Değerli Meslektaşlarımız, Emekli ve görevdeki TSK personeli, aileleri ile gaziler ve şehit yakınlarının, kurumsal aidiyet algısını geliştirmek ve yaşam kalitesini artırmak maksadıyla; kurum/kuruluşlardan özel indirim sağlanmasına yönelik yürütülen Kurumsal İndirim Uygulaması, TSK Akıllı Kart hak sahibi tüm personeli kapsamaktadır. TSK Akıllı Kartın ibraz edilerek indirim alınması esasına göre yürütülen bu projede yer alan firmaları bilgilerinize sunuyoruz.

[widgetkit id=6]

Ögeyi Oylayın
(7 oy)

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

Yorumlar  

#2 HASAN BORA USLUER 12-08-2015 19:49
Çok güzel bir imkan, Muvazzaf, Emekli ve Müstafi meslektaşlarımıza hayırlı olsun.
Alıntı
#1 Ersen Gürpınar 12-07-2015 14:11
Farklı bir bilgiye ulaşabilir miyim diye baktığım genelkurmay sitesinde açıklama göremeyince Basın yayın halkla ilişkiler şubesinden bir albayla görüştüm. Bu bilgi TESUD web sayfasında var muvazzaflara iletilmiş, Assubaylar için "TEMAD'ı bilgilendirdiniz mi?" dedim, "Hayır" yanıtını verdi. Nedenini sordum "siz biliyorsunuz" dediler(1) EVET biz biliyoruz bilmesine de yönetim avukatlığını yapan köprücüler riyakarlar bize DİYALOG OLMADAN TEMSİLİYET OLUR MU? yanıtını versinler ya da gölge etmesinler. Bu toplumun zekası ile oynamak kimsenin haddi değildir. Bu yararlı hizmetin hayırlı olmasını diliyorum.
Alıntı
genclige-hitabe

Son Yorumlar

Son Eklenen Mesajlar

SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN Her şeyin gönlünüzce gerçekleşeceği; sağlık, başarı ve mutluluk dolu nice yıllar diliyoruz. SİTE VE ASSUBAY GÜÇ BİRLİĞİ YÖNETİMİ
Pazar, 31 Aralık 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
Baş öğretmenimiz ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi şahsında tüm öğretmenlerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN... Demokrasinin, adaletin, huzurun ve refahın hakim olduğu nice öğretmenler günü kutlamak dileklerimizle sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.
Cuma, 24 Kasım 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
BAÄžIMSIZLIK SAVAÅžIMIZIN KAHRAMANI, LAÄ°K, DEMOKRATÄ°K CUMHURÄ°YETÄ°MÄ°ZÄ°N KURUCUSU, EBEDÄ° ÖNDERÄ°MÄ°Z VE BAȘKOMUTANIMIZ BÃœYÃœK DEVRÄ°MCÄ° GAZÄ° MUSTAFA KEMAL ATATÃœRK'Ãœ BEDENEN ARAMIZDAN AYRILIȘININ 85. YILINDA SAYGI, ÖZLEM VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ... RUHU ÅžAD, MEKANI CENNET OLSUN. 10 KASIM 1938 ! Bir devre damgasını vurmuÅŸ, dünyanın gidiÅŸatını deÄŸiÅŸtirmiÅŸ, yalnızca yaÅ...
Cuma, 10 Kasım 2023

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ