Sayın TEMAD Genel Başkanı adaylarına çağrı

Sitemizin kuruluş amacına uygun olarak bilgilendirme ve tarafsızlık ilkesi çerçevesinde tüm TEMAD Genel Başkan adaylarımızla röportaj yapmak istiyorum. Mevcut Genel Başkanımız Sayın Ahmet KESER dahil.

Sorulara verilen cevaplar imla hataları dahil aynen yayınlanacaktır. Gerektiğinde açıklama ya da not olarak ilave yapılabilir. Ancak açıklama ve notun röportajı yapana ait olduğu açıkça belirtilecektir.

Kabul edenler detayları görüşmek üzere lütfen Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleÅŸtirilmelidir. mail adresimden temas kursunlar.
Toplumlar layık oldukları yönetimle yönetilir, toplumumuz layık olduÄŸu yönetimi seçecektir. 

Seçim süresinde etik deÄŸerler korunmalı, seçim sonrası tekrar yüz yüze bakılacağı unutulmamalıdır.  

Genel Merkeze bir görev ve sorumluluk düşüyor. Önceki yönetimin kendilerine yaptığı yanlışlıkları tekrar etmemelidirler. Demokratik, herkesin içine sinen bir yarış olmalı, seçim sonrasında da herkes toplumun kararına saygı duymalıdır. 

Medeni cesaretlerinden dolayı tüm adayları içtenlikle kutlar, başarılar dilerim.

Hüseyin SAVCI
Ögeyi Oylayın
(13 oy)

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

Yorumlar  

#6 Erdal Günşer 20-09-2014 21:23
Bu girişimi için Sayın Savcı'yı tebrik ederim. Algı yönetilerek başkanlık yarışına hazırlanmak, cumhurbaşkanlığı seçimine katılan adayların şartlarının eşit olmaması gibi bir durum. "Ama biz artık alıştık böylesi durumlara" demek istemiyorum. Kendine güvenen, camiaya karşı sorumluluk üstlenen, küçümsemeyen, iyi niyetli olan, her aday için aynı zamanda bir fırsat. Haaa çantasındaki kekliği sayan, post modern ikinci cumhuriyetçi anlayışlar için gereksiz bir yaklaşım.
Alıntı
#5 Ramazan TEKELÄ° 19-09-2014 23:10
Geçmiş seçimlerde de bu siteden genel başkan adaylarına aynı şans verilmişti. Genel başkan adayları için güzel bir fırsat. Sn. Savcı’nın eline koluna sağlık.

Genel başkan adaylarının çok olmasını yetişmiş insan gücümüz açısından mensuplarımızın zenginliği olarak kabul edilmelidir. Adayların çokluğu, beni gelecek adına ümitlendirmiştir. Her üyemiz Genel Başkanlığa aday olabilir. Niçin aday oldun ve bana karşı aday oldun gibi garip düşüncelerden kendimiz lütfen uzaklaştıralım. TEMAD’ı ülkemizin en demokratik sivil toplum örgütü yapma konusunda genel merkez yönetimi dâhil tüm şubelerin gayret göstermesini bekliyoruz. Böyle bir yapı oluşturulursa beklentilerimizin daha kolay çözüme ulaştığı görülecektir. Kim aksine bir davranış içinde olursa bu toplum hiçbir zaman affetmeyecektir. Genel Kurul Delegesi olmasam da, mücbir bir sebep olmazsa 18 Ekim 2014 tarihinde Büyük Genel Kurulda görüşmek dileğiyle,

Şimdiden tüm adaylara başarı dileklerimle, sevgi ve saygılarımı iletiyorum.
Alıntı
#4 CavitK 11-09-2014 02:35
Sayın Hüseyin SAVCI ilk röportajı benimle yapabilirsiniz.
Alıntı
#3 AKALP 10-09-2014 19:20
Herhalde şimdilik iki adayımız var, sayın Ahmet Keser bu röportaja iki nedenle katılmaz.
1.Şimdiye kadar hiçbir sorumuza yanıt vermemiştir, tenezzül edip açıklama yapmaz.
2.Neyi anlatacaktır? Yaptıkları, pardon yapmadıkları yapacaklarının teminatıdır izleyip göreceğiz.
Alıntı
#2 Haluk TIRAVOÄžLU 10-09-2014 18:15
Çok güzel bir fikir. Hüseyin Savcı ağabey hem fikirleri eylemleriyle bire bir örtüşen, samimiyetine yürekten inandığım kalemi güçlü bir meslek büyüğüm hem de güçlü bir emekliassubaylar.org emekçisi assubay sevdalısı. Herkese aynı mesafede durmayı başarabilen kantarın topuzunu da yerine göre çok iyi ayarlayabilen bir duayen. Bu öneriye olumlu cevap veren her Genel Başkan adayı yarışa %51 önde girer hele hele Genel Başkanımız Sn. Ahmet Keser Hüseyin Savcı ağabeyin sorularını her zamanki gibi açık yüreklilikle yanıtlarsa assubay camiasına sel olur akar. Bekleyelim görelim. Özellikle delegelerin oylarına ipotek koymaya çalışan statüko heveslisi sözde İl Başkanları bu söyleşileri iyi takip etsin.
Alıntı
#1 EMEKLÄ°ASSUBAYLAR 10-09-2014 12:03
İstisnalar kaideyi bozmaz; bizleri temsil etmek için gönüllü aday olanlar seçilmeden bol keseden vaatlerde bulunurlar, ama seçildikten sonra kişisel hesaplar başlar. Önümüzdeki ay TEMAD Gn.Mrk. yönetimi seçimleri var, bu mazlum zümrenin kaderine etki edecek Gn.Başkan adayları ile Sn.Hüseyin SAVCI tarafsız,ciddi bir söyleşi yapacaktır. HODRİ MEYDAN; adaylar kapalı kapılar ardından mavi boncuk dağıtmak yerine birer taahhütname olacak açıklamalarını yapsınlar; inanıyoruz ki delegelerimiz hatır için değil onurları ve mesleğimizin geleceği için oy kullanacaklardır, bu nedenle bu söyleşinin kararımıza etkili olacağını düşünüyoruz. Seçimler şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
SİTE YÖNETİMİ
Alıntı
genclige-hitabe

Son Yorumlar

Son Eklenen Mesajlar

SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN Her şeyin gönlünüzce gerçekleşeceği; sağlık, başarı ve mutluluk dolu nice yıllar diliyoruz. SİTE VE ASSUBAY GÜÇ BİRLİĞİ YÖNETİMİ
Pazar, 31 Aralık 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
Baş öğretmenimiz ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi şahsında tüm öğretmenlerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN... Demokrasinin, adaletin, huzurun ve refahın hakim olduğu nice öğretmenler günü kutlamak dileklerimizle sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.
Cuma, 24 Kasım 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
BAÄžIMSIZLIK SAVAÅžIMIZIN KAHRAMANI, LAÄ°K, DEMOKRATÄ°K CUMHURÄ°YETÄ°MÄ°ZÄ°N KURUCUSU, EBEDÄ° ÖNDERÄ°MÄ°Z VE BAȘKOMUTANIMIZ BÃœYÃœK DEVRÄ°MCÄ° GAZÄ° MUSTAFA KEMAL ATATÃœRK'Ãœ BEDENEN ARAMIZDAN AYRILIȘININ 85. YILINDA SAYGI, ÖZLEM VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ... RUHU ÅžAD, MEKANI CENNET OLSUN. 10 KASIM 1938 ! Bir devre damgasını vurmuÅŸ, dünyanın gidiÅŸatını deÄŸiÅŸtirmiÅŸ, yalnızca yaÅ...
Cuma, 10 Kasım 2023

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ