ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DERNEĞİNDEN ÖCALAN DÜZENLEMELERİNE SERT TEPKİ!

  20 Ekim 2014

Çankırı Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Yüksel Teke, Abdullah Öcalan için yapılacağı iddia edilen düzenlemelere sert çıktı. Teke, "Bu düzenlemelere şehit aileleri, terör gazileri ve ülkesini çok ama çok seven Türk halkı rıza göstermez" dedi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın 'Çözüme katkıda bulunacaksa, Öcalan'ın cezaevi şartlarını iyileştiririz' açıklaması ile Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan da aynı şekilde bir açıklama yapmasına sert tepki gösteren Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Gazi Astsubay Yüksel Teke şunları söyledi:

"Oldu olacak, yapacağınız düzenleme ile bölücü başını serbest bırakın. Çözüme katkısı muhakkak olur!

Şehidin, gazinin canını ve kanını vererek bedel ödediği ülkemde; teröristlere bir çırpıda tanınan hakların, terör gazilerine, Kıbrıs ve Kore gazilerine verilmediğini de çok iyi biliyoruz.

Devlete kurşun sıkan, askerimi polisimi şehit, beni sakat (Gazi) bırakan, ülkemi bölmeye çalışan, teröristte kol kanat açtığınızı da biliyoruz.

Bu vatan için şehit düşmüş, gazi olmuş vatan evlatlarının döktüğü kanlarla suladığı aziz ve kutsal vatan toprakları kardeşlik, dostluk, barış, analar ağlamasın, açılım ve barış naraları ile kirli, pis, hain, kişilerin ayakları altında çiğnenirken yetkililerin şehit yakınları ve gazilerimize bayram müjdesinin ne anlama geldiğini bilmediğimizi mi zannediyorsunuz?

Şehit ailelerinin ve Terör Gazilerinin bu yaptıklarınıza ses çıkarmamaları sizleri cesaretlendirmesin. Tamamen vatan sevgisi ve edeptendir.

Hükümet tarafından şehit ailelerine yönelik yapılan düzenleme ve sosyal haklar sizleri cesaretlendirmesin.

Ben de soruyorum Sayın Bakanlara; Hayatlarının baharında vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna şahadet şerbetini içerek iki metre kare toprağın altında yatan aziz şehitlerimiz için nasıl bir iyileştirme düşünüyorsunuz?

Gencecik yaşta Dul kalan eşler ve baba sevgisine, baba şefkatine, baba kelimesine muhtaç olan yetimler içinde var mı bir iyileştirmeniz?

Allah aşkına yeter artık.

Çözüm, çözüm, çözüm. Hükümet olarak bu uğurda her türlü düzenlemeyi bizleri hiçe sayarak yaptınız.

Canımız yansa da sabredip bekledik. Artık anlamanız lazım.

Bunların amacı barış filan değil.

Gördünüz; Kobani bahanesi ile bir haftada ülkeyi ne hale getirdiler.

1984’ten beri bölgede Kürt vatandaşlarımıza aynısını kendileri yapmadı mı?

Çoluk çocuk, kadın kız demeden insanları bir araya toplayıp üzerlerine binlerce mermi sıkmadılar mı?

Evlerinde diri diri yakmadılar mı?

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti olarak sizler zeytin dalını uzattınız.

Birazda onlar barışı istediklerini göstersin, fedakârlık yapsınlar."



CÄ°HAN

 

Ek Bilgi

Ögeyi Oylayın
(3 oy)

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

genclige-hitabe

Son Yorumlar

Son Eklenen Mesajlar

SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN Her şeyin gönlünüzce gerçekleşeceği; sağlık, başarı ve mutluluk dolu nice yıllar diliyoruz. SİTE VE ASSUBAY GÜÇ BİRLİĞİ YÖNETİMİ
Pazar, 31 Aralık 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
Baş öğretmenimiz ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi şahsında tüm öğretmenlerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN... Demokrasinin, adaletin, huzurun ve refahın hakim olduğu nice öğretmenler günü kutlamak dileklerimizle sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.
Cuma, 24 Kasım 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
BAÄžIMSIZLIK SAVAÅžIMIZIN KAHRAMANI, LAÄ°K, DEMOKRATÄ°K CUMHURÄ°YETÄ°MÄ°ZÄ°N KURUCUSU, EBEDÄ° ÖNDERÄ°MÄ°Z VE BAȘKOMUTANIMIZ BÃœYÃœK DEVRÄ°MCÄ° GAZÄ° MUSTAFA KEMAL ATATÃœRK'Ãœ BEDENEN ARAMIZDAN AYRILIȘININ 85. YILINDA SAYGI, ÖZLEM VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ... RUHU ÅžAD, MEKANI CENNET OLSUN. 10 KASIM 1938 ! Bir devre damgasını vurmuÅŸ, dünyanın gidiÅŸatını deÄŸiÅŸtirmiÅŸ, yalnızca yaÅ...
Cuma, 10 Kasım 2023

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ