TEMAD AFRİN OPERASYONUNA DESTEK İÇİN BÖLGEDE

Bizler askerliği meslek olmaktan öte yaşam biçimi olarak seçtik; Askerlik vatan sevgisi,vatan uğruna ölmek yüreğimizin baş köşesindeki duygudur; 

Sınırlarımızda müttefik dediğimiz emperyalistlerin yarattığı tehlikeyi bertaraf etmek üzere ordumuz daha önceden olduğu gibi bu kez AFRİN bölgesini terörden temizlemek ve o bölgeleri esas sahiplerine teslim etmek için  kahraman MEHMETÇİK 'le şehitler pahasına operasyona başladı; TEMAD Gn.Mrk. koordinsinde askerlerimize destek vermek için yurdun muhtelif yerlerinden meslekdaşlarımız Kilis'e gidip onların her adımında yüreğimizin onlarla olduğunu basın açıklaması ile bildirdiler . 

Konu ile ilgil basında yer alan haberleri bilgilerinize sunuyoruz. Allah askerimizi korusun gazaları mubarek olsun güle,güle gittiler inşallah güle güle döneceklerdir; 

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek için Kilis’e geldi.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkanı Hamza Dürgen ile Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen dernek üyeleri Recep Tayyip Erdoğan Meydanı’nda toplandı.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkanı Hamza Dürgen düzenlediği basın toplantısında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nde yıllarca hizmet etmiş, ülke, Drvlet, millet ve Bayrak sevgisi ile bu Vatan uğruna binlerce şehit ve gazi vermiş, vermeye de her zaman hazır olan, aziz Türk milletinin birer evlatları olduklarını söyledi.
Genel Başkan Hamza Dürgen, “Ordumuz, asırlar boyunca büyük kahramanlık hikâyeleri yazmış, Anadolu’yu bize yurt yapmış, Bursa’yı, Edirne’yi, İstanbul’u fethetmiş, Çanakkale’de düşmana geçit vermemiş, milli mücadelede düşmanı denize dökmüş bir ordudur.Türk Milletini, bin yıldır Anadolu’dan atmanın hayalini kuran zihniyetlerin, her türlü alçaklığını bertaraf eden, 15 Temmuz darbe girişimi İle içindeki vatan hainlerini de temizleyen Şanlı Ordumuz, Atatürk’ün çizdiği yolda, devletinin kendisine verdiği vatan savunması ve terörle mücadele görevini başarıyla sürdürmekte; küresel sistemin ülkemize ve bölgemize dayattığı bütün planları bugün de bozmaktadır.Yine bugün, Ordumuz sınırlarımıza yuvalanan teröristleri temizlemekte, masum halkımızın mal ve can güvenliğini korumakta, uykusunda şehit edilen Fatma yavrularımızın hesabını sormaktadır. Bir defa daha tekrar ediyorum, bizler bugün, TSK’nın yanında ve destekçisi olduğumuzu göstermek için buradayız. Bizler bu gün, Seyit Onbaşı’ların, Hasan Tahsin’lerin, Astsubay Ömer Halis Demir’lerin, Afrin Şehitleri’nin; dirilmiş ruhları olarak buradayız. Bizler bu gün, Başkomutandan, Sefer Görev emri istemek için buradayız. Bizler, milletimizin egemenliği ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için yemin ettik. Emekli Astsubaylar olarak vatanımız uğruna kendimizi siper etmek için buradayız. Türkiye Cumhuriyetinin, bölünmez bütünlüğünün, milletimizin egemenliğinin savunucuları olarak, Afrin’deki kahraman askerlerimizin mücadelesini desteklediğimiz. Kararlılıkla belirtiyor, tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Türk milletine sabır, kahraman gazilerimize acil şifalar diliyoruz” diye konuştu.
Emekli Astsubaylar ise talep gelmesi halinde cepheye gitmek için hazır olduklarını ifade ettiler.
Şehitler için yapılan duaların ardından lokma dağıtıldı. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği tarafından Mehmetçiğe teslim edilmek üzere bir kamyon su gönderildi.

HAZIRLAYAN : Mete YANIKÇI

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, yakın çekim

 

Ögeyi Oylayın
(3 oy)

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

genclige-hitabe

Son Yorumlar

Son Eklenen Mesajlar

SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN Her şeyin gönlünüzce gerçekleşeceği; sağlık, başarı ve mutluluk dolu nice yıllar diliyoruz. SİTE VE ASSUBAY GÜÇ BİRLİĞİ YÖNETİMİ
Pazar, 31 Aralık 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
Baş öğretmenimiz ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi şahsında tüm öğretmenlerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN... Demokrasinin, adaletin, huzurun ve refahın hakim olduğu nice öğretmenler günü kutlamak dileklerimizle sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.
Cuma, 24 Kasım 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
BAĞIMSIZLIK SAVAŞIMIZIN KAHRAMANI, LAİK, DEMOKRATİK CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU, EBEDİ ÖNDERİMİZ VE BAȘKOMUTANIMIZ BÜYÜK DEVRİMCİ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü BEDENEN ARAMIZDAN AYRILIȘININ 85. YILINDA SAYGI, ÖZLEM VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ... RUHU ŞAD, MEKANI CENNET OLSUN. 10 KASIM 1938 ! Bir devre damgasını vurmuş, dünyanın gidişatını değiştirmiş, yalnızca ya...
Cuma, 10 Kasım 2023

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ