Değerli Meslektaşlarım

“Yalnız kendi menfaatini gözeten

Meslektaşın olsa da gönül bağlama

Fayda görmezse düşman kesilir sana”

Ne zaman bir olumsuzluğu,assubay adının ve  mücadelenin kişisel hesaplara kurban edilmesini eleştirsek ya da mücadelemiz için olumlu çalışmalar yapsak görevden tanıdığımız  birilerine yaslanmadan ayakta duramayan kendilerini sözüm ona TEMAD ve mücadeleye gönül vermiş  kişiler olarak tanıtmaya çalışan onur ve ahlak yoksunu olan riyakar takımı,  eleştirilerimizi TEMAD tüzel kişiliğine ve mücadelemize zarar veriyor algısı yaratarak mesnetsiz iftiralar ve hakaretlerle bizi bezdirmek,lanet olsun diyerek susturmak istiyorlar.

Bu riyakar takımının  başı maalesef  Sn.Keser'e hizmetlerinden dolayı genel başkan yardımcısı yapılan Sami Başkaya’dır.  Eylem isteyen meslektaşlarımıza "eylem diye tutturanlar gaz yemek istiyorsan aç evdeki Aygazı milletin vergisinden beleşe niye konuyorsun geri zekalı" diyerek hakaret eden ama ölüm orucunda  kebap yiyerek  çakma eylem önlüğü giyen eleştiri yapanlara hakaretlerine  YAŞ ÜYELERİNİN MEZARINA TÜKÜRECEĞİZ  tarzındaki assubaylara tepki olarak dönen söylemlerinin dozunu arttırarak sürdüren  bu ahlaksız kişi  Tefeciden kurtulmak hiçbir edebi değeri olmayan bir kitabı duygu sömürüsü yaparak assubaylara satmak, TEMAD’ın tanıtım fonundan ve diğer olanaklarından nemalanmak için yönetime yanaşmıştır.

Diyetini ödemek için mücadeleyi kişisel çıkar ve egolarına alet eden bir grup zavallıyı örgütleyerek başarısızlıkları gizlemek, kişisel hesapların sorgulanmasını engellemek adına meslektaşlarına ahlaksızca iftira ve hakaretlerle gündem değiştirme faaliyetlerini yürüterek mücadele tarihinin  en büyük maddi ve manevi desteğinin verildiği bir dönemde  yarattıkları kaos ile  en büyük umutsuzluğa ve birbirimize tahammülsüzlüğü neden olmuşlardır.

Maksadı aşan eleştiriler, hakaretlerle ve davranışlarla genelkurmay ve hükümet ile diyaloğu sonlandıran  umutsuzluk içinde beklerken mücadele gönüllülerinin gayretleri, sitenin çalışmaları ve en önemlisi  yeni Genelkurmay başkanımızın hisleri ile değil, adalet duygusu ile hareket ederek TSK yapılacak personel iyileştirmelerine  emekli assubayları da katması üzerine başbakanın ikna edilmesi ve seçim vaatleri olarak diğer birçok kamu görevlileri gibi assubayların intibak ve tazminat konularının çözüleceği sözü üzerine hepimiz adaletin gerçekleşeceği konusunda umutlandık.  

Bu konuda ilgili makamları ziyaret edip teşekkürlerimizi, varsa yasadaki olumsuzlukları gidermesi gereken TEMAD yönetimi sözüm ona genelkurmayı yok sayarak, hâttâ “Başbakanın açıklamalarını duyan genelkurmay başkanı apar topar assubayları toplayarak başarımızı sahiplenmeye fırsatçılık yapmaya kalktı -Temad'dan rol çaldı” gibi aklın, mantığın, ahlakın kabul etmediği açıklamalarla başarıyı sahiplenmek için şubelere müjde ziyaretlerine koşarak kaybolan  imaj ve prestiji sağlamaya çalışmışlar, ancak ne hikmetse  mimarı oldukları başarının (!)  içeriğinden tek kelime söz etmemişlerdir. Bunların yanlışlığını, diyalog olmadan temsiliyet olamayacağını, hakaret ederek hiçbir düşüncenin kabul edilemeyeceğini hatırlatmak suç mu?

Başarısızlığın psikolojik ezikliği altında ezilenlere hizmet etmek sırtlarının sıvanmasını sağlamak amacında olanlar için ne yazık ki suç!... 

Bu ahlaksız takımı bizleri sözde itibarsızlaştırmak çalışmalarımızı engellemek, etkisiz hale getirmek için kişiliklerinin gereği yine hakaret ve iftiralara başladılar.

HDP, teröre verdikleri  destekle hepimizin tepkisini çeken ama sonuçta yasal bir parti olduğu için reklamları gazetelerde, televizyonlarda, sosyal medyada yayınlanan bir parti olunca hepimizin sayfalarında istem dışı facebook ve google tarafından reklamları yayınlanıyor, bu reklamlardan biri de  (gerçi kimse görmemiş)  Assubayların özgür sesi www.emekliassubaylar.org  sitesinde yayınlanınca  Başkaya ve takımı  ömrünü bu ülke ve bayrağı için hizmetle geçen bu uğurdaki yemini hâlâ geçerli olan yönetimdeki arkadaşları ve özellikle beni PKK sempatizanı ilan etme haksızlığı ve ahlaksızlığına  kalkışmışlardı.  Yanıt verdik, attıkları çamur bize yapışmadı ama onların eli hala çamurlu...

Haklarımızla ilgili sesiz kalanları eleştirince  bu kez aldığı talimatla aynı konuyu assubay adını hainlere kullandırmak ithamı ile mücadeleye tek katkısı olmayan ama yalakalığı sayesinde 5 yıldızlı otellerde yönetim tarafından bizim mücadeleye destek için gönderdiğimiz paralarla ağırlanan Turgay İyialkan paylaşınca kendisine,içlerinde assubaylara hakaret mesajları arşivimizde bulunan hâlâ rant peşinde koşanların olduğu  bu nemacı  takımının bizler için kullandığı burada dile getirmekten bile hicap duyduğum küfürlerine karşılık  yazmak yerine ÖZEL’den  "bu nasıl bir vicdansızlıktır, Allah senin cezanı versin" diye yazdım.

Özelden yazdıklarımızı  etik ve yasal sorumluluğuna  rağmen yayınlamaktan çekinmeyenlerin avukatlığına soyunan kerameti kendinden menkul  kendisine tanınan 4 saatlik televizyon programında 4 kelimeyi bir araya getiremeyen sözde  mücadele gönüllüsü yumuşak görünümlü kişi  gece saat 03'te eleştiride bulunan meslektaşımızı "sen nasıl olur da benim başkanımı  eleştirirsin" diyerek tehdit edecek kadar sert havalara (!) giren  zavallı Sadakoğlu   benim Assubaylar günü kokteylindeki ve yurtdışı gezimin fotoğrafını yayınlayarak  “Sen de 5 yıldızlı otellerde zıkkımlanmadın mı, Avrupa'da gezmediğin ülke kalmamış ama TEMAD’a yardım kampanyasına verdiğin beş kuruşu dile getirip fakir edebiyatı yapıyorsun" diyecek kadar akıl dışı değerlendirmede bulunmuştur .

Ben o kokteyle yalakalar kontenjanından değil delege ve şube yöneticisi olarak şubemi temsilen katıldım. Avrupa gezilerimi de aynı şekilde TEMAD kontenjanından faydalanarak yapmadım;  durumum iyi diye sizlerin  tek kuruş katkısının olmadığı mücadeleye katkı için gönderdiğimiz paralarla birilerinin saltanatını devam ettirmesine, yalakaların nemalanmasına, eylem için Ankara'ya gelip orduevinde yer bulamadığı için sabahçı kahvelerinde bekleyenler varken eşin, dostun, onların çocuklarının 5 yıldızlı otellerde sürekli haksız sefa sürmesine sessiz mi kalmalıydık? 

Avrupa turları  bittiği için gelecek yıl kısmetse Amerika'ya gideceğim, ama  birileri gibi F. Gülen’in elin öpmeye değil kendi paramla gezmeye gideceğim !..

Ben naçizane bu mücadeleye mesleğimi riske atarak ömrümü verdim, bugün çoğunun intibak sorunu olmayan  yalancı pehlivan gibi ortada dolaşan, mücadeleyi siyasi ve kişisel çıkarları için kullananların bizi “genelkurmaya yaranıyor,şikayet ederek şirin gözükmeye çalışıyor,adını ön plana çıkarıyor” tarzındaki suçlamalarına aldırmadan katkımı sağlamaya devam edeceğim.  

Mücadeleyi kişisel ego ve çıkarlarına alet eden zavallı takımı sizlere bir kez daha sesleniyorum; ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz; yalakalık kolay, yüreğiniz yetiyorsa  mücadeleye katkı sunun, yazdıklarımızın yanlış olduğunu adam gibi ispat edin, olumsuzlukları başarısızlıkları, aymazlıkları eleştirin, 

Bizler çalışmalarımızla Yunan assubaylarının sesini duyurmuyoruz,  assubayların özgür ve gerçek sesi www.emekliassubaylar.org sitesindeki çalışmalara,  kampanyaya destek verirsem, yazarsam Ahmet KESER ne der diyerek susup sonra çakma sitelerde TEMAD bülbülü olanlar, yanlışları başkanınınızın  kişisel hesaplarını başarısızlıklarını savunup algı yaratmaya harcayacağınız zamanın bir kısmını  özverili meslektaşlarımızın katkıları ile yapılan ve sonuç alınan bu güzel çalışmalara katkı olarak harcayın; çünkü riyakarlığın sonu yok ,vebali çok ...

Bu sorun hepimizin sorunu, gemi batarsa hepimiz batarız, ama  siz hâlâ gemiyi rotadan çıkaran kaptana şiirler,övgüler yazıyorsunuz,eleştirenlere ahlaksızca saldırıyorsunuz;  gemi batınca ilk terk eden yine sizler  olacak ve yeni sahibinize koşacaksınız.  Bugün iktidarı ile sahte iltifatlarla ayakları yere basmayan kişinin de Allah geçinden versin yarın cenazesinde siz olmayacaksınız.

Şimdi söyler misiniz,  sizin seviyenize,çukurunuza  inmeden aynı hakaretleri kullanmadan bizde saklı kişisel aymazlıkları dile getirmeden Allah cezanızı versin diyorsam haksız mıyım? Yine tekrar ediyorum,  Assubay adını kişisel hesaplarına alet edip gerçekleri savunanlara saldıran ahlaksız müfteriler  bunun ayıbını ömür boyu bir yafta olarak boynunuzda taşıyacaksınız,  ama yine de   ALLAH SİZİN CEZANIZI VERSİN. 

Meslektaşlarım bu yoğun gündemde zorunlu olarak yazdığım bu yazım için kusura bakmasınlar.

Hepinize  huzur ve adalet dolu günler diyorum.



 

 

 

Ögeyi Oylayın
(31 oy)

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

Yorumlar  

#7 Ferit SARP 12-12-2015 19:24
TEMAD BİR ŞEKİLDE HÜKÜMET İLE EMEKLİ ASSUBAYLARIN SORUNLARI İLE İLGİLİ BİR GÖRÜŞME YAPMA GURURUNUN ARKASINA SIĞINARAK KÜÇÜK DAĞLARI BEN YARATTIM HAVASI İLE,HERKESE KAFA TUTAR BİR KONUMA GELMİŞTİR.OYSA BU GURURUN ARKASINA SIĞINMAYIP MÜTEVAZİ OLUP TASARININ HAZIRLANMASINDA GENEL KURMAY BAŞKANLIĞI İLE ÇALIŞMANIN İÇİNDE OLABİLSEYDİ HEM BU KADAR SALDIRGAN OLMAZLAR HEMDE TARİHE GEÇERLERDİ
Alıntı
#6 Atalay Akkaya 12-12-2015 10:44
Gerek bu ülke gerekse biz assubaylar ne çektiysek yalak ve salaklar yüzünden çektik :cry:
Alıntı
#5 bergamalı 11-12-2015 23:07
Mücadele önderlerine mesnetsiz suçlamalar,hakaretler kabul edilemez. Muhatabına hakaret ile hiçbir şeyin çözümü olamaz. Yazının başlığı her şeyi özetleyip anlatıyor zaten,zamanının fırıldak yalakaları için rahmetli Uğur Mumcu'nun, "Haklıdan yana değil,güçlüden yana olanlar korkak ve kaypak olurlar. Güç merkezi değiştikçe,dönerler ve fırıldak olurlar" sözü çıkar için yalakalık devam ettirildiği sürece beyinlerimizden hiç çıkmayacak görünüyor, haysiyet yoksunu fırıldaklara lanet olsun.
Alıntı
#4 atilla abaylı 11-12-2015 22:17
Bilirsiniz ''fırıldaklar döndükçe ayakta kalırlar '' Dön oglum dön.
Bu döngü bittiginde hiç kimse etrafınızda olmayacaktır.
Kara kalemler sizleri çoktan yazdı,bu mazlum sınıfa yaptıklarınız
kötülükler arşivlerde duruyor,yakamızdan düşeceginiz günler
yakında.Otuz altı çeşit küfür ile ''küfür edebiyatında '' yerinizi
aldınız utanç belgeseli olarak.Sayın yalakalar.!
Alıntı
#3 İsmail DAMAR 11-12-2015 22:05
assubay onur mücadelesini tazminat olarak gören zihniyeti kınıyorum..
Alıntı
#2 Osman Ada 11-12-2015 21:50
Devre arkadaşım,kardeşim senin özverini biliyoruz. Atalarımız şapka düşer kel görünür demişler herşey ortaya çıkar çıkmasına da bunlar yüzünden assubaylar kaybetmese ... Bu gaflet, delalet hatta hıyanet içinde olanlara söylenecek söz bulamıyorum.
Alıntı
#1 Ersen Gürpınar 11-12-2015 20:02
Değerli meslektaşlarım, çok değil 2 yıl öncesine kadar bu yönetime tarihinin en büyük maddi ve manevi desteğini verdik. Tüzükteki görevlerini vaatlerini unutanlar mücadelemizi kişisel hesaplarına kurban ettiler. Bu aymazlıkları eleştirince eleştiriden ders alması gerekenler sistematik bir şekilde aymazlıkları kişisel hesapları sorgulanmasın gündem değişsin diyerek biat etmeyenlere hakaret ve iftiralarla umutlarımızı birliğimizi katlettiler.Başardıkları hiçbir şey yok, basından bizlerden öğrendiklerini başarı gibi lanse ederek saltanatlarını koruyorlar. Bunlara rağmen kendimize ve mesleğimize saygımızın gereği kararlılıkla haksızlıklarımızın kader olmasına izin vermeyeceğiz Adalet bir gün mutlaka gerçekleşecektir .
Alıntı
genclige-hitabe

Son Yorumlar

Son Eklenen Mesajlar

SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN Her şeyin gönlünüzce gerçekleşeceği; sağlık, başarı ve mutluluk dolu nice yıllar diliyoruz. SİTE VE ASSUBAY GÜÇ BİRLİĞİ YÖNETİMİ
Pazar, 31 Aralık 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
Baş öğretmenimiz ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi şahsında tüm öğretmenlerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN... Demokrasinin, adaletin, huzurun ve refahın hakim olduğu nice öğretmenler günü kutlamak dileklerimizle sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.
Cuma, 24 Kasım 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
BAĞIMSIZLIK SAVAŞIMIZIN KAHRAMANI, LAİK, DEMOKRATİK CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU, EBEDİ ÖNDERİMİZ VE BAȘKOMUTANIMIZ BÜYÜK DEVRİMCİ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü BEDENEN ARAMIZDAN AYRILIȘININ 85. YILINDA SAYGI, ÖZLEM VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ... RUHU ŞAD, MEKANI CENNET OLSUN. 10 KASIM 1938 ! Bir devre damgasını vurmuş, dünyanın gidişatını değiştirmiş, yalnızca ya...
Cuma, 10 Kasım 2023

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ