Değerli Arkadaşlarımız,

Yıllardır, ön yargılarla haksızlığa uğratılmış, TSK'nin değişmez personeli olan assubayların haksızlıklarını meslektaşlarımızla dile getirip adaletin sağlanması mücadelesini veriyoruz. Bu mücadeleyi daha ileri noktalara taşımakla görevli olan TEMAD yönetiminin yaptığı hatalar, kişisel hesapları nedeniyle gelinen noktanın komuta kademeleri tarafından da tepki ile karşılandığını biliyoruz.

TEMAD tabii ki bu sınıfın yasal temsilcisidir.

Ancak;

Sayın başkan 22 Ağustos seçimleri sonrası tamamen çok farklı bir yol ve söylemleri ile Genelkurmay ile köprüleri atmış, tarihinde görülmemiş bir yaklaşım ile sınıfsal bir bölünmeyi körüklemiştir.

Genelkurmay Başkanlığı'nın TEMAD'ın kurumsal kimliği ile sorunu yoktur ve bunu ifade etmişlerdir. Sayın başkanın ve bazı yöneticilerin akıl almaz yaklaşımları ile ilerleyen bir süreci durdurmaktan öte kazanımlarda kayıplara neden olmuştur.

Olumsuzlukları eleştirenlere yapılan seviyesiz hakaret ve iftiraların yanı sıra

  • Åžezlong albayı
  • Rezerve paÅŸa
  • Güzin paÅŸa
  • Genelkurmay kapatılmalıdır
  • Çanakkale zaferi zafer deÄŸildir
  • YaÅŸ üyelerinin mezarına tüküreceÄŸiz
  • Sefer görev emrini iade edeceÄŸiz

şeklindeki kabul edilemez maksadı aşan eleştiri ve hakaretler...

Yapılan bu akıl almaz  hatalar muvazzafı ve on binlerce emekliyi bu günkü durumuna getirmiÅŸ ve de umutsuzluk sarmalında bırakmıştır.

Bu günlerdeki genelkurmay başkanımızın bazı kişiler ile görüşmesinin resmi olmayan duyumlarına yapılan yorumlara da üzülmemek elde değildir.

Sıkılı yumruk ile toka yapamazsınız!

İşte tarafımızdan kurulan ve bir kaç aydır yayında olan www.askerhaklari.info web sayfamız bu birlikteliği farklı bir pencereden yaklaşarak ele almıştır.

Bu web sitesi, mevcut yönetimin yarattığı ayrışmayı, ötelenmeyi, bölünmeyi reddetmek adına bir büyük ihtiyaçtan ortaya çıktı.

Uygar, medeni geliÅŸmiÅŸ, teknoloji ile donanmış ulus ordularında; o  orduların içinde yaÅŸayanlar nasıl insanca, refahla, hukukla, sosyal ve insani   standart ve anlayışla yaÅŸayabiliyor ise, uzman çavuÅŸundan generaline kadar hepsi de hazla ve kalite ile yaÅŸayabiliyorlar ise;

Mustafa Kemal'in Ordusu'da 1923 ten beri bunu çoktan hak etmiştir.

diyerek ve düşünerek bu web sitesi bu görev ile misyona soyundu.

Genelkurmayın kapısından giremeyenler kendilerini bulunmaz, bu toplumun ise çaresiz ve sahipsiz olduğunu düşünmesinler.

Bu sınıfın özverili mensupları vardır!

Bu sınıfın kanaat önderleri vardır.!

Yeri ve günü geldiÄŸinde hiç kimseden icazet almadan  ne yapılması gerekir ise yapıyorlar, yapacaklardır.

Toplumun umutlarını kullanarak estirilen rüzgar bitmiÅŸtir. Bu yönetimin toplumun beklentilerine yanıt vermediÄŸi, hiçbir baÅŸarı elde edemediÄŸi basındaki geliÅŸmeleri sahiplenmekle yetinildiÄŸi  hâttâ Temad baÅŸkanının "ben sizden sorun çözmek için yetki almadım" itirafı ile ortadadır. EmeÄŸin sahiplenilmesi riyakarların alkışları gerçeÄŸi deÄŸiÅŸtirmeyecektir.

Yıllardır gönüllülerin mücadeleye katkıları meslektaşlarımızın malumları olup bu güne dek yapılanların yazışma belgeleri mevcuttur.

Ayrıca platformumuz yönetimin aymazlıklarından kaynaklanan olumsuzluğa çözüm bulmak adına birçok girişimlerde bulunmuştur, bulunmaya devam edecektir.

  • Sayın Genelkurmay BaÅŸkanlığına, görüşme talebi iletilmiÅŸ ve bu talep olumlu yanıt bulmuÅŸtur. Görüşme gerçekleÅŸtiÄŸinde her konu açıklığı ile web sayfalarımızda siz deÄŸerli meslektaÅŸlarımıza iletilecektir. Ayrıca; Verilen olumlu yanıtlar ve önümüzdeki günlerdeki yapılacak olan deÄŸiÅŸikliklerin detayları tarafımıza yazılı belge ile resmi yazı ile gönderilmiÅŸtir.

Yönetime riyakarca yazılar yazıp algı oluÅŸturanları kendi ayıbı  ile baÅŸbaÅŸa bırakabiliriz, ancak yönetim destekli hakaret grubunun  önde  gelen kanaat önderimize kiÅŸiliklerini sergileyen saldırıları bumerang gibi kendilerine dönmektedir ve unutmasın ki mücadelenin kiÅŸiselleÅŸtirilmesi assubay tarihine kara bir leke olarak geçecek ve  bu vebali ömür boyu taşıyacaksınız.!

Yeni komuta kademesi ile yepyeni bir anlayışın gelecekteki tüm olumsuzlukları zaman içerisinde düzelteceğini hissediyoruz.

Saygı ile...

Asker Hakları Platformu
Yönetim kurulu
www.askerhaklari.info

Ögeyi Oylayın
(19 oy)

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

Yorumlar  

#2 MEHMET KAYALI 10-11-2015 22:21
SIKILI YUMRUKLA ORTAYA ÇIKANLAR.

ANCAK ÖFKE BELİRTİR.

ÖFKE DE OLUMSUZLUKTUR.

KAVGA EDEN HAK ARAMIÅž OLAMAZ

BİR ATA SÖZÜ VARDIR.

"ÖFKE İLE KALKAN ZARARLA OTURUR"

NİTEKİM CEREMESİNİ ÖDEMİŞLERDİR.
Alıntı
#1 Ersen Gürpınar 10-11-2015 21:52
Mevcut yönetim bizlerden ne istediyse fazlası ile yerine getirdik. Yönetimden mucize beklemedik sadece vaatlerini ve tüzükteki görevlerini paylaşımcı bir yönetimle yapmalarını istedik, kişisel hesaplarla tüm muhataplarının tepkilerini aldılar. Başbakan ve genelkurmay başkanının vaatlerine kadar sessiz kalanlar birden bunu biz başardık şarkısını söyler oldular, şube ziyaretleri başladı. Keşke başarsaydılar toplumun baş tacı olurlardı. Yasaların bizleri mağdur etmeyeceği bir şekilde çıkması için görüşebilmeleri mümkün mü? Elbette değil... Kibiri inadı bir tarafa bıraksınlar konulara hakim arkadaşlarımız, şube başkanları ile oluşacak bir heyet bizleri temsilen genelkurmay ve başbakanlıkla görüşmeler yapıp haklılığımızı anlatmalıdır. Sn.Keser,hiç olmazsa bu saygıyı ve fedakarlığı göstermeni bekliyoruz.
Alıntı
genclige-hitabe

Son Yorumlar

Son Eklenen Mesajlar

SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN Her şeyin gönlünüzce gerçekleşeceği; sağlık, başarı ve mutluluk dolu nice yıllar diliyoruz. SİTE VE ASSUBAY GÜÇ BİRLİĞİ YÖNETİMİ
Pazar, 31 Aralık 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
Baş öğretmenimiz ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi şahsında tüm öğretmenlerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN... Demokrasinin, adaletin, huzurun ve refahın hakim olduğu nice öğretmenler günü kutlamak dileklerimizle sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.
Cuma, 24 Kasım 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
BAÄžIMSIZLIK SAVAÅžIMIZIN KAHRAMANI, LAÄ°K, DEMOKRATÄ°K CUMHURÄ°YETÄ°MÄ°ZÄ°N KURUCUSU, EBEDÄ° ÖNDERÄ°MÄ°Z VE BAȘKOMUTANIMIZ BÃœYÃœK DEVRÄ°MCÄ° GAZÄ° MUSTAFA KEMAL ATATÃœRK'Ãœ BEDENEN ARAMIZDAN AYRILIȘININ 85. YILINDA SAYGI, ÖZLEM VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ... RUHU ÅžAD, MEKANI CENNET OLSUN. 10 KASIM 1938 ! Bir devre damgasını vurmuÅŸ, dünyanın gidiÅŸatını deÄŸiÅŸtirmiÅŸ, yalnızca yaÅ...
Cuma, 10 Kasım 2023

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ