partisinde Şehit yakını ve Gazilerimizin sorunlarını dile getiren çalışmalar yapmış partiye bu konuda katkı koymuștu. 

TSK içinde uzman çavuş ve erbaşların sorunlarını da sahiplenmiş çalışmalarını sadece kendi meslektaş sorunları ile sınırlandırmamıştır. Bu durum onun yaşam felsefesi haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır ilkesinden kaynaklanmaktadır. Aidiyet duygusu artmış Türk silahlı kuvvetler mensuplarını çoğaltmak ve hayata geçirmek yasal zeminde mücadelesi ile emin adımlarla ilerlemektedir. Hatta herkesin görmezden geldiği adi malul emekli personelin de hamiliğini yaparak  mağduriyetlerinin duyulması ve düzenlenme yapılması gayretine girişmiştir.

Bitmek bilmeyen enerjisi ve  engin deneyimi kendisini uzman olarak  gördüğü bu sahada alanlara yansıtmak katkı sağlamak onun en büyük ideali olmuştur. Sayın Ömer BAYRAM'ın bu kalabalık mücadele yelpazesinde sadece bunlarla sınırlı çalışmaları yoktur. Kendisi Cumhuriyet Tarihi Uzmanı oluşu akademik eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesinde Atatürk ilke ve İnkılapları Tarih Enstitüsünde tamamlaması onu bu alanda da akademik uzman yapmış  insanlara Atatürk sevgisini aşılamak, Cumhuriyet hafızamızı diri tutmak için elini taşın altına sokmuştur, bu anlamda Atatürkçü Düşünce Dernekleri dergilerinde araştırmacı yazılarıyla okuyuculara  bilimsel yazılarıyla  katkı sağlamaktadır, ayrıca konferans ve  sunumlar yaparak bıkmadan usanmadan laik sosyal hukuk devletini bize emanet eden Atasına layık insan olma ve genç beyinleri Atatürk sevgisiyle doldurmak kendisinin yaşama amacı haline getirmiştir.

Evli ve bir kız babası olan Ömer bey yaptığı hizmetleri etki alanını genişletmek ve kanun yapıcılarla bizzat içinde olmak için parlementoya aday ve bu konuda uğruna mücadele ettiği meslektaşlarından, şehit yakını ve Gazilerimizden uzman Çavuş ve erbaşlardan malul olarak emekli olan personelden ve ulusalcı olduğunu düşünen herkesten kendisine destek vermesini bekliyor, aydınlık yarınları birlikte inşaa edelim diyor. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diler partisi tarafından atanır umuduyla kolay gelsin diyoruz .

Ömer BAYRAM'ın şu sözüyle de yazımızı bitiriyoruz. Partime ve Bana güvenen insanlara yarınlar için verdiğimiz sözler var bugün için yapmamız gerekenler var. Allah yar ve yardımcımız olsun tüm meslektaşlarımı en kalbi duygularla selam ve saygılarımı sunuyorum. 

                                     SİTE VE ASSUBAY GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ

 

Ögeyi Oylayın
(2 oy)
Son Düzenlenme Çarşamba, 12 Eylül 2018 23:33
EMEKLİ ASSUBAYLAR

Son ekleyen EMEKLİ ASSUBAYLAR