Bu sayfayı yazdır

YENİ YÖNETİM YENİ BİR UMUTTUR

Değerli Meslektaşlarım

Ahmet KESER yönetimi göreve geldiği zaman aşağıdakine benzer bir yazı yazarak kutlamış,maddi ve manevi desteğimizle yanlarında olduklarını belirterek başarılar dilemiştik.  

ANCAK ne yazık ki tarihinin en büyük maddi ve manevi desteğini alanlar kişisel hesaplarla en büyük hayal kırıklığı yaratıp birbirimize olan tahammül ve saygımıza her dönemin adamı olan ahlaksız nemacı yalakalarla dinamit attılar ve layık oldukları şekilde yönetimden uzaklaştırıldılar.

Ahmet KESER  dünü unutmuş gibi bugün birlik beraberlik diyorsa bunun arkasında yine hiçbir yetki ve sorumluluk verilmemesine rağmen  KOOPERATİF ve VAKIF gibi  TEMAD ve astsubay adını kullanarak  kişisel hesaplar planladığını  tahmin etmek zor değildir ve kesinlikle izin verilmemelidir.

Saygıdeğer  Meslektaşlarım,

Mücadelenin en kırılgan noktası umutsuzluktur! Bir yazımda “henüz muhataplarımızın ön yargılarını değiştiremesek bile biz değişmeye başladık. Eleştiriyor, sorguluyoruz. Bu bir kazanımdır” dediğimi hatırlayanlar olacaktır.

Bunun sonucu olarak; bizi temsil etmek için TÜZÜK’teki görevleri ve verdikleri vaatleri gerçekleştirmek için gönüllü aday olanların bizlere saygı duymamaları, seçilmek için gösterdikleri gayreti sorunlarımız çözmek için göstermemeleri, kişisel hesaplarla hareket etmeleri ve statükodan vazgeçmemeleri yüzünden eleştirdik. Onlar, eleştirilerimizden yararlanmak yerine 'başarısızlıklarını gizlemek adına' sanal kişiler aracılığıyla ve bizzat kendileri tarafından bu mücadeleye gönül verenleri dışlamaya çalıştılar. Bizi temsil etmekten aciz kalanların tüm hesaplarını alt üst ederek bu yönetimden kurtulduk. Bu, bizlerin ve kararlılığımızın başarısıdır.

TEMAD yönetimine seçilen Sn.Hamza DÜRGEN  ve ekibini kutluyorum. Sorunlarımızın çözümünde yapacakları çalışmalarda, başarılı olmaları için, maddi ve manevi desteğimiz ile 'şartsız olarak' yanlarında olacağımızı, sizler adına bir kez daha hatırlatırım!

İyi niyetle başlayan iktidarlar ateşten gömlek giyerler.toplumun beklentileri fazla İşleri zordur! Bizler bunun bilinçindeyiz. Daha önceki yönetimde de olduğu gibi, bu arkadaşlarımızdan mucize değil, iyi niyet ve şeffalık ve yaşananlardan ders almalarını bekliyoruz unutulmamalıdır ki TARİH DERS ALMASINI BİLMEYENLER YÜZÜNDEN TEKÜRRÜR EDER . Kendilerini izleyeceğiz. Belirttiğim gibi, herütürlü  desteğimiz ile birlikte gördüğümüz aksaklıkları da eleştirmeye devam edeceğiz!

Eleştiri mükemmele açılan kapının anahtarıdır. Donanımlı liderler eleştirilerden güç alırlar.

Değerli meslektaşlarım, bizler yıllarca ön yargılarla tahakküme varan sosyal ve ekonomik haksızlıklara uğradık. "Kol kırılır, yen içinde kalır" dediğimizde bu kez kanadımız kırıldı! Oysa bizim isteklerimiz bazılarına altın tepside sunulan ayrıcalık değildir! Biz sadece ADALET-EŞİTLİK VE İNSAN ONURUNA SAYGI istiyoruz!..

 

Sitemizin ana sayfasında yayınlanan Asb.Güç Birliği Platformu'muz tarafından 'sorunlarımızı basın ve ilgililere iletmek için' hazırlanan "BİZ KİMİZ, NE İSTİYORUZ?" yazısındaki haksızlıklarımız ve bunların çözüm önerileri, bu yönetim tarafından da bilinmektedir. 

 

Yeni seçilen arkadaşlarımızın "umut" olduğunu belirtmiştim. İnanıyorum ki bu kez yanılmıyacağız!

Bu arkadaşlarımız yeni seçildiler. Teşkilatlanmaları ve programlarını hazırlamaları için kendilerine kısa bir süre izin verelim. Ardından birlikte el ele, gönül gönüle büyük bir assubay ailesi olarak mücadelemizi sürdürelim. Biz haklıyız ve assubaylar hak ettiklerini elde edeceklerdir. Arkadaşlarımızın da, bu güçlü ailenin temsilcisi olan TEMAD’a üye olmalarını ve çalışmalarımızı takip etmelerini lütfen sağlayalım.

 

Sn.Hamza DÜRGEN ve yönetim kurulu üyelerini tekrar kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Güneşin doğmadığı gün yoktur. Bu bayrak yarışını birlikte mutlaka kazanacağız. Saygılarımla...

Ersen GÜRPINAR 

E.Per.Kd.Bşçvş.

 

TEMAD GENEL BAŞKANININ MESAJI

HAMZA DÜRGEN 
07 Aralık 2017, Perşembe 

Değerli Meslektaşlarım,


Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğimizin 15. Olağan Büyük Genel Kurul toplantısını 30 Kasım 2017 tarihinde, Derneğimizin kurucu üyesi Sn. Mehmet DAREGENLİ, önceki Genel Başkanlarımız Sn. Orhan ÖZKAN ve Sn. Mustafa EROL, Sn. Şube Başkanlarımız, Sn. Üst Kurul Delegelerimiz, Sn. Hanımefendiler ve Sn. Üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Genel Kurulumuzca şahsıma layık görülen Genel Başkanlık görevi ve Yönetim Kurulu Üyelerimize duyulan güven için, Genel Kurulumuzun her bir üyesine ayrı ayrı şükranlarımı sunarım. Ayrıca, Genel Merkez Yönetim Kuruluna, Yüksek Denetim Kuruluna, Yüksek Disiplin Kuruluna, asil ve yedek olarak seçilen tüm arkadaşlarımı da tebrik ederim.

15. Olağan Genel Kurulumuz, Emekli Astsubaylar için yeni bir başlangıçtır. Gerek derneğimizle gerekse üyelerimizle ilgili, ülkemize ve milletimize yapacağımız hizmetlerde yeni bir döneme giriyoruz. Bu yeni dönemde, derneğimizin kuruluşundan bu yana 33 yıllık tecrübemizin ışığında, her alanda çok daha büyük hizmetler başarmanın mücadelesini vereceğiz.

Ülkemizin birliği ve vatanımızın bütünlüğünün teminatı olan TSK‘nın güçlenmesi için üzerimize düşeni yaparak, Atatürk İlke ve İnkılaplarına, Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkarak, çalışma tempomuzu daha da yükselterek, topluma hizmetin bir şeref olduğu anlayışı ile önümüzdeki aylarda; birlik ve beraberliğimizin tesisi, özlük haklarımızın iyileştirilmesi, ülkemiz ve milletimiz için zor şartlarda görev yapan gerektiğinde gözünü kırpmadan canını veren çalışan meslektaşlarımızın beklentilerinin gündeme getirilmesi, şubelerimizin beklentileri, toplumsal projelerin hayata geçirilmesi, her biri ayrı bir kahramanlık destanı yazan şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizle daha yakından ilgilenilmesi konularında çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Değerli Şube Başkanlarım, derneğimizin her kademesindeki temsilcileri, hanımefendiler ve kıymetli üyelerimiz, çıktığımız bu yolda sizlerin her birinin, “yol arkadaşlarım” olarak desteğinizi esirgemeden, yanımda olacağınızdan hiç şüphem yoktur. Bizlerin herhangi bir eksiği olduğunda vereceğiniz mesajın, en kısa sürede dikkate alınacağı bilinciyle hareket edeceğimizi bilmenizi isterim. 30 Kasım’da, bizlere duyulan güvenin ve bizlerden beklentilerin üst seviyede olduğunun farkındayız.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları başta olmak üzere, Derneğimizin Kuruluşundan bugüne kadar hakkın rahmetine kavuşan meslektaşlarımızı rahmetle ve şükranla anıyor, emeği geçen herkese, siz değerli Başkanlarıma, Delegelerime, Hanımefendilere ve Üyelerimize, 15. Olağan Genel Kuruluna gösterdikleri ilgi ve şahsıma gösterdiğiniz teveccüh için, tekrar tekrar şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkürlerimi sunuyorum. Saygılarımla.
 

Hamza DÜRGEN
TEMAD Genel Başkanı

Ögeyi Oylayın
(13 oy)
Ersen Gürpınar

Son ekleyen Ersen Gürpınar