İNTERNET SİTESİNDEN KÜTAHYA ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNE ZİYARET

Sakarya’da şehit aileleri ve gazilerin internet ortamında haberleşmeleri amacıyla kurulan www.sakaryasehitvegazileri.com internet sitesi üyeleri ve yöneticisi, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehitler Dul ve Yetimler Derneği Kütahya Şubesi'ni ziyaret etti.


Site yöneticisi ve üyeleri, Kütahya'da ilk olarak Sakarya’nın damadı olan ve 17 Mayıs 2012'de Hatay'ın Dörtyol ilçesi Amanos Dağları kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu şehit olan Teğmen Ahmet Tarım’ın asker olan kardeşi Jandarma Astsubay Levent Tarım'ı askeri birlikte ziyaret etti.Günün anısına şehit kardeşi Levent Tarım’a Türk bayraklı pano hediye edildi.


Ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehitler Dul ve Yetimler Derneği Kütahya Şubesi'ni ziyaret eden site yöneticisi ve üyeleri, 1986 yılında Şırnak'ın Beytüşşebap Özel Komando Tabur’unda tezkeresine 5 gün kala operasyonda yaralanarak gazi olan Asım Okat ve dernek üyelerini ziyaret etti.


Site yönetici Erdoğan Erdoğan, site yönetici ve üyeleri olarak zaman zaman il dışındaki şehit aileleri, gazilere ve şehit gazi derneklerini ziyaret ettiklerini kaydederek "Daha önce Ankara, Konya, Çorum, Isparta, Afyonkarahisar, Kayseri, Dinar ilçesi, şehit gazi derneklerini ziyaret ettik.


Şehit ailelerini ve dernekleri ziyaret edip onlara moral ve motivasyon vermek çok önemli.


Elimizden geldiği kadar hiçbir zaman şehit ailelerimizi ve gazilerimizi yalnız bırakmayacağız. Derneğimizle ve şehit ailemizle internet sitemiz ve sosyal paylaşım siteleri aracılığı ile görüşüyorduk. Kendilerini ziyaret etmek istedik.


Derneğimize de günün anısına uğruna kanlarını, canlarını, verdikleri şanlı bayrağımızı hediye ettik.


Bizler bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da bu vatan için, bayrak için, Kur-an için korkusuzca mücadele ederek, şehit ve gazi olarak bu vatan toprağını vatan yapan, şanlı bayrağımıza kanlarıyla renk veren, can veren vatan evlatlarımız ve aileleri için ne yapılsa azdır düşüncesi ile onların dertleriyle dertleşmeye, milli, manevi değerlerini ve sorunlarını dile getirerek çözmeye çalışacağız.


Faaliyetlerimize ve ziyaretlerimize aralıksız devam edeceğiz." dedi.


Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehitler Dul ve Yetimler Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Asım Okat, faaliyetlerinden dolayı günün anısına Erdoğan'a onur şilti takdim etti.


CÄ°HAN

 

Ek Bilgi

Ögeyi Oylayın
(0 oy)

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

genclige-hitabe

Son Yorumlar

Son Eklenen Mesajlar

SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN Her şeyin gönlünüzce gerçekleşeceği; sağlık, başarı ve mutluluk dolu nice yıllar diliyoruz. SİTE VE ASSUBAY GÜÇ BİRLİĞİ YÖNETİMİ
Pazar, 31 Aralık 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
Baş öğretmenimiz ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi şahsında tüm öğretmenlerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN... Demokrasinin, adaletin, huzurun ve refahın hakim olduğu nice öğretmenler günü kutlamak dileklerimizle sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.
Cuma, 24 Kasım 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
BAÄžIMSIZLIK SAVAÅžIMIZIN KAHRAMANI, LAÄ°K, DEMOKRATÄ°K CUMHURÄ°YETÄ°MÄ°ZÄ°N KURUCUSU, EBEDÄ° ÖNDERÄ°MÄ°Z VE BAȘKOMUTANIMIZ BÃœYÃœK DEVRÄ°MCÄ° GAZÄ° MUSTAFA KEMAL ATATÃœRK'Ãœ BEDENEN ARAMIZDAN AYRILIȘININ 85. YILINDA SAYGI, ÖZLEM VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ... RUHU ÅžAD, MEKANI CENNET OLSUN. 10 KASIM 1938 ! Bir devre damgasını vurmuÅŸ, dünyanın gidiÅŸatını deÄŸiÅŸtirmiÅŸ, yalnızca yaÅ...
Cuma, 10 Kasım 2023

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ