×

Uyarı

JUser: :_load: 2664 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

10Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Bağlısı KNOX (TEPE) Sınıfı Fırkateynlerde Görev yapan/yapmış olan ve HİDRAZİN Tazminatı verilmeyen Çark Assubaylarının geçmiş dönemlere ait Tazminatlarının alınması ile ilgili Askeri Yüksek İdare Mahkemesi (AYİM) ne açılmış bulunan dava olumlu gelişmektedir. Süreçte "Maruziyet Tespiti Yapılması" aşamasına gelinmiştir.
Mevcut uygulama Mahkeme kararı ile iptal edilmiÅŸtir. 

Maruziyet Tespitinin yapılmasından sonra geçmiş haklar faizleri ile birlikte alınabilecektir.

Dava açan personel dışındaki, KNOX Sınıf Fırkateynlerde Görev yapan/yapmış olan ve HÄ°DRAZÄ°N Tazminatı verilmeyen Deniz Çark Assubaylarımız ve emeklilerinin hakları ile ilgili ön çalışma yapılabilmesi için  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleÅŸtirilmelidir.  e-posta adresine Konu kısmına HÄ°DRAZÄ°N yazarak  iletiÅŸime geçmeleri gerekmektedir.

EmeÄŸi geçenlere teÅŸekkürler. 

DeÄŸerli Ãœyelerimiz,

2006 Yılından bu yana faaliyet gösteren sitemiz sizlerin katkıları ile ilgi duyulan, izlenen ve gündem yaratan bir kimlik kazanmıştır. Üye sayısı, günlük izlenme sayıları sitemiz tarafından öncülük edilen çeşitli kampanyalarla Emekli Assubayların ortak değeri olan bu sitenin gücünü herkes bir şekilde görmüş ve hissetmiştir.

Sitemizin bundan sonraki yayın hayatında "Kaynak gösteren" değil "Kaynak gösterilen" bir site olarak devam edebilmesi için sizlerin gönüllü katılımı ile kurulacak gönüllü muhabir ağı ile her Türkiye'nin her yerinden Haber değeri taşıyan ve Assubay toplumunu ilgilendirdiğini düşündüğünüz olayları ve faaliyetleri sitemizin HABERLER başlığı altında kamuoyu ile paylaşma arzusundayız. Göndereceğiniz haberler, metin, olanaklar dahilinde fotoğraf ve video içerecek şekilde gönderildiğinde editörlerimiz tarafından düzenlenerek kullanılacaktır.

Gönüllü Muhabir ağına katılmak isteyen üyelerimiz, Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta adresimize kimlik ve iletişim bilgilerini içeren bir e-posta gönderdikleri takdirde kendileri ile bu konuda iletişime geçilecek ve 2012 yılına muhabir ağımızı oluşturmuş farklı bir yüzle merhaba diyeceğiz.

SİTE YÖNETİMİ

genclige-hitabe

Son Yorumlar

Son Eklenen Mesajlar

SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN Her şeyin gönlünüzce gerçekleşeceği; sağlık, başarı ve mutluluk dolu nice yıllar diliyoruz. SİTE VE ASSUBAY GÜÇ BİRLİĞİ YÖNETİMİ
Pazar, 31 Aralık 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
Baş öğretmenimiz ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi şahsında tüm öğretmenlerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN... Demokrasinin, adaletin, huzurun ve refahın hakim olduğu nice öğretmenler günü kutlamak dileklerimizle sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.
Cuma, 24 Kasım 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
BAÄžIMSIZLIK SAVAÅžIMIZIN KAHRAMANI, LAÄ°K, DEMOKRATÄ°K CUMHURÄ°YETÄ°MÄ°ZÄ°N KURUCUSU, EBEDÄ° ÖNDERÄ°MÄ°Z VE BAȘKOMUTANIMIZ BÃœYÃœK DEVRÄ°MCÄ° GAZÄ° MUSTAFA KEMAL ATATÃœRK'Ãœ BEDENEN ARAMIZDAN AYRILIȘININ 85. YILINDA SAYGI, ÖZLEM VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ... RUHU ÅžAD, MEKANI CENNET OLSUN. 10 KASIM 1938 ! Bir devre damgasını vurmuÅŸ, dünyanın gidiÅŸatını deÄŸiÅŸtirmiÅŸ, yalnızca yaÅ...
Cuma, 10 Kasım 2023

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ