Yerli yersiz eleştiririz, bu Türk Milletinin özelliğidir, sokaktan geçen sıradan bir vatandaşı çevirip sorun, Fatih Terim’den daha fazla Galatasaraylı, Ersun Yanal’dan daha fazla Fenerbahçeli, Şenol Güneş’ten daha fazla Beşiktaşlıdır ve hepsinden daha iyi taktik-teknik bilgiye sahiptir. Ve ekler; ah o takımı benim elime bir verseler!

Zaman zaman bu sitede de kimi zaman çaresizlikten, kimi zaman bir umutla, kimi zaman yönetimleri motive etmek için, kimi zaman bizce bariz bir yanlışı gördüğümüz için eleştirmişizdir. Kimi zaman da amiyane tabirle boş atıp dolu tutmuşuzdur.

Zaman zaman da çözüm odaklı somut önerilerimiz olmuştur.

Ancak ne yazık ki, yönetimlerimiz de normal vatandaşlarımız gibidir. Seçilene kadar “ortak akıl” derler, “birlikte yönetim” derler, seçildikten sonra birden bire bir sihirli değnek dokunur ve her şeyi kendileri bilmeye başlarlar. Yanlış anlaşılmasın, söz konusu olan sadece bu yönetim değil, hatta TEMAD Yönetimleri de değil, seçilip gelen hemen her kurumda bu anlayış söz konusudur.

Siz partisini bırakıp giden bir parti Genel Başkanı gördünüz mü?

Ya ite kaka koltuktan düşürülecek, ya da rahmete kavuşacak, rahmete kavuşursa da gözü açık gidecek, parti başkalarına kaldığı için.

Asıl konumuza dönelim; bütçe geldi geçti, TEMAD Yönetimi bütçenin son günlerinde bizce TBMM’ de gecelemesi gerekirken, termal otellerde geceledi, onlar seçilmiş yöneticiler, seçildiklerine göre her şeyi herkesten daha iyi biliyor olmalılar.

Termal Sonuç Bildirgesine baktığımızda, termal havuzların çok da fayda sağladığını göremiyoruz.

Bizim somut, uygulanabilir, açık bir önerimiz var:

       1. Sayın TEMAD Yönetiminden dileğimizdir, Lütfen sağduyulu olun ve bu kez önerinin kimden geldiğine değil, önerinin kendisine odaklanın.

       2. Sayın Cumhurbaşkanımızın Astsubaylara kameralar önünde, Kayseri Komando Tugayında verdiği sözler var. Bildiğimiz kadarı ile TEMAD Yönetimi Sayın Cumhurbaşkanımıza sözlerini hatırlatmaya uğraştı, ancak; görüldüğü kadarı ile başarı sağlanamadı.

       3. TEMAD Öncülük etsin, ayrı bir hesap açsın, bu hesaba herkes gücü oranında para yatırsın. Bu para ile ulusal bir gazetede gücümüz oranında yarım ya da tam sayfa ilan verilsin, ilanda Sayın Cumhurbaşkanı’nın resmi ve altında birebir orada söylediği sözler olsun.

Altına;

Sayın Cumhurbaşkanımız, Kd.Bçvş.Ömer Halis Demir’in meslektaşları sözlerinizi hatırlatıyor, takdir sizin” denilsin

Sayın TEMAD Yönetimi, lütfen önerimizi ciddiye alın!

Şu anda yapılacak en güzel ve en etkili şey bu, öncülük edin, doğru çığır açarsanız bu toplum peşinizden gelir.

Bu toplum bunu daha önce başardı, yine başarır.

Önümüzde bıçak sırtı bir seçim var, kredi kartı borçlularından küçük esnafa herkesin gönlü alınmaya çalışılıyor. Biz de küçük bir toplum değiliz.

TEMAD Üyesi bütün meslektaşlarımız, lütfen ama lütfen siz de bu konuda TEMAD Yönetimini destekleyin.

Kamuoyumuzun dikkatine saygıyla sunarız.

                 E. ASSUBAYLAR GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU 

Ögeyi Oylayın
(7 oy)
Son Düzenlenme Cumartesi, 12 Ocak 2019 22:47

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

Yorumlar  

#6 Hulki Cesur 14-01-2019 00:34
YUKARIDAKİ YORUMLARI OKUDUM.EN UYGUNU ULUSAL GAZETELERE İLAN VERİLMESİ YÜZDE YÜZ ETKİLİ OLUR
.#ANCAK 31 MART 2019 GÜNÜ GEÇMEDEN VERİLMELİDİR.DİĞER BİR SEÇENEK:HAYIRLI OLSUN SÖZÜNÜ VEREN CUMHURBAŞKANI RTE'DİR. SÖZÜ MÜJDE OLARAK VERDİ.SÖZ NAMUSTUR.
31 MART 2019 DAN ÖNCE,HİÇ VAKİT GEÇİRMEDEN,TEMAD GENEL BAŞKAN'I,SAYIN:HAMZA DÜRGEN,MADEM GENEL BAŞKAN,HER ŞEYİ GÖZE ALARAK,SARAY'IN KAPISINA DİKİLMELİ VE RTE İLE GÖRÜŞMEDEN ORADAN AYRIMAMALI 8 AY ÖNCE TELEVİZYONDA VE KAYSERİ KOMANDO TUGAYINDA,ASSUBAYLARA,HAYIRLI OLSUN SÖZÜNÜ HATIRLATMASI GEREKİR.
SAYGILARIMLA. NOKTAAAA.
Alıntı
#5 Erdal Yılmaz 13-01-2019 23:29
Arkadaşlar böyle destek amacındaki girişimleri bizi güçlendirir Temad gerekeni yapsın biz destek olalım Kalkmış arkadaş kampanya düzenlemiş bizden ziyade uzmanların dertlerini yazmış onlarda haklarını alsın almasına da siz hiç uzmanların assubayların haklarını talep ettiğini gördünüzmü, herşey bitti sıra onlaramı geldi ben bencil değil gerçekçiyim biz uzmanmıyız astsubaymıyız onların derneği var başarıda kazanıyorlar herkes işini yapsın abesle iştigal etmek astsubaya zarar verir saygı ile
Alıntı
#4 Oğuzhan 13-01-2019 11:41
Rahmet olsun Kemal Kalkandan sonra Ali Şencana Temaddan haberdar olmadık, Mustafa Erol internet sayesinde adını duyurdu başarısı olmadı Ahmet Keser geldi umutlandık fırtına olduk yağmur olduk sonunda hüsran yaşadık Hamza bey 1 yılda tazminat ve 9/2 çıkacak sözünü verdi Cumhurbaşkanı sözüne istinaden hergün çıktı, geliyor, bakanlıkta, cumhurbaşkanı imzaladı, meclise gitti açıklamalarınla avunuyoruz beyler ya önerilere uyun çare bulun yada dükkanı kapatıverin
Alıntı
#3 Zeki Yıldız 13-01-2019 10:50
Hakları hukukta aramalıyız teklifine Temad ilgi göstermedi bu teklif yabana atılır bir teklif değil vaatler kesin gerçekleşiyorsa ne ala değilse sorumluluk büyük olur altından kalkamazlar bir milyon oyu kimse görmemezlikten gelemez biz desteğe hazırız söylemedi demesinler
Alıntı
#2 murat 13-01-2019 00:30
Temad dan hala medet ummak boş kuyudan su çekmeye çalışmak gibi..Temad seçim atmosferinde hükümeti zora sokacak hiç bir bildiri.eylem,söyleme katkı sağlamaz yapacaklarada engel olamasada bizi temsil etmiyor diye yaygara yapar...TEMAD YÖNETİMİ DÜKKANI KAPATTI TAAAKİ 4 YIL SONRAKİ SEÇİMLERE YAKIN ZAMANA KADAR..bu 4 yıla yakın zamandada ara ara foto, ziyaret ,biblo, şilt al ver işleri ile avutmaya devam edecek....
YÖNETİCİ NOTU. Sn.meslekdaşım bu kadar umutsuz olmayın
Alıntı
#1 Turgay 12-01-2019 22:52
Menfaatler söz konusu ise resmen siyasi partiler ile pazarlık yapılmalı onun bunun verdiği sözlere itibar edilmemeli nufusu bu kadar kalabalık bir toplum menfaatleri doğrultusunda dilediği herşeyi yapar yıllardır hak hak diye yırtınıp durduk sonuç koca bir sıfır o zaman genel merkez tüm üyelerini örgütlemeli.
Alıntı
genclige-hitabe

Son Yorumlar

Son Eklenen Mesajlar

SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN Her şeyin gönlünüzce gerçekleşeceği; sağlık, başarı ve mutluluk dolu nice yıllar diliyoruz. SİTE VE ASSUBAY GÜÇ BİRLİĞİ YÖNETİMİ
Pazar, 31 Aralık 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
Baş öğretmenimiz ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi şahsında tüm öğretmenlerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN... Demokrasinin, adaletin, huzurun ve refahın hakim olduğu nice öğretmenler günü kutlamak dileklerimizle sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.
Cuma, 24 Kasım 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
BAĞIMSIZLIK SAVAŞIMIZIN KAHRAMANI, LAİK, DEMOKRATİK CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU, EBEDİ ÖNDERİMİZ VE BAȘKOMUTANIMIZ BÜYÜK DEVRİMCİ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü BEDENEN ARAMIZDAN AYRILIȘININ 85. YILINDA SAYGI, ÖZLEM VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ... RUHU ŞAD, MEKANI CENNET OLSUN. 10 KASIM 1938 ! Bir devre damgasını vurmuş, dünyanın gidişatını değiştirmiş, yalnızca ya...
Cuma, 10 Kasım 2023

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ