GNKUR.ASSUBAYLARIN SABRINI DAHA FAZLA ZORLAMAMALIDIR !

 

Askerlik Subaylar için SADECE bir MESLEK olarak görülebilir,

ama ASSUBAYLAR için MESLEK olmanın dışında hem MİLLİ bir GÖREV hem de ESAS olarak bir YAŞAM biçimi olarak değerlendirilmektedir.

Assubaylar onun için EVİM -YUVAM dediği ve PEYGAMBER OCAĞI bildikleri TSK da HAKSIZLIK ve ZORLUKLARA bugüne kadar GÖĞÜS germişlerdir.

Askerliği sadece Meslek olarak KABUL etmiş olsalardı KENDİLERİNE HAKSIZLIK -HUKUKSUZLUK yapanlara DAYATMADA bulunanlara,DARP CEBİR ŞİDDET ve MOBİNG uygulayanlara karşı OLAYLARI KİŞİSELLEŞTİRİR aynen MUKABELEDE bulunur, gerekirse bunu TEL ÖRGÜLERİN dışına TAŞIYARAK MUHATAPLARINI CEZALANDIRMA yoluna giderlerdi.

Böyle bir YOLA BAŞVURULMAK İstenilseydi ASSUBAYLARA KİM,NASIL ENGEL OLABİLİRDİ?
İşte TSK da KOMUTA kademelerinin ANLAYIP DEĞERLENDİREMEDİĞİ ANLAYIŞ budur.

GENELKURMAY BAŞKANI ÇIKIP, TSK BÜTÜNDÜR,PERSONEL ARASINDA AYIRIM YOKTUR derken,UYGULAMALARDA ;

1.Subaylara 7 tane TAZMİNAT verirken, aynı GÖREVİ daha AĞIR şartlarda yapan ASSUBAYLARA BİR tane TAZMİNAT vermeyeceksin,

2. Harp Okullarında EĞİTİM yılları ARTTIRILDIĞINDA BİR GÜN dahi GECİKTİRMEDEN ÇALIŞAN ve EMEKLİ SUBAYLARI HEMEN FAKÜLTE mezunu yapacak, ASSUBAYLARIN MYO mezunu olmalarının BAŞLANGIÇ derecelerini 15 YILDIR YAPMAYACAKSIN,

TSK DA ADALET BU MU,

PERSONEL ARASINDA EŞİTLİK BU MU,

AÄ°LE OLMAK BU MU ,

AYIRIMSIZ OLMAK BU MU,

GENKUR BŞK VE KOMUTA HEYETİ OLARAK "SÖZDE" DEVAMLI SÖYLEDİĞİNİZ,AMA "ÖZDE"HİÇ UYGULAMADINIZ TSK BÜTÜNDÜR-AİLEDİR-PERSONEL ARASINDA "AYIRIM" YOKTUR SÖYLEMLERİNİZİ SORUMLULUK SAHİBİ OLAN KİŞİLER GİBİ GERÇEKTEN UYGULAYINIZ VE UYGULATINIZ.

BUNU GERÇEKLEŞTİRDİĞİNİZ GÜN TSK SÖZDE DEĞİL, ÖZDE AYIRIMSIZ AİLE VE BÜTÜN OLABİLİR.AKSİ TAKTİRDE BUGÜN OLDUĞU GİBİ PERSONELİN BİRBİRİNE İNANMADIĞI VE GÜVENMEDİĞİ "GÜVENSİZ " ÇALIŞMA ORTAMI DAHA KÖTÜYE GİDER,ASSUBAYLARIN TSK YA OLAN AİDİYET DUYGULARI YOK OLUR.

Bütün bu HAKSIZ-HUKUKSUZ- ADALETSİZ UYGULAMALAR sürerken ASSUBAYLARIN KOMUTA KADEMELERİNE İNANIP, GÜVENMELERİ MÜMKÜN MÜ ?

Sn GENKUR BÅžK ve KOMUTA heyeti AYNI HAKSIZLIKLAR-HUKUKSUZLUKLAR SÄ°ZLERE YAPILSA ,SÄ°Z BUNU YAPANLARA Ä°NANIR,GÃœVENÄ°R MÄ°YDÄ°NÄ°Z ?

CEVAPLARINIZI VEREMEDİĞİNİZDEN YUTKUNDUĞUNUZU GÖRÜYOR GİBİYİM .

ARTIK ASSUBAYLARA KARŞI YÜRÜTÜLEN HAKSIZ VE HUKUKSUZ UYGULAMALARDAN VAZGEÇEREK ASSUBAYLARIN " SABRINI " DAHA FAZLA ZORLAMAYINIZ. BU YAPILANLARA BIRAKIN İNSANI,TAŞ OLSA ÇATLAR ,DAĞILIR,PARÇALANIRDI.

ASSUBAYLARA KARŞI OLAN BU ÖNYARGILI DAVRANIŞLARINIZDAN T.C.DEVLETİNİN BÜTÜNLÜĞÜ VE TSK NIN BİRLİK VE DİRLİĞİ İÇİN VAZ GEÇMENİZ BU KADAR ZOR MU ?

ASSUBAYLAR SİZİN PERSONELİNİZ VE SİLAH ARKADAŞLARINIZ DEĞİL Mİ ?

ARTIK BU KARARI VERME ZAMANI GELİP GEÇMİYOR MU ?


DAHA NE BEKLÄ°YORSUNUZ ?



Ögeyi Oylayın
(24 oy)

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

genclige-hitabe

Son Yorumlar

Son Eklenen Mesajlar

SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN Her şeyin gönlünüzce gerçekleşeceği; sağlık, başarı ve mutluluk dolu nice yıllar diliyoruz. SİTE VE ASSUBAY GÜÇ BİRLİĞİ YÖNETİMİ
Pazar, 31 Aralık 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
Baş öğretmenimiz ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi şahsında tüm öğretmenlerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN... Demokrasinin, adaletin, huzurun ve refahın hakim olduğu nice öğretmenler günü kutlamak dileklerimizle sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.
Cuma, 24 Kasım 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
BAÄžIMSIZLIK SAVAÅžIMIZIN KAHRAMANI, LAÄ°K, DEMOKRATÄ°K CUMHURÄ°YETÄ°MÄ°ZÄ°N KURUCUSU, EBEDÄ° ÖNDERÄ°MÄ°Z VE BAȘKOMUTANIMIZ BÃœYÃœK DEVRÄ°MCÄ° GAZÄ° MUSTAFA KEMAL ATATÃœRK'Ãœ BEDENEN ARAMIZDAN AYRILIȘININ 85. YILINDA SAYGI, ÖZLEM VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ... RUHU ÅžAD, MEKANI CENNET OLSUN. 10 KASIM 1938 ! Bir devre damgasını vurmuÅŸ, dünyanın gidiÅŸatını deÄŸiÅŸtirmiÅŸ, yalnızca yaÅ...
Cuma, 10 Kasım 2023

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ